Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

806 na prodej


Petura

Recommended Posts

touran neni zrovna moc povedene auto, takze jestli mohu radit,vyhnout se mu.Je to neco podobneho,jako nase krabice, ale bez francouzskeho \"mekkeho\" komfortu.

no na ebay jsou pouze 2 popelnice z 95teho roku.

Clovek porad prmysli, jestli to prodat(1,9 td, ´99), nebo si to nechat, mam to 2 roky a relativne bez problemu.ale asi odepisi ztratu a prodam to s tezkou ztratou.

Oddie nevis o liste na lz dvere?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, u Stuchlíka v té vrakovištní části není? Pečky máš za rohem...

Jednu tu šlupku na ebay mám uloženou v odkaze, ze zvědavosti, jak skončí, ale přihazovat nebudu, je to strašně daleko.

Pokud se rozhodneš prodávat s těžkou zrátou, klidně nabídni po mailu nebo SZ, třeba budu mít zrovna dobrou náladu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak, němčour to před koncem stáhnul z aukce, tak se dozvíme prd. Ale přes 1000Eur by to zjevně nepřelezlo, jako ten předtím.

Kašlu na to, už teď mám doma dvě auta, a nepotřebuju pomalu ani jedno, tak teď nebudu nic kupovat. Vzhledem k vývoji by se muselo najít něco opravdu extra za opravdu výprodej, abych po tom skočil, jinak to nemá cenu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to 98 r.v. plná palba, 8míst, taž. zař. , super stav no problém, vše nové jako chladič klimy, obě ramena, kompresor klimy, spojka, nová org. hlava včetně hydrostavů a ventilů a spoustu dalších vychytávek. A vím že bych za něj dostal tak 80tis. a byl bych rád. Investice???? S kolalma a pneu lehce nad sto táců. NEPRODAL BYCH HO je to kredenc, ale službu splní a nádherně jede...

post-0-14109603284269_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc krasy s nima nenadelame, ale jsou celkem spolehliva a moc to nezere(1,9 TD).Nez to prodavat hodne pod nakup, tak je lepsi to dojezdit a setrit si na jine, potom , jak to auto klesne cenove do hlubin je jedno, jestli se to proda v listopadu, nebo v priste v cervnu, to uz nebude zadny rozdil.

Jak strasi s poplatky za prevody , tak jsem hledal tu normu v TP a ja tam nic nemam, jen nic nerikajici Eu smernici. Jo ta bila s cernou vypada hezky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak fajn, tak až budeš v tom příštím červenci prodávat za ještě míň než teď, tak dej vědět, když máš modrou metlu a 1,9TD, to je u mě malé bezvýznamné plus :D Doufám, že nemáš digi klimu, tu nemám rád, a tažné bych byl taky radši, kdyby to nemělo, to jsou u mě naopak mínusy ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Digiklima nechladí líp, chladí úplně stejně jako manuální, ale manuální je podstatně spolehlivější - mechanická táhla klapek, a ovládání spínačem. Když se pose*e digitál - jako že se u těhle aut se*e často, tak je oprava pro zlost. A tažné? Pro srandu králíkům ani na ozdobu jej tam nikdo nedával, takže je o to vyšší šance, že auto bude od tahání o to víc servané.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak ja říká Oddie, já kupuju auto vždycky zásadně bez tažnýho, jen tak pro nic za nic tam někdo tažné nedává, to pak radši 5000 dodám a dokoupím než koupit auto co celej život za sebou vozilo káry...jinak já mám digiklimu a zatím šlape jak hodinky, snad to i tak zůstane:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem si tažné kupoval a nechal namontovat. Používám jej opravdu velice málo. A jak se říká, člověk nikdy neví, kdy jej bude potřebovat. Mám taky digi klimu, ale občas raději používám manuální klimatizaci. Je přesnější a lze ji nastavit přesně podle toho, jak mi to vyhovuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se ta digi klíma líbí jak si nastavim teplotu podle sebe ted kdibych chtěl auto tak leda z digi klímou a stim tažnym je to možný ale je mi to celkem jedno až se po*ere tak se po*ere ale ted kdybych kupoval auto tak asi bez koule ale kdyby tam bylo tak by mi tam nevadilo!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V zimě nejeté by bylo ještě lepší ;)

Já pořád přemýšlím, jestli si nechat obě 306, nebo jestli jednu přeci jen dát těžce pod cenou pryč, když jedu jestli jednou týdně... ale voni dneska lidi nekupujou ani to. Tak mi tu asi zůstanou obě, kdyžtak jednu prostě rozeberu na díly, když už nic jiného.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...