Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: brslen

chlapi bude to mit nejaky vliv na neco kdyz dam kola o rozmeru 215 50 17 z puvodnich 205 55 16?

jo, odchylka tachometru bude dalších 2,36 % a obvod kola se zvětší o 7,4 mm. :papa

Odesláno
Původně zaslal: brslen

chlapi bude to mit nejaky vliv na neco kdyz dam kola o rozmeru 215 50 17 z puvodnich 205 55 16?

pokud myslis vliv na jizdni vlasnosti tak nijak vyrazne, kdyz zachovas alespon priblizne ET puvodnimu a nebudes to tahat moc do sirky viz. nase diskuze ze Stiflerem..:)

Odesláno
Původně zaslal: Nojmi

myslím že za dobrou cenu dobrý kup

[upravil dne 24/7/08 Nojmi]

Co to je za rozměr?

Kde bereš ty kola? Hodili by se mi nějaký 17\" nebo 18\":cool:

Odesláno

no to je prostě vždycky mžik buď se mi ty kola naskytnou a nebo je si je vyberu tyhle např. byly z tuning magazínu a valil sem pro ně až do kopřivnice. Jsou to 17ky i když na to nevypadaj je tam guma 205/40 a hrana vykukuje. Jinak lišta už je nalepená :roll starší foto

post-0-14109601521497_thumb.jpg

Odesláno

No, na 406ku dávat gumy 205/40 R17 si myslim, že je stejně nějak málo. takovýhle gumy budu dávat já na 306ku...Na 406ku, myslim, patřej 205/50....Ale i tak si myslim, že na 406ku patřej jedině 18\"ky kola a ještě to snížit tak o 40 mm, aby to nevypadalo jako traktor. :D

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

No, na 406ku dávat gumy 205/40 R17 si myslim, že je stejně nějak málo. takovýhle gumy budu dávat já na 306ku...Na 406ku, myslim, patřej 205/50....Ale i tak si myslim, že na 406ku patřej jedině 18\"ky kola a ještě to snížit tak o 40 mm, aby to nevypadalo jako traktor. :D

jako traktor to nevypadalo

Odesláno
Původně zaslal: Nojmi

Původně zaslal: Stifler

jako traktor to nevypadalo

No, ale z týhle fotky na 17\"kách to tak vypadá a ještě s tak nízkejma gumama. :mrk

Odesláno

no vzadu se ta fuga da ale vpredu je dost velka.A proto bych tam chtel dat profil 50 a taky at necitim kazdy kaminek.Jo a myslim ze 17 na 406 bohate staci -nevim co by rekli cajti na 18 i tak budou urcite kecy na 17.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...