Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Sedačka řidiče - sype se z ní drť molitanu - kde opravit ?


Wensdy

Recommended Posts

  • O 8 měsíců později...

Řesím stejný problém a navíc jsem řešil nefunkční vyhřívání. Mám sedačky kožené a doufal jsem, že nebudou přilepené, ale předchozí přízpěvky mají pravdu. Když jsem sedadlo rozebral ( jen opěrák ), je to jen kovová konstrukce a potah s molitanem v jednom díle, kterej tam drží převážně na gumičkách. Takže není zas takový problém to rozebrat myslím, že u sedáku to nebude ani třeba a prachsprostě tam bokem nacpat nějakej ten molitan. Aspoň já se k tomu chystám. Zkoumal jsem to když jsem chtěl dodělat vyhřívání zadní sedaček, ta kůže v zimě na horách přece jen trochu studí, ale je to neproveditelné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja už měl děravé i čalounění, tak jsem zajel k normálnímu čalouníkovi co tu máme v městě, a přímo na autě mi to opravil, vycpal a na celou tu boční část dal novou látku, trochu se liší odstín, ale to mi u 8 let starého auta nevadí, když tak dám potahy - nebude to vidět vůbec a oprava obou sedaček byla za 500,- a nic se nesype...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 let později...
  • O 2 týdny později...

Našel jsem tohle - autosedadla.cz/doplnky-sedadel.html ,píšou že chtějí 500 za opravu výplně,ale nezkoušel jsem je.Mě věnovali ve firmě na likvidaci vraků sedák na kterej sem ukázal,zadáčo,já vyříz z tvarovanýho okraje pruh cca 25x13,flexou s brusným kotoučem do toho vybrousil zářez aby to padlo na ten boční plech, a mám to za půl hoďky hotový.Jo tu drážku je lepší tam brousit když je to ještě v celým kuse,jinak je to o zkrácení prstů :)Na znovu napnutí potahu jsem udělal takový 2 háčky ve tvaru "c" ze slabýho pozinku,dobře se to chytne za našitý plast na potahu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 měsíce později...

Ahoj. Nemáte někdo radu nebo návod jak vypreparovat (vyndat z auta) sedačku řidiče z 807? Nerad bych něco někde urval nebo poškodil. Docela vážně přemejšlim o těch http://autosedadla.cz že bych tam tu mojí poslal. Z bočního lemu už nezbylo z původní výplně nic a dosedám na kov :-(.

Dík předem Wensdy

Upraveno uživatelem Wensdy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Tak já mám opraveno . Sehnal jsem tady u nás šikovnýho čalouníka . Ve čtvrtek večer jsem za ním dojel , oddělal si sedák ze sedadla ( práce na tři minuty - odpojit vyhřívání z jednotky pod sedadlem , vycvaknout ty plasty na boku sedáku a sundat samotnej sedák z kostry sedadla ) . Aby ten kousek látky měl čím nahradit ze stejnýho odstínu látky , vzal si tu kapsu na zádech opěradla . Na kostru sedadla me dal molitan z jinýho sedadla , abych mohl odjet . Dnes odpoledne jsem si pro to zajel . Namontováno opět za pět minut . Sedák jak novej . Kapsu udělal z jinýho materiálu - černou . Tam zezadu to není vidět . Rozhodně lepší než aby byl jinej ten malej kousek na sedáku . Spokojenost .

Kdyby někdo chtěl tak předám kontakt ( je to na Vysočině - kousek od Třebíča ) .

 

IMG_0002.JPG

Upraveno uživatelem MP
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...
  • O 1 rok později...

Ahoj všem... snad to pomůže i vám a věřím, ze ano. Sehnal jsem úžasného calounika, který mi fantasticky opravil boční vedení předního sedadla... je to pan Janík ze Zbuzan. Kontakt je 702 557 011.. je to kousek od Prahy na okruhu. Skromný, ochotný, slušný... bohužel neměl stejnou potahovou látku, tak tam dal o fous světlejší... je to poznat minimálně a fakt je to perfektní! Doporucuju! Vydroleny bok doplnil... jsem fakt nadšený. Ráno jsem mu to tam v sedm dal a odpoledne v půl páté pro to jel... cena 3000,-. Foto pripojuji... mějte se. 

8F71D746-6AB9-4C5B-A0A1-67A874F1EC63.jpeg

FBE35C5D-CF28-43D1-848B-BBDABF55261E.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...