Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mám p206 1.6.r.v.1999 je tam orig.navigace dají se sehnat

mapy pro Č.R hledal jsem už všude a nic/navigace je v kastlíku moc se v tom neorjentuji.pomožte prosím

Odesláno

Zdar Martine R, ještě štěstí, že jsi napsal, že \" se tu někdo ukazoval s tempomatem \" a nenapsal jsi například \" vytahoval \" s tempomatem, TO JSEM BYL JÁ, s tempomatem ve 206. Pokud vím, tak jsou v republice 2 kusy s touto hračkou. Jeden stojí u mně doma na dvorku, a druhý byl na prodej vloni touto dobou v bazaru v Pečkách. Ale jinak, kdo trochu autům rozumí, a řeknu mu o tempomatu ve svém autě, tak lidově řečeno padají na hubu. Neviděli to ani prodejci v Peugeotu v Opavě, čuměli na to jako na zjevení, oficiálně se 206 s touto výbavou nikdy do ČR nedovezla.

A tak je i možné, že má někdo v 99 navigaci. Bylo to kdysi v nějakém časopise, ukazovalo to na displeji šipky rovně, doleva, doprava. Je to tedy možné, já osobně to připouštím.

[upravil dne 16.7.2008 Jardapažout]

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak jsem na tom podobne, jsem vlastnikem p206 r.v.2000 vybavenym navigaci s CD ve FR. Poradite, prosim, zacatecnici, zda lze sehnat ceske mapy? I na email weasel@atlas.cz, ci na ICQ: 360637286.

Dekuji,

Vladka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...