Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Moc pěkný:super

Taky bych chtěl něco takovýho, ale bohužel nemůžu sehnat starej rozbitej narazník:nevim

Od jaké je to firmy? a jekej je zvuk?

Je to přímo na 406?

[upravil dne 18.7.2008 čakom]

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Taky bych chtěl něco takovýho, ale bohužel nemůžu sehnat starej rozbitej narazník:nevim

Je to přímo na 406?

Zakázka. Udělá ti co chceš na míru, od motoru až po konec (pokud na to máš).:roll Dělá vše sám, úchyty ti udělá, vše naohýbá, přizpůsobí. :super

http://www.jpvyfuky.com/

Zvuk pro mě zatím hůře stravitelnej ale zvyknu si na to. Hlavně že to není slyšet uvnitř. :mrk Jinak byl tam pokus o vložení krátké ukázky nahrané foťákem. :)

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: čakom

Je to přímo na 406?

Zakázka. Udělá ti co chceš na míru, od motoru až po konec (pokud na to máš).:roll Dělá vše sám, úchyty ti udělá, vše naohýbá, přizpůsobí. :super

http://www.jpvyfuky.com/

Zvuk pro mě zatím hůře stravitelnej ale zvyknu si na to. Hlavně že to není slyšet uvnitř. :mrk Jinak byl tam pokus o vložení krátké ukázky nahrané foťákem. :)

Na kolik to vyšlo?

Ted jsem v práci až budu doma tak si to poslechnu.

Odesláno

Cena byla k mé spokojenosti. Toť vše co můžu říci. :aut

V tom videu ani nic moc není, je to horší kvalita a jen kousíček aby to nemělo moc MB.;)

Opravdu necheš prozradit cenu? :P

Odesláno

Moc hezká práce.Tady jsou vidět zlatý český ručičky.I moc hezkej zvuk to má:super snad si ho taky poslechnete, stojí to za to:super:D:super:papa

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

cena? zaruka? nemusis nam rikat kolik dal slevu, ale dyz uz delas reklamu, tak aspon oficiialni cenu :)

Oficiální stanovený ceník není. Záleží na domluvě a co vše chceš. Počítej 5000,- za ten konec, upravu trubek, silentbloku.:papa

Odesláno

to je dost

cakome: kasli na stary naraznik, ja to nechal vyriznout a vysledek jsi videl a ani si nestezoval :-)

vyriznuti je nejmensi problem :-)

bez ohledu na to, ze 110 mm se mi veslo do vyrezu origo bez problemu .-)

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

to je dost

cakome: kasli na stary naraznik, ja to nechal vyriznout a vysledek jsi videl a ani si nestezoval :-)

vyriznuti je nejmensi problem :-)

bez ohledu na to, ze 110 mm se mi veslo do vyrezu origo bez problemu .-)

Nejde mi o řezání. Jde mi o to že bych chtěl jednu koncovku. Tak potřebuju kus starýho nárazníku s tím spodním profilem abych mohl zavařit tu díru.

Odesláno

Jelikož se můj bývalý výfuk začal poroučet, byl jsem donucen poohlédnout se po něčem novějším. Volba dopadla takto:

p1000861aw9.jpg

p1000864kq7.jpg

p1000854sp2.jpg

p1000849pa8.jpg

zkouška:aut

Co Vy na to? Těším se na Vaši kritiku.:aut

moc pěkné , chválím zvuk i vzhled

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...