Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jaky mobil?


f3Rd@

Recommended Posts

  • O 2 týdny později...

Kdyby někdo hledal "větší" dle mého už tabletofon za jakš takš peníz, tak jsem dotestoval po 14ti dnech "další čínu" OnePlus 7T 8/128.

Moje stručná recenze na heuréce a kdo by měl další dotazy, klidně se ptejte. Jeden kousek mi doma zůstal jelikož to je dobrá koupě.

 

https://mobilni-telefony.heureka.cz/oneplus-7t-8gb-128gb/recenze/?s=6#reviews

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Mě už pomalu dosluhuje,začíná mě poslední dobou zlobit a už nemám nervy ho furt prič stále obnovovat nastavovat atp ,uz má taky skoro 4 roky,tak konečně dneska jsem se stahoval za synem na radu co s tim jestli opravovat nebo už rovnou shánět náhradu ,našli jsme 

https://www.czc.cz/realme-5-pro-8gb-128gb-sparkling-blue/277670/produkt  

Už mám objednáno a hned  k tomu ochranné sklo

Doteď mám samsung galaxy J5/6 2016

Upraveno uživatelem vendelinek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem na týden obyč model Realme 5 s IMX 386 a nejsem si úplně jist zda příplatek 3.000,- je adekvátní lepšímu hlavnímu fotoaparátu IMX586, načež já bych spíše volil o dost lepší výdrž na jedno nabití ale záleží co preferuješ za výhody/přednosti.

 

Já osobně bych se díval spíše po Xiaomi Mi9T ale to je čistě tip, chybu si neudělal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Radek Hurvajz Teď už ji mám jako záložní, takže funguje jako podpěra jedné nohy u stolu, ale jinak funguje pořád odbře :) Když si vemu, že ten telefon je z roku 2008, tak uměl celkem zajímavý věci: Třeba, jednou se stalo, že jsme potřebovali nutně na cestě mobilní data s přenosem na noťas (tethering) a všechny telefony vybitý a bez nabíječky, až na N6300. Tak říkám, zkusím tam dát simku s datama a uvidíme. No, a pak jsem N6300 spároval přes bluetooth s noťasem a na telefonu aktivoval sdílení mobilních dat přes bluetooth. Voalá, jelo to. Sice blbně, ale jelo (max byl asi 60kb/s přenos), ale internet jel na noťasu. Má to i slot na sd kartu, sice asi do 2gb, ale v tý době to stačilo.

Dneska už to nestačí na žádnej telefon ve všech směrech, mimo rozměry (do ruky a do kapsy ideál, oproti dnešním pádlům). Kdo by chtěl namítat výdrž baterie, tak ani tady nic extra- s novou baterkou  N6300 nedala víc jak 4 dny, což dneska dá kde jakej foun s 4000mAh. Aspoň ten můj to dá, pokud ho používám jako telefon a ne jako playstation nebo BlueRay přehrávač :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@vendelinek pokud bys mohl stornovat objednávku a ušetřit 1000,- k dobru, tak v datartu jej mají nyní za 5.999,-

 

Případně jej ze zákona pokud si objednával z netu, vrátit ve 14ti denní lhůtě bez udání důvodu. 

https://www.datart.cz/mobilni-telefon-realme-5-pro-8gb-128gb-dual-sim-zeleny-rmx1971g8.html?gclid=Cj0KCQjwncT1BRDhARIsAOQF9LmUWFAMroVAI4Tk3gVG0ExNucPWzP-e5fDMpZSC4e0kDt2x67oNpW0aAg7PEALw_wcB

Upraveno uživatelem Tony Stark
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Ahoj, oživím starší téma. Mé drahé polovičce se odporoučel Samsung Galaxy J5 (už asi po sto padesáté uPad a nerozdejchal to) a teď řeším náhradu. Její sestra má Huawei P10 - ten by se nám líbil, ale je to Huawei a ten úplně nechci. Líbil by se díky super foťáku a to je prakticky jediný požadavek na telefon, pak už jen drobnosti, aby se z toho dalo telefonovat, poslat SMS a aby fungoval MirorLink (což J5 2017 neuměla). Cena tak 5-6k (8,5  max). Koukal jsem na Xiaomi Redmi Note 9 a Xiaomi Redmi 9 Pro, ale upřímně moc se v tom nevyznám a bohužel teď díky práci ani nemám moc prostor to zkoumat. Kdyby se našel někdo ochotný pomoct s výběrem a poradit, byl bych rád.

PS: nemusí to být žádné extra velké pádlo, čím menší tím lepší, ale jak jsem koukal co je na trhu, tak malé dnes nejsou IN

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobně bych se držel Samsunga. Co jsem měl možnost zkusit třeba Xiaomi, nebo Huawei tak jsem byl vcelku rozčarovaný uživatelsky nepřivětivým rozhraním, nevim třeba se dá zvyknout, ale ja se držim toho co funguje, za mě Samsung, když měla J tak by nějaký A stačilo A20, A30, A40, A41 např.

Ta A40 je dokonce "jen" 5,9"

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...