Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

instalace folií

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem,

Chci se s vámi podělit o zkušenost s instalací folií na 406 sedan new model. Delší dobu jsem o tom uvažoval a nyní jsem se rozhodl to zrealizovat. Tak a jaké jsou dojmy?

Vybral jsem firmu autosklo SOS, která je v Holešovicích. Líbila se mi 20% sleva pro rok 2008 a tak jsem se dostal na cenu folií 4600 s DPH. Cena je příjemná a nepodařilo se mi sehnat levnější (otec děla krátkou Fabii za 4000 s DPH, autosklo Karlín 7500, autosklo Holešovice – Komunardů - 6800 apod.). Zároveň jsem si nechal vyměnit přední okno z připojištění. Okno bylo vyměněno v pohodě – dálniční známka opatrně přelepena a jako bonus jsem mohl donést jakýkoliv účet (třeba za benzín) do 1000 Kč, který mi proplatili. Takže mě folie ve skutečnosti vyšly na 3600, což je cena, na kterou se nikde nedostanu. S tím, že vše je se zárukou a zadní okna s atestem vč. kartičky. Víceméně je vše v tomto směru naprosto v pohodě a super jednání.

Vše má jedno velké ale……..

V SOS mi řekli, že to bude dělat jejich technik, ten však ochořel a tak se dohodli s nějakou spřátelenou firmou v Malešicích na instalaci folií, ale mě už o tom neinformovali. Dohoda byla, že auto přivezu v 7 ráno a v 19. hodin bude připraveno k vyzvednutí. V 7. ráno stojím před firmou a nikde nikdo. Po telefonu se domlouvám s SOS a nechávám klíče od auta na vrátnici objektu v Holešovicích, auto s malým techničákem v kastlíku na parkovišti a pěšky odcházím. Během dopoledne posílám mail s naskenovaným řidičákem, smlouvou o připojištění skla, plnou mocí a velkým techničákem. V 19. hodin volám a dozvídám se, že přední okno je již instalováno a že pracují na foliích a vidí to tak na 22. hodinu a ŽE SI PRO TO MOHU PŘIJET DO MALEŠIC, ale že mě před tím upozorní alespoň 30 minut předem. Dle telefonu na tom pracuje 1 člověk středního věku, který na mě působí až moc seriozně. Každopádně nebudu to déle natahovat, ve čtyři hodiny ráno po mém hysterickém vyhrožování, že přijedu pro auto s Policií ČR, Ukrajincem a dalšími nepříjemnými spoluobčany, mi přivezli auto domů – hotové a naprosto v pořádku (chyběla přelepená dálniční známka, ale to jsme dořešili dnes ráno). Technik, který vše montoval se moc omlouval a opravdu byl velmi seriozní, až se mi ho zželelo a odvezl jsem ho z Počernic do Michle, protože s mým vozem přijel sám a nevím, jak by se od nás (a hlavně kdy) dostal domů, do postele.

Nikdy však nezapomenu na ty nervy, kdy nevím ve dvě ráno co je s mým autem, jestli je ještě v celku, nebo jestli je ještě v ČR – moje blbost – auto jsem nechal v Holešovicích bez jakéhokoliv dokladu o tom, že jsem ho někomu předal. Příště bez dokladu nikam nic nedám, i kdybych měl čekat hodinu, než přijedou.

Folie vypadají dobře a uvidíme jak si sednou až úplně doschnou.

Nicméně, je otázka, jestli mé psychické a nervové zdraví za těch 3,5 tisíc stálo. Když ale pominu ty problémy, že folie instaloval 1 člověk 16 hodin (opět – vozím vzadu psa a prý se mu tam několikrát vloudil chlup, tak to musel předělávat), výsledek je dobrý, můžete to omrknout v Šebetově.

De facto tuto firmu doporučuji, ale je potřeba si dopředu důrazně vyřešit pravidla

Tímto děkuji Miss Scratch za podporu a trpělivost. Protože mít doma druhé auto, tak jsem tam jel byl bych asi už v kriminále :-)

Odesláno

Mi povidej,s em taky uz chtela mit svoje auti doma. Sem slapa asi dve hodky. Kupodivu je to na me i znat:-(( Divne na me koukaj lidicky v praci.-))) a to se obcas opru jen o klavesnici.-))))

ale vazne to vypada docela dobre.-)))

Odesláno

Tu tisícovku poskytujou skoro v každém autoskle ... je to pro ně kšeft, když to jde přes pojistku. Je to stojí kolem 4tisíc a pojištovně vyfakturujou skoro stejnou sumu, jaké je maximální plnění ... ;)

Jinak folie na autu jsou GOOD, na kombajna půjdou co nevidět taky, cítím se v autě, jako ve skleníku ...

Jinak nervy už dobrý, nebo bude na sraze nějakej nověj bělohlavej pán?? :D

Odesláno

uz se pomalu uklidnuji, nebo spis usinam?

tisicovku poskytuji, ale nevim jak je to s dalnicni znamkou, vicemene mi ji sundali a jeste dali tu ticku, tak je to fajn, taky mohli rict, ze starou znamku nesundaji a nalepit tam v ramci bonusu novou :-)

Odesláno
:) Já mám fólie s atestem, ale bez kartičky, byl jsem u montáže (jedna se dokonce dělala u mě v garáži), zadní okna jsem si jsem ze dveří demontoval a montoval sám, nervy žádné, a stálo to 2tis za zadní dveře + kufr ;)
Odesláno
Původně zaslal: oddie

:) Já mám fólie s atestem, ale bez kartičky, byl jsem u montáže (jedna se dokonce dělala u mě v garáži), zadní okna jsem si jsem ze dveří demontoval a montoval sám, nervy žádné, a stálo to 2tis za zadní dveře + kufr ;)

jako bys citoval mne, uplne stejne a za stejnou cenu mam folie od Neonova znameho

Odesláno

jj , v 9 jsem auto přistavil a po 15hod vyzvednul , jeden člověk bez rozebrani interieru , čista prace bez papiru za 4000,-

nejhorší je dva dny vydržet neotevírat okna :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...