oddie Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 Tak před půl rokem se za to prodávaly jen bouračky a vraky. Jen tak mimochodem, v nějaké inzerci jsem viděl 806 bouranou na předek i na zadek, ale ne nějak dramaticky, a byla za 18tis Kč. Benzín, starý model, ale normálně se sedačkami, motor v chodu... Akorát už je to nějakou dobu, tak už bude tutově pryč. Citovat
oddie Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Tak se musím pochlubit, neodolal jsem, a koupil jsem zase krabici - r.97, 2x abg, mech. klima, 7 sedaček, tažné , 2,1TD se zadřeným motorem. Tak zase bude něco na hraní Citovat
oddie Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 No zatím není moc k čemu, je to dobrý polotovar, ale práce na tom bude, škoda mluvit. Horší je, že na takhle velké auto nemám vlastní prostory, ještě nevím, jak to vlastně provedu. A taky jsem zvědavej, jak se kde podaří koupit něco, z čeho se vezme ten motor... No prostě, už cestou zpátky jsem říkal něco o magorovi, a jestli to mám zapotřebí Citovat
Guest novoták Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Tak já taky gratuluju a jestli se mužu zeptat kolikpak si za něj dal??? Citovat
gas Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: novoták Tak já taky gratuluju a jestli se mužu zeptat kolikpak si za něj dal??? jak ho znám, tak mu ještě zaplatili, aby si to odvezl Citovat
Guest novoták Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 jinak by to nebral,taky si myslim:D Citovat
oddie Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Tak nakonec jsem z koupě vycouval a přenechal jiným zájemcům - ne že bych si s tím neporadil, ale bylo by to na mě až moc velké harakiri, a já mám i takhle starostí až dost, než abych zabíjel čas něčím takovým... Cena? No, ani nevím, jestli to mám vůbec psát, abyste definitivně nepřišli o iluze. Ale realita už je holt taková - začínala dvojkou... [upravil dne 12/4/08 oddie] Citovat
Neon Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Původně zaslal: oddie Tak nakonec jsem z koupě vycouval a přenechal jiným zájemcům - ne že bych si s tím neporadil, ale bylo by to na mě až moc velké harakiri, a já mám i takhle starostí až dost, než abych zabíjel čas něčím takovým... Cena? No, ani nevím, jestli to mám vůbec psát, abyste definitivně nepřišli o iluze. Ale realita už je holt taková - začínala dvojkou... [upravil dne 12/4/08 oddie] Jsem zvědav, kdo jako první napíše 290 ... :D Citovat
oddie Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Jen tak pro zajímavost, schválně, jestli se prodá http://www.aukro.cz/item495842160_peugeot_806_1_9td.html Citovat
Neon Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: oddie Jen tak pro zajímavost, schválně, jestli se prodá http://www.aukro.cz/item495842160_peugeot_806_1_9td.html Sázky?? Klíďo bych vsadil vejplatu, že ne ... teda za tuto SUMU Citovat
Guest novoták Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 Kolik máš vejplatu? 500,- protože kdyby tak 25000,-tak bych tu 806 kliďo koupil!! Citovat
Guest novoták Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 samozřejmě sem myslel,že když jo,tak bych se možná vsadil!! Citovat
oddie Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 No jo, to by nebylo marný, vsadit se o 30, a snížit si o to cenu Citovat
tower Odesláno 8. prosinec 2008 Odesláno 8. prosinec 2008 z roku 95 a tyhle km??? to se na nej tak 6 let chodili divat do garaze, tyhle auta se nekupuji ,aby stali na zahrade:P Citovat
oddie Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Mimochodem, ten kousek s padlým motorem je zřejmě ještě k mání, kdyby někdo měl zájem... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.