Kawko20 Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 nazdar , nema niekto na predaj masku na P406 novy model za symbolicku cenu ??? Citovat
Kejticka Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 hod si to spis do koupim..si myslim ze budes mit vetsi sanci Citovat
Kawko20 Odesláno 14. červenec 2008 Autor Odesláno 14. červenec 2008 to je moc , ja som chcel nejaku na prerabku z tahokovu Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 Mám z tahokovu a vyměním za originál masku! Z tahokovu mám na autě po původním majiteli a vůbec se mi to nelíbí Kdyby ale nebyla nová maska tak drahá....výlisek z plastu a takový prachy :-( Citovat
Kawko20 Odesláno 16. červenec 2008 Autor Odesláno 16. červenec 2008 posli foto, mozno sa dohodneme - kawko20@azet.sk Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 Promiň, já to myslel ze srandy!!! Kdybych ti něco tak ošklivého prodal, tak bycvh se musel stydět :-( Tahokov je tam nepěkňě natažený, navíc to původní majitel stříkal nějakým stříbrným sprejem. Původní vnitřek masky vyštípal...je to fakt nevkusné...Po vyštípání původních včelých plástů se maska jakoby zbortí a tak vypadá na autě, jako by tam ani mepatřila... Pokud seženeš nějakou tuningovou, tak bych do ní šel taky. Ale chce to aby to bylo udělané poctivě a pořádně... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.