Bůček Odesláno 5. březen 2004 Odesláno 5. březen 2004 Nazdar! Koupil jsem si repasovanou poloosu na P 405 1,9 TD,vymontoval jsem z mojeho auta starou a chtěl jí vyměnit,jenže pak jsem si všiml ,že ta nová má o 7 mm delší osazení,které je v diferenciálu,než ta původní.(Ta stará má 62 mm,nová 69.V diferenciálu je volného místa 65 mm-takže ta nová tam prostě nepůjde.) Nevíte náhodou někdo,jestli by mi tu starou zejtra někde v jižních čechách zrepasovali,nebo prodali zrepasovanou ? S autem potřebuju v pondělí jet a nechce se mi tam dávat zpátky tu starou,když už to mám jednou rozebraný. Dík. Citovat
oddie Odesláno 8. březen 2004 Odesláno 8. březen 2004 Repase poloos v JČ dělá Glogar, už to tu diskuzi bylo dostkrát, dej si to vyhledat. Ale vzhledem k tomu, že je už je pondělí, asi ti ta rada moc nepomůže.... Jinak na tu délku hřídele pozor, kdo máte nový model 405 - je skutečně kratší než u staršího modelu. Citovat
Bůček Odesláno 8. březen 2004 Autor Odesláno 8. březen 2004 Repasovaná poloosa-aneb jak to dopadlo: V sobotu ráno jsem vrátil repasovanou poloosu prodejci,kterej mi jí prodal,zavolal do autobenexu,jestli náhodou nemaj poloosu,nebo aspoň homokinetickej kloub,kloub tam měli,s radostí jsem tam vyrazil (starou poloosu pro jistotu s sebou),v autobenexu jsme to prohlídli-visuelně všechno strejný,zaplatil jsem 2300 Kč a frčel domu, doma jsem poloosu rozebral,radoval se,že za hodinu jsem hotovej a mám tam konečně novej kloub,jenže ouha- kloub nešel na poloosu ani náhodou nasadit a to z toho důvodu,že poloosa má jemnější drážkování,než ten novej kloub.Tak jsem to zas všechno starý poskládal nazpátek a vůbec se mi to už nechce rozebírat. Prostě když se daří,tak se daří. Citovat
Bůček Odesláno 10. březen 2004 Autor Odesláno 10. březen 2004 Ještě jednou na téma poloosy a homokinetické klouby- na následující stránce má výrobce perfektní katalog jím vyráběných hom.kloubů a jsou v něm vidět příslušné rozdíly mezi jednotlivými klouby. : www.glo.it (A? to nemusíte objednávat na třikrát jako já) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.