Creams Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Pokud je to svetlo lepene, tak abys ho rozdelal, ho musis \"rozpect\" v troube. Pak potrebujes specialni silikon abys to zase slepil dohromady. No právě toho se trošku bojím mohl by jsi to nějak uvést na pravou míru jak to udělat přesně ? Protože nechci aby se mi světlo zničilo a kupovat pak nové zase peněz Citovat
čakom Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 mira.buchla to dělal na své 406 a nic do trouby nestrkal. Citovat
zabit Odesláno 6. srpen 2008 Autor Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: Creams Původně zaslal: f3Rd@ Pokud je to svetlo lepene, tak abys ho rozdelal, ho musis \"rozpect\" v troube. Pak potrebujes specialni silikon abys to zase slepil dohromady. No právě toho se trošku bojím mohl by jsi to nějak uvést na pravou míru jak to udělat přesně ? Protože nechci aby se mi světlo zničilo a kupovat pak nové zase peněz tak tak Citovat
zabit Odesláno 6. srpen 2008 Autor Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: mio Původně zaslal: zabit a jakou barvu by jsi mi doporucil kdyby se mi to povedlo rozdelat? matnou? lesklou ? vyrobce ?? já to zkoušel nastříkat transparentní barvou na sklo (na sprayi je zadní světlo ze 4 golfa) je to takový kouřový odstín , zatim drží. co jsi im strikal ?? ty vnitrky stvetel ?? jak jsi je rozdelal ?? Citovat
mio Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Nejprve jsem odstranil lepidlo (silikon) co přebývá mezi sklem a parabolou.Nožem pomalu odřezával ten silikon a zároveň odtahoval sklo od paraboly.Musíš pomalu s citem aby neruplo(ten silikon je dost pružný a hodně se tahne).Pak jsem zakryl vnitřek paraboly a nastříkal okolo jen ten chromový plast a zpátky zalepil.Starší skleněné jdou lépe u novějších plastových musíš pomalu odtahovat. Citovat
čakom Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Asi to konečně udělám taky o víkendu budu předělávat nárazník tak udělám i ty světla. Citovat
Creams Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 No ty světla bych chtěl zkusit... ale fakt obavy jsou protože pak kupovat new světla se mi fakt nechce... a ty moje jsou jak naschvál docela dost precizně nalepené Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: čakom Asi to konečně udělám taky o víkendu budu předělávat nárazník tak udělám i ty světla. pak dej foto, o tuto upravu se taky zajimam :-) Citovat
čakom Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: čakom Asi to konečně udělám taky o víkendu budu předělávat nárazník tak udělám i ty světla. pak dej foto, o tuto upravu se taky zajimam :-) O víkendu to zkusím jestli to pujde rozdělat. Na novým modelu to vypadá dobře. Ještě když pak uděláš i mlhovky. [upravil dne 6.8.2008 čakom] Citovat
f3Rd@ Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: čakom mira.buchla to dělal na své 406 a nic do trouby nestrkal. Zalezi jak je to lepene. Ono se to taky muze jeste nejak rozrezat, ale rekl bych, ze to bude pracnejsi. Na kolik stupnu se to rozpeka ted bohuzel nevim, zkusil bych asi nejdriv 100° a pridaval dokud to nepovoli :-) Citovat
čakom Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: čakom mira.buchla to dělal na své 406 a nic do trouby nestrkal. Zalezi jak je to lepene. Ono se to taky muze jeste nejak rozrezat, ale rekl bych, ze to bude pracnejsi. Na kolik stupnu se to rozpeka ted bohuzel nevim, zkusil bych asi nejdriv 100° a pridaval dokud to nepovoli :-) Tak svoje světlo strkat do trouby určitě nebudu:aut Citovat
f3Rd@ Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: čakom mira.buchla to dělal na své 406 a nic do trouby nestrkal. Zalezi jak je to lepene. Ono se to taky muze jeste nejak rozrezat, ale rekl bych, ze to bude pracnejsi. Na kolik stupnu se to rozpeka ted bohuzel nevim, zkusil bych asi nejdriv 100° a pridaval dokud to nepovoli :-) Tak svoje světlo strkat do trouby určitě nebudu:aut Vsak uvidis jak to pujde, pak dej vedet jak jsi dopadl. Ja jen vim, ze to tak kamos rozpekal, kdyz potreboval opravit parabolu, ale nebylo to na peugeotu. Citovat
Stifler Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Tady jsou taky celkem zajímavý světýlka na 306ku: Citovat
zabit Odesláno 6. srpen 2008 Autor Odesláno 6. srpen 2008 stiflere ty ujdou ale nejak neholduju angeleye, 306 mi prijde uz z vyroby docela vychytana pracicka, takze jen drobne doladit, doufam ze nas pokus\" rozrezat a opet slepit\" vyjde :-) Citovat
Stifler Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: zabit stiflere ty ujdou ale nejak neholduju angeleye, 306 mi prijde uz z vyroby docela vychytana pracicka, takze jen drobne doladit, doufam ze nas pokus\" rozrezat a opet slepit\" vyjde :-) jj, 306ka má pěkný světla už z výroby, ale já mam ještě nečirou optiku a plánuju pořídit xenony, tak jsem chtěl něco s čočkou a pořídil jsem. Jsem zvědavej na ten tvuj pokus a doufám, že sem dáš i nějaký ty fotečky. Citovat
Béďa Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: Stifler pořídil jsem. co si poridil??.. Citovat
Stifler Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Stifler pořídil jsem. co si poridil??.. světla woe.... a dneska jsem je už i namontoval na auto. Citovat
Béďa Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: Stifler světla woe.... a dneska jsem je už i namontoval na auto. no nerikej woe, ja myslel ze pochodne.. Citovat
Stifler Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Stifler světla woe.... a dneska jsem je už i namontoval na auto. no nerikej woe, ja myslel ze pochodne.. No, jeden nikdy neví.... ale opravdu jsou to světla. Citovat
Béďa Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: Stifler No, jeden nikdy neví.... ale opravdu jsou to světla. tak uka, at vidim ze nekecas.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.