Radek Draksel Posted March 7, 2002 Share Posted March 7, 2002 Prosím poraďte,jak zjistit typ motoru? Podle techničáku mám 1,6 benzin,ale na vrakáči mi řekli,že je to "starej talbo?áckej motor" 1,4 benzin.Potřeboval bych koupit těsnění pod ol.vanu,ale nevím jaký.Kde by se dala sehnat nějaká dokumentace? V Autospolu v Praze chtějí za tech.radu 520,-Kč !!!! Díky moc za radu Radek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted March 8, 2002 Share Posted March 8, 2002 Podívej se na označení toho motoru, měl by na sobě mít štítek. Na vrakáčích bych se moc neptal, mám s nimi slušně řečeno špatný zkušenosti. To těsnění budeš měnit sám? Tak to starý sundej a vezmi s sebou, to je nejjistější... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jindra Posted March 8, 2002 Share Posted March 8, 2002 Ahoj, na jaký je to typ auta, 405? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Draksel Posted March 9, 2002 Author Share Posted March 9, 2002 Je to podle techničáku 309,1,6 říz.kat.,v.č.001261,typ 1C81BAZ.Ale jak tomu mám věřit? Štítky jsou na nýtech a vždycky to nejde "vyndat a vzít s sebou".Poraďte prosím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jindra Posted March 11, 2002 Share Posted March 11, 2002 Je fakt , že 1,6 s kodem BAZ motor asi nedělala.Ale jestli Talbot ano, to nevím.V každém případě najdi ještě 1 štítek.Vždycky bývají 2.Jedem ze předu a druhý by měl být ze zadní strany motoru na pravé straně ve směru jízdy.Podívej se jestli ty štítky jsou stejné.Když nebudou tak do toho někdo vrtal. Jestli budou a máš někoho známého v P.servisu, tak mu nydiktuj VIN a on ti ti zjistí.Když nemáš, tak mi ho pošli a já se ti zeptám u nás. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts