Welis Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Zdravim, nemáte někdo přebytečnou tu kličku co se sní sundavá rezerva v mém P. už nebyla a zaroveň na ní je klíč na matky u kol... :-) Citovat
jakub106GTI Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 no mám doma jen jednu ale urob si doma vlastní tím že navaříš na šroub od kola třeba nějakej upravenej velkej hřebík upravíš délku a když to budeš sundavat rezervu nandáš to na klíč co sundaváš kola a vytočíš..stejně s tím klíčem to nesundáš když je to to třeba v zimně já jsem ho hned ohnul je to měkké Citovat
kujon106 Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 jojo, taky sem to hnedle ohnul Citovat
MJSytic Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Kucí, to chce pravidelně mazat Mladý to pravidelně kontroluju. Při představě, že píchne a bude to tam rvát sama, nebo nejdej bože si zastaví nějakýho šikulku:roll Pěkně vyšroubovat a narvat tam vazelínu. Rok to vydrží Citovat
trtovik Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Zdravim, vyprdni se na kličku sežeň 12náctku šroub dlouhej s šestihranou hlavou a budeš v poho, teď sem to tak vyřešil,jen byl problém s francouzkým závitem , nechápu prostě na čem ho dělali protože český šrouby na to nepadnou ani náhodou, tak ke slovu přišel závitník. Citovat
Welis Odesláno 15. červenec 2008 Autor Odesláno 15. červenec 2008 No nic já jen jesi někdo nemá jinak asi si koupim klíš a k tomu stačecímu šroubu ohnu někou tyčku tak dík Citovat
trtovik Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Škoda, že jsi se neozval dřív já ho vyhodil, protože jsem povoloval kola a celý se pozohýbal. Mě spíš přišlo, že v tom autě byl jen pro okrasu. Citovat
Welis Odesláno 15. červenec 2008 Autor Odesláno 15. červenec 2008 no ja bych to chtel jen na otáčení tou blbou matkou :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.