Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jaky mobil?


f3Rd@

Recommended Posts

Kdyź uź ono 8my jadro tak moje 4jadro se SD820 dosahuje v Antutu benchmarku skore 150tisic, coz s osmijadrem stezi dosahnes, nevim o apce ci hre co by se mi sekala ci bych ji nesputil na maximalni detaily. Jen pro porovnani S8 se drzi okolo 170-180tisic bodu, cemuz cenovy rozdil vubec neodpovida. Ale nekdo se holt honi za nejlepsi papirovou vybavou a pritom je realita jinde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Xperia XA1? Mám služební J5 2017 a krom foťáku a chybějící notifikační ledky je překvapivě dobrý/svižný, výdrž je hodně slušná a oled displej na práci parádní. Z tvého výběru bych bral P10.

Upraveno uživatelem dzavel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, Milan+ napsal:

Neumím si tak nějak představit sebe jak pařím nějaké hry  na founu, či pc. Když někdo nemá co dělat, tak asi jo. Tohle mě naštěstí nikdy nechytlo. 

Moje řeč. Hry, to je ztráta času, žít ve virtuálním světě?  Vždyť ten náš je skutečný, musí být,  to bych jinak nepostavil druhej barák na zelené louce. A čas se nezabíjí, natož hrama. Čas se musí do mrtě využít. Co se týče telefonu, ten by měl primárně splňovat funkci, na níž je navržen, a to, dobře telefonovat a dlouhá výdrž baterie. Musím uznat, že zrovna Xiaomi v tomhle vyniká, můj rok starý Redmi 3X s 4000mAh baterií, když, nehraju (a já hry opravdu nehraju), vydrží na jedno nabití celý týden.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

s Xioami nemám žádnou osobní zkušenost, zatím jsem se vždy držel u Nokie/Microsoftu a nebo HTC, vše na WP které už dosluhují a končí podpora.. trochu se bojím té "číny" která z toho kouká ale když si to vezmu kolem a kolem, co dneska není z číny, vietnamu nebo thajska že.. :)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

teď jsem to řešil jaký mobil a rozhodoval jsem se mezi xiaomi note4 p10lite a honorem 6x.. u mě to vyhrál honor.. na to že to má jen 12+2mb fotak to dělá pěkný foto... baterka vcelku dobrá a co se týká rychlosti tak zatím bez problému až na jedinou věc.. oproti s6 edge déle trvá než se připojím na wifi ale to jsem asi už moc zmlsaný :D

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...