booster Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Zdravím tak už som sa vrátil z mojej cesty po Nemecku kde som mal v plané kúpiť 607 ale ako to už zvykom býva nikdy to nie je tak ako by sme si to predstavovali. Pôjdem rovno k veci a to tej modrej za 5500uero...to že je šuchnutá cela strana to mi vôbec nevadilo veď preto aj ta cena človek by si povedal ALE po príchode na miesto nastali tieto skutočnosti...auto bolo na vonok celkom pekne ak by nebolo toho šuchanca ale stačilo doniesť kľúče od auta a hneď bolo po srande! Prvý šok nastal keď sa otvorili vodičove dvere tapacirunk a ovládanie okien totálne rozbite na madrť...normálna diera, páka očuchá na ako keby malo auto 500 000 tisíc a nie 190 ako by malo mať po naštartovaní klepal výfuk o kasňu a samozrejme nešla klimatizácia!! Ale lahôdka na koniec po otvorení kapoty chýbal ten strieborný kryt motora a motor bol totálna olejnička a to som s tým auto neurobil ani km skúšobnej jazdy...no proste šrot.. zaujímavé by to bolo ak by bola cena okolo 3300 euro...lebo všetko sa dá opraviť...vyčistiť...a inač auto bolo ošúchané skoro celé na fotkách to nevidno. Tak sme si povedali že pôjdeme po to strieborne za 7900 do Baden-Baden bolo to len okolo 140km odtiaľ (našťastie)....tak keď sme dorazili k tomu druhému z diaľky vyzeralo auto pekne aj po príchode k auto to vyzeralo sľubne AŽ kým nedoniesol kľúče a veci sa začali opakovať...dvere a kombiky rozbyte ako keby kladivom otvaral tie okná ale to by až tak nevadilo...otvorili sme kapotu keď som chcel pozrieť olej ostala mi odmerka aj z vodiacou trubkou v ruke...takže som bol pri aute asi minutú a už som bol od oleja!!!...ale zase motor bol celkom čistý a po naštartovaní išiel pekne...ale vraďme sa k interiéru ..po naštartovaní okamžitá hláška porucha abs a asp...a svietila diagnostika motora, vodičové okno spadnute (samozrejme podložené)..klíma nešla...centrál nešiel, zámky na aute totálne pretočené veď sa ani nedalo zamknúť...tesnia na zadných dverách potrhané...jedine čo išlo bez problémov na tom auto bola zadná ele. Roletka a el. otváranie a zatváranie kufra ale len cez diaľkové.. cez nulou to nešlo...a to chceli za neho 7700 euro!!!!!....ale keď sme volali tak Arab povedal že keine problem mit auto len ono nefungovalo ¾ z auta..iba motor išiel pekne...a keď som sa ho pýtal že akoto že keine problem!!! Tak mi povedal že čo chcem od Francúza!!!...takže šrot č. 2 sme tam nechali stať ďalej a bude tam stať ešte veľmi dlho...oplatilo by sa ho zobrať keby stal tak okolo 5500 až 6000 er.. ale ani o cent viac...je mi jasné že do 8000 eur, ktoré som mal prípravne na 607 som nemohol čakať super voz ale až taký drvivý dopad som nečakal....takže nakoniec zvíťazil WV Passat variant r.v. 2001 1.9 tdi PD..74KW..zo 148 000km o d jednej staršej 55 nemeckej paničky ktorá ho mala od nova až do včera za 7700 euro..úplná servisná...na aute funguje absolútne všetko!..garažovane, lak je v nenormálnom suprovom stave a to máme lakernícky servis takže viem o čom hovorim..na kapote som našiel 2 bodky od kamienku..inak nič...a domov som došiel s priemerkou 5.5L a to som išiel 120-140km/h...no a na koniec len toľko videl som tam aj krásne 607 ako cukríky čisté, bez škrabancov..no proste bábiky ale cena už bola 12 000 euro a viac...ale určite by sa dala zohnať dajaká celkom dobra slušná za tých 9000 až 10000 eur.....lebo tie čo boli do 8000 tak zo 6 boli 2 totálne šroty ale možno som mal len smolu a vybral som si nesprávne autá..človek nikdy neviem a keď predám passat..tak skúsim šťastie znova..lebo nech je passat akýkoľvek super na peugeot 607 nemá a ani mať nebude ak bude v takom stave ako passat samozrejme... PS: ak by boli dajaké iné otázky.. zodpoviem. Citovat
Neon Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Jestli myslíš TUTO, tak nevim, co bys čekal od auta za 125000,- Kč v naftě ... já bych se na to ani nejel podívat;) 607my v D nemá cenu koukat pod 8000EUR a i tam budou jisté neduhy ... Citovat
Dian Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Dík za tak obsiahly opis tvojej cesty v D. Ja som bol tiež 2 mesiace dozadu v Nemecku po 607 2,2 HDi, no za 7900 to bol nehorázny črep. Tak som išiel za Audinou A6 2,5 TDi, tá bola v ukážkovom stave, ale 7300 za ročník 98 sa mi zadlo veľa. Nakoniec som kúpil 607 2,2 HDi vo Viedni za 5900, v krásnom stave. Z vonku aj z vnútra ako nový. Akúrát mi začala po týždni z konektoru predohrevu kvapkať nafta (oprava 1600sk v neautorizovanom servise) a po mesiaci sa rozsvietila hláška Engine antipollution system defective+ ASR/ESP defective. Na týchto stránkach som sa dočítal, že pravdepodobne by mohol byť nefunkčný FAP filter.Za fľašu borovičky som to dal vyčistiť a odvtedy OK. Citovat
Guest Robi607 Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Naozaj, ja ked som si hľadal auto, pod 10000tisíc eur som nič schopného nenašiel, a v nemecku už vôbec nie, 607 ja za dobrú cenu asi len vo Francuzsku... Citovat
jofo Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 No v tom francuzku musis tiez dost hladat, lebo ako taliani tak aj francuzy su tiez prasiatka a nesanovali tie auta. Nafigu je to ze v nemecku je kooopec vseliakych priekupnikov. Ja som mal stastie ze mam dobreho priatela majitela autoallesu v trusalovej a isloto cez neho.Oni nakupuju od jednej belgickej firmy s ktorou maju zmluvu a ta berie auta priamo z francuzskeho pezotu, bank a velkych spolocnosti . Nie vzdy je to tiez v poriadku ale vsetky auta maju servisky a ked je nieco blbe tak ta nato upozornia. Takze ziadny manici co robia hmlu okolo. No uvidime este nemam auto doma takze.. TUKY TUK...... Citovat
Guest Robi607 Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Ja som moje kúpil na Sk, dovoz z Francúzska, mal to zrejme vyšší z Carefouru, má nejaké tie škrabančeky, ale má poctivé km, servisnú knižku, a interier ako nový, aj ked trošku treba čistiť...ale inak sa zdá byť v poriadku, zatiaľ...a čo sa týka km, ked som hľadal, tak všetky mali cez 100 tis. km, a tie s menej drahé, tak mám 2004ku zo 150000km, predpokladám že tam už netrebalo ztáčať, hehe Citovat
P607Olda Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Ja som kúpil pred 5 a 1/2 rokom, mala vtedy 75000 km. Teraz mám 298000, ide dobre. Zo začiatku sa viac kazila, teraz je to lepšie. Rád by som dotiahol 500 000, potom si ju nechám na pamiatku. Druhú sme kúpili kolegovi minulý rok. Stav 160 000 km, cena 260 000 Kč, r.v.00. Bola po ľahkej búračke, opravená (akurát že lak sa šúpe, budeme musieť lakovať asi za 12 000). Vstupná opatera stála asi 20 000 (olej, rozvody brzdy atď). Navyše, čo sme si nevšimli, bol strelený airbag spolujazdca a palubovka bola (vzorne) obtiahnutá koženkou. Takže nová palubovka, za 30 000. Airbag je v poriadku. Kolega za rok nabehal asi 100 000 km, a je spokojný, má poriadne auto. PS: obaja máme interiér v žltej koži, obaja ako nový, radosť nasadnúť. [upravil dne 31.7.2008 P607Olda] Citovat
Guest Robi607 Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: P607Olda Ja som kúpil pred 5 a 1/2 rokom, mala vtedy 75000 km. Teraz mám 298000, ide dobre. Zo začiatku sa viac kazila, teraz je to lepšie. Rád by som dotiahol 500 000, potom si ju nechám na pamiatku. Druhú sme kúpili kolegovi minulý rok. Stav 160 000 km, cena 260 000 Kč, r.v.00. Bola po ľahkej búračke, opravená (akurát že lak sa šúpe, budeme musieť lakovať asi za 12 000). Vstupná opatera stála asi 20 000 (olej, rozvody brzdy atď). Navyše, čo sme si nevšimli, bol strelený airbag spolujazdca a palubovka bola (vzorne) obtiahnutá koženkou. Takže nová palubovka, za 30 000. Airbag je v poriadku. Kolega za rok nabehal asi 100 000 km, a je spokojný, má poriadne auto. PS: obaja máme interiér v žltej koži, obaja ako nový, radosť nasadnúť. [upravil dne 31.7.2008 P607Olda] Hmm...žlta koža, tá sa mi páči, má nádhernú palubovku, v tej delenej farbe...ja som také nezohnal, ale aj bez kože som spokojný, až na tú šedú farbu, ale čo už... Citovat
pagot Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 na tu odrenou za 5500 jsem volal uz asi pred mesicem,pan rikal ze interier je plne ok a ze vse by melo byt funkcni Citovat
booster Odesláno 2. září 2008 Autor Odesláno 2. září 2008 Zdravím tak po dlhšej dobe som sa aj ja dočkal...včera som si kúpil 607 2.2hdi kupoval som ju v Českých Budějoviciach takže už si prešlo malú skúšobňu jazdu smerom na SK a všetko ok až na malé somariny ako že mi občas pípne že mám málo vody v chladiči a pritom tam je dosť...asi to bude senzor neviete koľko stoji taký?....a e ešte jedna vec vďaka stavu našich ciest mi začalo vypisovať že je chýba senzor tlaku v pneumatikách ale to bude asi len odpojený na to sa pozriem neskôr..inač všetko ok. Niekto hovorí že som si kúpil starosti niekto zase že dobre ale všetci tvrdia že je to veľmi pekne auto....tak som zvedavý kto z nich bude mať pravdu!!! Citovat
groovred Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 No za sumu ktoru si chcel dat za auto by som si ani velke nadeje nerobil.V čechach sa tiez daju zohnat do10 000eur celkom slušne 607 tak naco sa trepat az do nemecka Citovat
P607Olda Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 groovred: nezabudni, že od posledného príspevku prešlo vyše roka a hlavne nastala kríza... Áut je všade veľa, nemožno porovnávať ceny vtedy a teraz. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.