Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsetkych. Mam tiez zaujem o tuto motorizaciu. Mal by to byt novy model r.v 2002 - 2003. Bohuzial na nestastie nemal som moznost vyskusat 406tku s tymto motorom. Ale vraj je strasne lenive a ta 1.8cka ma co robit s tou vahou. Je to fakt taka hroza?:myslim

P.S nie som pretekar ale obcas dobre padne pocit zrychlenia.

Vdaka za kazdu reakciu.

Zelam pekny zvysok dna:papa

Odesláno

Jestli chceš mít pocit zrychlení, tak si kup 3.0 a nebo 2.2 HDi.:roll

406 je limuzína střední třídy. Navíc s motorem 1,8 co má krouťák kolem 150 Nm je jasný, že to nebude táhnout jako nějaký TDIčko...

406 s tímhle motorem je pro lidi, co se chtějí vklidu, pohodlně a neruše dopravit z místa A do místa B:nevim:ticho

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

406 s tímhle motorem je pro lidi, co se chtějí vklidu, pohodlně a neruše dopravit z místa A do místa B:nevim:ticho

Já jsem byl náhodou mile překvapen že se s tím dá jet i docela svižně, sice se musí hodně točit ale jde to. Je jasný že 2.0 16V a každý větší objem s tím udělá víc ale mě to stačí. Když k tomu přičtu nižsí povinné ručení a o chlup menší spotřebu než ten 2.0 16V tak si nemohu stěžovat a tento motor zatím předčil všechna moje očekávání.;)

Odesláno

Nie hosi.

Ja nie som pretekar. Skor jazdim ako dochodca - podla predpisov:cool:

Mam rad pohodlnu tichu jazdu, ziadne piskanie kolies v zakrutach. Ved po tych nasich slovenskych cestach to ani nie je mozne.

1.8cku poznam len z pocutia - \"vraj to je totalne tragicka motorizacia na take velke auto\"

Preto sa vas pytam. Neverim ze je to take hrozne a chcem jej dat sancu:super

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

blackeye- myslíš 1.8i -66kw nebo 1.8 16V 81kw, nebo 1.8 16V 85kw?

Čakom byl rychlejší.:)

[upravil dne 15/7/08 BoneDaddy]

Přesně. Jen mi to připadne že se každej baví o jiném motoru.

Odesláno

Moje financne limity su tak na r.v 2002 - 2003. Myslim, ze to uz bola 16V 85kW, alebo boli montovane aj 81 kW motory do tych rocnikov? Fakt neviem. Ja som rozmyslal nad 85kou:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...