vojti26 Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Ahoj vsem...Mam dotaz...vim,ze uz se to tu resilo a ne jednou,ale ja proste nikdy jeste nenasel dost sily na to,projit cele to vlakno:mad:...Navic si nejsem jist,jak to u me je...Mam uz novy model ale ne uplne...mam prechodovy model cili mam novou masku a interier,ale napr jeste motor 81kW...a nevim treba jak je to s elektronikou...Prave ted mam jeste v aute jiz novy displej ale jen \"maly\" cili ze neni schopny vykreslit palubat....ale k veceru si jdu na postu pro \"velky\" displej...tlacitko uz mam taky hotove...ale moc vas prosim,poradte mi nekdo,jak to mam zprovoznit potom dal?nevim totiz,jestli uz BSI mam nebo jeste ne....Mam auto vyrobeny snad 2/00 ale nekdo tu psal, ze BSI se davala snad az od zari toho roku...da se to zjistit v serviceboxu?me jako laikovi to prislo,ze to tam nejni uvedeny(proste jsem tam nevidel tupe naspsano \"BSI -Ano/NE\"),ale je mozny,ze to tam je a jen to ma nejaky nazev pod kterym bych to necekal:D... a pokud nemam BSI tak jak se to da rozbehnout pro stary model?moc dekuju za opovedi... [upravil dne 18.7.2008 vojti26] Citovat
Ferry Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 co jsem koukal tenkrat do serviceboxu tak tvoje auto BSI nemelo, takze ten velkej displej asi bude k nicemu :/ Zalezi jakou mas ridici jednotku motoru, pokud budes mit Sagem SL96 nebo Bosch MP 5.1.1 ( mozna i MP5.2 by mohlo jit ) tak jedine reseni je nejak nabastlit do interieru displej ze stare 406 ( popr. treba citroenu XM ) ale bude to fakt bastl, nebude to vubec vypadat ze to tam patri Citovat
vojti26 Odesláno 18. červenec 2008 Autor Odesláno 18. červenec 2008 jo pockat,to jako fakt?ja myslel ze kdyz to slo na stary tak ze to pujde i tady a ze se to pochopi s tim novym displejem....to mi ani nerikej:(... nepletuli se,mam řj MOUNTING BOSCH...co z toho pro me plyne? Citovat
Ferry Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 no u staryho modelu byla elektronika PPC primo v tom displeji, u noveho modelu uz to pocita jednotka BSI a pak uz jen na displej posila co ma zobrazit, pokud neni jednotka BSI, neni zarizeni, ktere by pocitalo ze signalu od motoru spotrebu a displej nebude vedet co ma zobrazit Citovat
vojti26 Odesláno 18. červenec 2008 Autor Odesláno 18. červenec 2008 ku*va jsou veci, ktery jsem asi mel vedet nez jsem ho objednal:D:D:D....tak to mi zasadne kazi radost:(...jak je v serviceboxu uvedena BSI? Citovat
Ferry Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Původně zaslal: vojti26 ku*va jsou veci, ktery jsem asi mel vedet nez jsem ho objednal:D:D:D....tak to mi zasadne kazi radost:(...jak je v serviceboxu uvedena BSI? no to bohuzel ano, nejdrive je treba co nejvice info a pak teprve kupovat :/ BSI je zobrazena v sekci palubni deska/rele a pojistky a bud je tam zobrazena pojistkova skrinka , nebo jednotka BSI Citovat
vojti26 Odesláno 18. červenec 2008 Autor Odesláno 18. červenec 2008 ja jsem nejak nenasel to,co Ty pises ale nasel jsem tohle,to neco vypovida nebo je to neco uplne jineho? Palubní diagnostický systém EOBD AUTODIAGNOSTIKA \"EOBD\" S AKCELEROMETREM Kontakt / spínací skřínka TRANSPONDÉR Přidružená varianta vstřikování MOUNTING BOSCH ale to palubni deska a bud pojistky bo BSI proste nepisou:( z toho co jsem tu okopcil...asi to nejni nejake nove zjisteni ktere by urcilo,ze se me to povede vid? Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Displej sháním, tak bych tě ho možná zbavil :-) Citovat
čakom Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Původně zaslal: vojti26 ja jsem nejak nenasel to,co Ty pises ale nasel jsem tohle,to neco vypovida nebo je to neco uplne jineho? Palubní diagnostický systém EOBD AUTODIAGNOSTIKA \"EOBD\" S AKCELEROMETREM Kontakt / spínací skřínka TRANSPONDÉR Přidružená varianta vstřikování MOUNTING BOSCH ale to palubni deska a bud pojistky bo BSI proste nepisou:( z toho co jsem tu okopcil...asi to nejni nejake nove zjisteni ktere by urcilo,ze se me to povede vid? Hod sem VF a já nebo někdo jinej ti zjistí jestli to má BSI. Citovat
vojti26 Odesláno 18. červenec 2008 Autor Odesláno 18. červenec 2008 VF38BLFYF80952174 tak to je muj VIN no...ale obavam se nejhorsiho Citovat
vojti26 Odesláno 18. červenec 2008 Autor Odesláno 18. červenec 2008 Asi to bude hloupa a odsouzenihodna otazka....ale asi nejde jen koupit BSI (pro me cernou krabicku) a nekam ji zapojit co?:D:Dhadam ze to bude mit mraky dratu a podobnych srand? Citovat
čakom Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Původně zaslal: vojti26 VF38BLFYF80952174 tak to je muj VIN no...ale obavam se nejhorsiho Mělo by tam být BSI jinak obj.č je 658026 a cena 11853,- [upravil dne 18.7.2008 čakom] Citovat
čakom Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Původně zaslal: vojti26 Asi to bude hloupa a odsouzenihodna otazka....ale asi nejde jen koupit BSI (pro me cernou krabicku) a nekam ji zapojit co?:D:Dhadam ze to bude mit mraky dratu a podobnych srand? To nepujde. [upravil dne 18.7.2008 čakom] Citovat
vojti26 Odesláno 18. červenec 2008 Autor Odesláno 18. červenec 2008 ted jsem bohuzel v praci a tak se k autu dostanu az odejdou nadrizeny....ale nevim nevim....To se me ted ptas jestli tam je?nebo mi rikas ze podle vinu tam ma byt a ukazujes mi jen, jak to vypada? dik,vojta Citovat
čakom Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Původně zaslal: vojti26 ted jsem bohuzel v praci a tak se k autu dostanu az odejdou nadrizeny....ale nevim nevim....To se me ted ptas jestli tam je?nebo mi rikas ze podle vinu tam ma byt a ukazujes mi jen, jak to vypada? dik,vojta Podle vinu tam je. Citovat
vojti26 Odesláno 18. červenec 2008 Autor Odesláno 18. červenec 2008 no tak to me delas radost....pokud jo tak Ti slibuji hubicku ...to by bylo naprosto nejvic paradni...uz jsem se pod tiho dukazu zacinal hroutit,ze tam nic takovyho nemam:D Citovat
čakom Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Původně zaslal: vojti26 no tak to me delas radost....pokud jo tak Ti slibuji hubicku ...to by bylo naprosto nejvic paradni...uz jsem se pod tiho dukazu zacinal hroutit,ze tam nic takovyho nemam:D Tu hubičku si nech pro někoho jinýho. Potom to bude chtít ještě zapnout vřes diagnostiku v BSI. Citovat
vojti26 Odesláno 18. červenec 2008 Autor Odesláno 18. červenec 2008 to je to nejmenesi pak....hlavni je,ze tam je:D...mam to uz domluveny ze me to bude stat snad jen 350,- ... Citovat
čakom Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Původně zaslal: vojti26 to je to nejmenesi pak....hlavni je,ze tam je:D...mam to uz domluveny ze me to bude stat snad jen 350,- ... Ten display jde přehodit bez problému? Není tam třeba jinej konektor? Citovat
vojti26 Odesláno 18. červenec 2008 Autor Odesláno 18. červenec 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: vojti26 to je to nejmenesi pak....hlavni je,ze tam je:D...mam to uz domluveny ze me to bude stat snad jen 350,- ... Ten display jde přehodit bez problému? Není tam třeba jinej konektor? to mi probuh ani nerikej....jeste to nemam rozebrany...jsem hasic a ted slouzim,tak cekam az odjede veleni a vezmu si auto na dvur a az potom to prehodim....paneboze dej at to pasuje at mam aspon neco jednoduchy:( [upravil dne 18.7.2008 vojti26] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.