Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar! Koupil jsem si repasovanou poloosu na P 405 1,9 TD,vymontoval jsem z mojeho auta starou a chtěl jí vyměnit,jenže pak jsem si všiml ,že ta nová má o 7 mm delší osazení,které je v diferenciálu,než ta původní.(Ta stará má 62 mm,nová 69.V diferenciálu je volného místa 65 mm-takže ta nová tam prostě nepůjde.)

Nevíte náhodou někdo,jestli by mi tu starou zejtra někde v jižních čechách zrepasovali,nebo prodali zrepasovanou ?

S autem potřebuju v pondělí jet a nechce se mi tam dávat zpátky tu starou,když už to mám jednou rozebraný.

Dík.

Odesláno

Repase poloos v JČ dělá Glogar, už to tu diskuzi bylo dostkrát, dej si to vyhledat. Ale vzhledem k tomu, že je už je pondělí, asi ti ta rada moc nepomůže....

Jinak na tu délku hřídele pozor, kdo máte nový model 405 - je skutečně kratší než u staršího modelu.

Odesláno

Repasovaná poloosa-aneb jak to dopadlo:

V sobotu ráno jsem vrátil repasovanou poloosu prodejci,kterej mi jí prodal,zavolal do autobenexu,jestli náhodou nemaj poloosu,nebo aspoň homokinetickej kloub,kloub tam měli,s radostí jsem tam vyrazil (starou poloosu pro jistotu s sebou),v autobenexu jsme to prohlídli-visuelně všechno strejný,zaplatil jsem 2300 Kč a frčel domu, doma jsem poloosu rozebral,radoval se,že za hodinu jsem hotovej a mám tam konečně novej kloub,jenže ouha- kloub nešel na poloosu ani náhodou nasadit a to z toho důvodu,že poloosa má jemnější drážkování,než ten novej kloub.Tak jsem to zas všechno starý poskládal nazpátek a vůbec se mi to už nechce rozebírat.

Prostě když se daří,tak se daří.

Odesláno

Ještě jednou na téma poloosy a homokinetické klouby- na následující stránce má výrobce perfektní katalog

jím vyráběných hom.kloubů a jsou v něm vidět příslušné rozdíly mezi jednotlivými klouby. : www.glo.it (A? to nemusíte objednávat na třikrát jako já)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...