Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jackie

jasně,příšt+ě se polepším.tak myslší že tam ty kola můžu nechat jo?

Mužeš si tam dát co chceš. Je to tvoje věc.

Mě se líbí.

Jak to jezdí na těch 225 ta 1,6?

Odesláno

však jasný jen se ptám jestli to nevypadá blbě.no tak jako jede to,ale musí se to trošku rozjet a pak už to jede docela slušně.ani spotřeba se o moc nezvedla.uvažoval jsem i o širším pneu,protože se mi tohle zdá pořád docela úzký,ale stejně to tam asi nechám tak jak to je

Odesláno

a taky mám na tom pneumatiky asi 3 měsíce takže už i z toho důvodu to nebudu měnit.až budu dávat nový pneu tak budu zvažovat šířku

Odesláno

já právě taky nemůžu jít do širších ani do vyšších pneumatik protože bych to pak nemohl snížit ani o těch 40mm.a to by byla škoda protže mi to příjde ted moc vysoký.jo a co si myslíš o tom výfuku?

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

tuneři za****ý :D:D:D

jen čekám kdo se do Vás jako první obuje , nějak to tady začíná být poslední dobou in :bacha

Co ti vadí?

Jen pro zajimavost co znamená do 10.8.2008 mimo provoz ???:myslim

[upravil dne 24.7.2008 čakom]

Odesláno
Původně zaslal: jackie

já právě taky nemůžu jít do širších ani do vyšších pneumatik protože bych to pak nemohl snížit ani o těch 40mm.a to by byla škoda protže mi to příjde ted moc vysoký.jo a co si myslíš o tom výfuku?

Je na křívo:nevim

Ale mám to tak taky. Díval jsem se ted na ten můj koncovej díl a dávám tomu ještě zimu a pak asi bude po něm tak to už řešit nebudu. Pak to navařím rovně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...