Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak před půl rokem se za to prodávaly jen bouračky a vraky.

Jen tak mimochodem, v nějaké inzerci jsem viděl 806 bouranou na předek i na zadek, ale ne nějak dramaticky, a byla za 18tis Kč. Benzín, starý model, ale normálně se sedačkami, motor v chodu... Akorát už je to nějakou dobu, tak už bude tutově pryč.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak se musím pochlubit, neodolal jsem, a koupil jsem zase krabici - r.97, 2x abg, mech. klima, 7 sedaček, tažné :) , 2,1TD se zadřeným motorem. Tak zase bude něco na hraní :)

Odesláno

No zatím není moc k čemu, je to dobrý polotovar, ale práce na tom bude, škoda mluvit. Horší je, že na takhle velké auto nemám vlastní prostory, ještě nevím, jak to vlastně provedu. A taky jsem zvědavej, jak se kde podaří koupit něco, z čeho se vezme ten motor...

No prostě, už cestou zpátky jsem říkal něco o magorovi, a jestli to mám zapotřebí :)

Odesláno

Tak já taky gratuluju a jestli se mužu zeptat kolikpak si za něj dal???

Odesláno
Původně zaslal: novoták

Tak já taky gratuluju a jestli se mužu zeptat kolikpak si za něj dal???

jak ho znám, tak mu ještě zaplatili, aby si to odvezl :D

Odesláno

Tak nakonec jsem z koupě vycouval a přenechal jiným zájemcům - ne že bych si s tím neporadil, ale bylo by to na mě až moc velké harakiri, a já mám i takhle starostí až dost, než abych zabíjel čas něčím takovým...

Cena? No, ani nevím, jestli to mám vůbec psát, abyste definitivně nepřišli o iluze. Ale realita už je holt taková - začínala dvojkou...

[upravil dne 12/4/08 oddie]

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Tak nakonec jsem z koupě vycouval a přenechal jiným zájemcům - ne že bych si s tím neporadil, ale bylo by to na mě až moc velké harakiri, a já mám i takhle starostí až dost, než abych zabíjel čas něčím takovým...

Cena? No, ani nevím, jestli to mám vůbec psát, abyste definitivně nepřišli o iluze. Ale realita už je holt taková - začínala dvojkou...

[upravil dne 12/4/08 oddie]

Jsem zvědav, kdo jako první napíše 290 ... :roker:D:D

Odesláno

Kolik máš vejplatu? 500,- protože kdyby tak 25000,-tak bych tu 806 kliďo koupil!!:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...