Ivona Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 při nastartování motoru mi asi 2sek. svítí kontrolka autodiagnostiky motoru, v příručce píšou, že zanamená nebezpečí zanesení filtru pevnych částic, ale já FAP nemám. Co by to mohlo být? Ono to sice zhasne, ale chvilku svítí a to mě znervozňuje. Dík za odpověď Citovat
ROMANPU Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Kontrolka testovania motora by mala svietiť pokiaľ nenaštartuješ a po naštartovani cca 1-2 skundy a zhasne. Citovat
ozzy56 Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Původně zaslal: Ivona při nastartování motoru mi asi 2sek. svítí kontrolka autodiagnostiky motoru, v příručce píšou, že zanamená nebezpečí zanesení filtru pevnych částic, ale já FAP nemám. Co by to mohlo být? Ono to sice zhasne, ale chvilku svítí a to mě znervozňuje. Dík za odpověď Je to normální stav--cca 2 sec. trvá,než elektronika zjistí,že je vše O.K. a kontrolku zhasne. Citovat
Edison Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 A to Ti takhle svítí jen ta jedna kontrolka??? Citovat
ozzy56 Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Původně zaslal: Edison A to Ti takhle svítí jen ta jedna kontrolka??? Po nastartování zhasne poslední ta diag.motoru Citovat
Edison Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: Edison A to Ti takhle svítí jen ta jedna kontrolka??? Po nastartování zhasne poslední ta diag.motoru Mno... ptal jsem se sice Ivony... ale budiž... Ptal jsem se taky na něco nepatrně jiného. No... taky budiž... :-) Citovat
Ivona Odesláno 15. červenec 2008 Autor Odesláno 15. červenec 2008 Původně zaslal: Edison Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: Edison A to Ti takhle svítí jen ta jedna kontrolka??? Po nastartování zhasne poslední ta diag.motoru Mno... ptal jsem se sice Ivony... ale budiž... Ptal jsem se taky na něco nepatrně jiného. No... taky budiž... :-) Svítí skoro všechny, ale tahle asi nejdéle. Zhasíná spolu s kontrolkou ABS Citovat
Edison Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Původně zaslal: Ivona Původně zaslal: Edison Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: Edison A to Ti takhle svítí jen ta jedna kontrolka??? Po nastartování zhasne poslední ta diag.motoru Mno... ptal jsem se sice Ivony... ale budiž... Ptal jsem se taky na něco nepatrně jiného. No... taky budiž... :-) Svítí skoro všechny, ale tahle asi nejdéle. Zhasíná spolu s kontrolkou ABS Tak to bych v tom vážně problém neviděl... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.