BoneDaddy Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Jelikož se můj bývalý výfuk začal poroučet, byl jsem donucen poohlédnout se po něčem novějším. Volba dopadla takto: zkouška:aut Co Vy na to? Těším se na Vaši kritiku. Citovat
čakom Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Moc pěkný Taky bych chtěl něco takovýho, ale bohužel nemůžu sehnat starej rozbitej narazník:nevim Od jaké je to firmy? a jekej je zvuk? Je to přímo na 406? [upravil dne 18.7.2008 čakom] Citovat
BoneDaddy Odesláno 18. červenec 2008 Autor Odesláno 18. červenec 2008 Původně zaslal: čakom Moc pěkný Taky bych chtěl něco takovýho, ale bohužel nemůžu sehnat starej rozbitej narazník:nevim Od jaké je to firmy? a jekej je zvuk? Je to přímo na 406? Zakázka. Udělá ti co chceš na míru, od motoru až po konec (pokud na to máš). Dělá vše sám, úchyty ti udělá, vše naohýbá, přizpůsobí. http://www.jpvyfuky.com/ Zvuk pro mě zatím hůře stravitelnej ale zvyknu si na to. Hlavně že to není slyšet uvnitř. Jinak byl tam pokus o vložení krátké ukázky nahrané foťákem. Citovat
čakom Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom Moc pěkný Taky bych chtěl něco takovýho, ale bohužel nemůžu sehnat starej rozbitej narazník:nevim Od jaké je to firmy? a jekej je zvuk? Je to přímo na 406? Zakázka. Udělá ti co chceš na míru, od motoru až po konec (pokud na to máš). Dělá vše sám, úchyty ti udělá, vše naohýbá, přizpůsobí. http://www.jpvyfuky.com/ Zvuk pro mě zatím hůře stravitelnej ale zvyknu si na to. Hlavně že to není slyšet uvnitř. Jinak byl tam pokus o vložení krátké ukázky nahrané foťákem. Na kolik to vyšlo? Ted jsem v práci až budu doma tak si to poslechnu. Citovat
BoneDaddy Odesláno 18. červenec 2008 Autor Odesláno 18. červenec 2008 Cena byla k mé spokojenosti. Toť vše co můžu říci. V tom videu ani nic moc není, je to horší kvalita a jen kousíček aby to nemělo moc MB. Citovat
MatrixChose Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Cena byla k mé spokojenosti. Toť vše co můžu říci. V tom videu ani nic moc není, je to horší kvalita a jen kousíček aby to nemělo moc MB. Opravdu necheš prozradit cenu? Citovat
BoneDaddy Odesláno 18. červenec 2008 Autor Odesláno 18. červenec 2008 Původně zaslal: MatrixChose Opravdu necheš prozradit cenu? Ale zase tak hrozný to nebylo. Je s ním velice rozumná domluva. Citovat
alternativ Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Super, aspon vim, jak by to vypadalo na mem aute, mam stejnou barvu. Muj uz taky zacina pobrukovat, tak budu patrat po novem a tenhle.... mnam Citovat
Peti Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Moc hezká práce.Tady jsou vidět zlatý český ručičky.I moc hezkej zvuk to má snad si ho taky poslechnete, stojí to za to:super:D:super:papa Citovat
Berkoff Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 cena? zaruka? nemusis nam rikat kolik dal slevu, ale dyz uz delas reklamu, tak aspon oficiialni cenu Citovat
BoneDaddy Odesláno 21. červenec 2008 Autor Odesláno 21. červenec 2008 Původně zaslal: Berkoff cena? zaruka? nemusis nam rikat kolik dal slevu, ale dyz uz delas reklamu, tak aspon oficiialni cenu Oficiální stanovený ceník není. Záleží na domluvě a co vše chceš. Počítej 5000,- za ten konec, upravu trubek, silentbloku. Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 to je dost cakome: kasli na stary naraznik, ja to nechal vyriznout a vysledek jsi videl a ani si nestezoval :-) vyriznuti je nejmensi problem :-) bez ohledu na to, ze 110 mm se mi veslo do vyrezu origo bez problemu .-) Citovat
čakom Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Původně zaslal: Scratch to je dost cakome: kasli na stary naraznik, ja to nechal vyriznout a vysledek jsi videl a ani si nestezoval :-) vyriznuti je nejmensi problem :-) bez ohledu na to, ze 110 mm se mi veslo do vyrezu origo bez problemu .-) Nejde mi o řezání. Jde mi o to že bych chtěl jednu koncovku. Tak potřebuju kus starýho nárazníku s tím spodním profilem abych mohl zavařit tu díru. Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 no jo, ty mas vlastne vojku, no, to je horsi :-) Citovat
čakom Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Původně zaslal: Scratch no jo, ty mas vlastne vojku, no, to je horsi :-) Asi uříznu koncovky a navařím je rovně. Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Jelikož se můj bývalý výfuk začal poroučet, byl jsem donucen poohlédnout se po něčem novějším. Volba dopadla takto: zkouška:aut Co Vy na to? Těším se na Vaši kritiku. moc pěkné , chválím zvuk i vzhled Citovat
BoneDaddy Odesláno 22. červenec 2008 Autor Odesláno 22. červenec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr moc pěkné , chválím zvuk i vzhled Děkuji. Zrovna od tebe mě to moc potěšilo. Citovat
jakub106GTI Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Tak se přidávám zvuk to má fakt super moc se mi zamlouvá a vypadá to taky perfektně katr jsi tam nechal vid...? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.