zb1nda Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Zdarec všichni, potřebuji slovo odborníků. Dělali mi na 306 break 1,6 nové rozvody a teď když se motor dostane do určitých otáček tak to hvízdá (není to turbo ) Nevíte prosím někdo jestli to po zaběhnutí řemenů přestane nebo raději to zajít vyreklamovat? Dikes Zb1nd@ Citovat
Martin.405 Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 když sem dělal rozvody na svojim a ptal sem se na to, tak mi bylo řečeno že když řemen \"zpívá\" tak je přešponovanej.. u mýho auta to dost dobře není možný kvůli konstrukci napínací kladky, ale jak je to na tvojim... jestli seš si jistej že to je rozvoďák a nic jinýho tak bych tak preventivně zajel Citovat
klumir Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 přesně tak,jestli vychází od rozvodů takový bzučivý,až ječičivý zvuk,je moc naplý řemen... Citovat
zb1nda Odesláno 14. červenec 2008 Autor Odesláno 14. červenec 2008 Dik za reakci. Myslím že to ještě do čtvrtka vydržím a pak tam zajedu. Mohlo se stát že je to nějaký zmetek kus. BTW: zdá se mi že to začíná trochu utichat tak uvidíme jak se to vyvrbí. V keždem připadě diks. Citovat
P607Olda Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Vydržet není to správné řešení, abys pak nemusel měnit ložiska. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.