brslen Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 ze kdyz odpojim baterku tak se mi zakoduje radio.....?Horsi je ze ten kod nemam Citovat
Medvěd Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Blbé - ale kód se dá zjistit (u koncesionáře Peugeot - pokud je rádio originální) nebo rádio dekódovat (umí většina opravářů autorádií) Citovat
Guest servisman Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Původně zaslal: Medvěd Blbé - ale kód se dá zjistit (u koncesionáře Peugeot - pokud je rádio originální) nebo rádio dekódovat (umí většina opravářů autorádií) má NEW model tam se to nahrává do ŘJ takže není potřeba,kod se zadáva jen u starého modelu. Citovat
bobo7 Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Pokud je tam BSI je možná volba v diagnostice bud na kod nebo vin Citovat
brslen Odesláno 14. červenec 2008 Autor Odesláno 14. červenec 2008 tak pokud by to bylo jen u stareho modelu bylo by to super.No to zjistim az odpojim baterku. Citovat
jirka639 Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 se mrknu jesli mam jeste ten softik co rozkoduje podle vyrobniho stitku Citovat
mmmb Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 měl sem odpojenou baterku 2 dny a v pohodě, jen se vynuluje datum a hodiny a spotřeba Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Původně zaslal: brslen ze kdyz odpojim baterku tak se mi zakoduje radio.....?Horsi je ze ten kod nemam odpoj baterku v klidu , pokud to bude chtit kod tak mi napis SZ Citovat
Kejticka Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Me se radio resetovalo...Kod se da sehnat vsude podle vin,ale akorat za to zaplatis..po nas chteli tusim cca 500...ale nejdrive se jukni zda ten kod neni treba napsany na radiu...Ja ho mela napsany na spodu radia... Citovat
mmmb Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: brslen ze kdyz odpojim baterku tak se mi zakoduje radio.....?Horsi je ze ten kod nemam odpoj baterku v klidu , pokud to bude chtit kod tak mi napis SZ Citovat
brslen Odesláno 15. červenec 2008 Autor Odesláno 15. červenec 2008 nu tedy dobraaa ja ji zkusim odpojit a pokud to bude chtit kod tak se tady ozvu.Zatim dik chlapi a slečno či ženo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.