Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jaky mobil?


f3Rd@

Recommended Posts

před 1 hodinou, Přema napsal:

Zapni si Smart Lock a při spojení s nějakým BT se tě to samo zeptá jestli chceš přidat dův.zařízení.......a co s tím má společného firemní politika?

Třeba doma a v práci mám pořád odemčený telefon.....dle GPS a důvěryhodného místa je odemčen

Firemní politika nastavuje zabezpečení telefonu. Nevím přesně, co všechno je tam kde nastaveno, ale např. nelze nastavit jiné odemykání než pin a otisk, žádný pohyb apod. blbosti. Stejně tak nejde nechat odemčený, zamyká se automaticky a uživatelsky to nelze změnit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 měsíce později...

Chci si koupit nový mobil, odolný,  dual + foto a jiné vymoženosti, cena max 5 000, cihla mě nevadí.

díky

potřebuji poradit který vybrat.:

https://mobilni-telefony.heureka.cz/caterpillar-cat-s30/#

nebo

https://mobilni-telefony.heureka.cz/iget-blackview-bv6000s/#

Výběr: https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:1619:1;1656:1;1787:1;2380:1;2381:1;3688:1;12952:1;19836:1;23992:1;23993:1/?o=4

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten Caterpillar tedy extremne odolny vubec neni, kolega co mi pomaha s vetsima opravama na aute jej mel sotva tyden kdy mu pri skloneni ke kolu od auta vypadl z horni kapsy monterek a bylo po nem, spadl nejak sikovne na hranu a rupla v nem deska. Reklamacka samozrejme zamitnuta, tak sel pod fleksu. 

Ja zrovna pouzivam Moto Z Force a nestacim se divit co to snese. Ovsem do 5 tisic bych se spise zameril na nejakou cinu viz rady hammer

https://www.euronics.cz/mobilni-telefon-myphone-hammer-energy-dual-sim-cerny-oranzovy-darky-mypmyahaeneror/p430676/

ma jej kolega z prace a nemuze si jej vynachvalit, ja bych o nem uvazoval spis uz jen kvuli velke baterce a 3GB RAM, protoze u droida je vice lepe v pripade ze tam neni cisty android

Upraveno uživatelem Tony Stark
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám už rok služební Samsung A3 (2016), ten má paměti jen 1,5 GB (=málo), jako náhradu za právě odešlý soukr. Sony Ericsson Xperia mini pro jsem si pořídil Samsung A3 (2017) s 2GB paměti (lepší a v pohodě stačí) a pro ženu onehdá Xiaomi Redmi 4A (tam mi z hlediska uživatelského kulhá to MIUI) :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedělá to naprosto nic. A proč dvě simky,třebas dostaneš služební u soukromníka,tak přece nebudeš rušit svoje číslo,nikdy nevíš kdy ho sebere. A taky má třeba omezené volání,jen pro firmu.

No a pokud pojede ta čína tímhle směrem,tak za mě už žádný předražený krám od Sama nechci. Jak jsem zkusil,tohle se jim krom toho loga co každý vidí ,že držíš v ruce naprosto vyrovná.Stejně to člověk potřebuje na volání a sms popřípadě net.

Upraveno uživatelem Milan+
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

MI Mix 2 - psal jsem mobil, ne žehličku:D Má ho kolega a je to podle mě už nehezky velké a nepraktické. Nemám tak velké kapsy na bundě a kalhotech.

MI6 do takové cenové relace už nechci jít.

V předešlém příspěvku mi ještě nějak vypadl kandidát od Samsungu J5(2017)

Upraveno uživatelem Laďa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám od května (2017) Xiaomi Redmi 4A 2/32GB 3120mAh. Nepoužívám druhou sim ani mSD kartu, nejsem sběrač apek, her a filmů takže mám stále 22GB interní paměti volné.

S telefonem spokojenost a to jsem si vědom, že se jedná o jakousi "light" verzi. Foťák není zlej, ale má jen 72dpi (při 13MPx), co je fakticky srovnatelné s mým stařičkým Nikon Coolpix 4300 s 4MPx při 300dpi.

Co je určitě dobré u Xiaomi nepodcenit je nastavení práv aplikací, některé (MiKey) za vás odesílají aktivační sms kamsi do irska = zbytečný výdaj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 10. 12. 2017 at 18:59, stajgrpavel napsal:

Samsung je také možnost. 

Já jsem zatím spokojen s HTC M8 ... Má vše co potřebují a navíc podporu z XDA . Tudíž už mám asi mešit android OREO :-)

Svuj osobni mam HTC10 a nedam na nej dopustit, ac uz HTC nedela tak bytelne stroje z hliniku, je HTC10 stale plne dostacujici stroj pri jeho dnesnich cenach na rozdil od treba S8 kde je vykon trosicku vyssi ale pri prvnim padu na zada bez obalu HTC prezije a S8 ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já včera objednal pro manželku k Vánocům Sony Xperia L1. Vybíral jsem celkem dlouho a nemohl se rozhodnout. Bude to její první chytrý telefon, doposud má stařičkýho Siemense CT65. No tak snad bude spokojená. Je v tom android 7, 2GB ram, 16GB úložiště, NFC, škoda že nemá ještě čtečku.

Xiaomi jsem zavrhl kvůli MIUI, nějak mi to nesedí.

A sám mám Xperii Z2 s kterou jsem spokojený až na pár výhrad, ale to jsem si naběhl já s koupí u blbé firmy. Druhý den mi při vyndavání z pouzdra křuplo sklo na zádech, přitom nešlo o nijak velké namáhání. Potom jsem zjistil že nejede GPS kterou jsem předtím nezkoušel, nefunguje konektor na sluchátka a nejde konektor na rychlodobíjení - magnetický. Reklamace neuznána, telefon po pádu. Cena opravy jak za novej telefon, tak jsem si objednal zadní sklo, vyměnil sám, přitom zjistil nezapojený konektor rychlodobíjení, tak jsem kablík zacvakl a telefon šoupl do LOVE MEI pouzdra. Ta GPS mi sice štve, ale jinak spokojenost.

A až kapku spadnou ceny tak chci zkusit Doogee S60

     

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem jinak se Z2 spokojenej a věřím že je to chyba jen tohoto kusu a hlavně pochybné firmy kde jsem ho koupil.

 

Ale včera odpoledne dorazila ta L1, kupováno u Euronics a krabička s telefonem zatavena do folie, ale nálepky sony bránící otevření jsou porušené. No celkem mi zklamali, tak jsem jim napsal jak to vyřešíme. No jsem na to zvědav.

 

     

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...