Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dovolte mi, abych Vás upozornil na některá úskalí, která vlivem počasí nastávají v místě konání srazu.

Doufám, že zem nebude promoklá tak, že nebudeme moci parkovat na travnaté ploše, jako v předhozcích letech. Pokud by tomu tak bylo, žádám Vás o trpělivost s hledáním parkovacího místa a s ev. delší cestou od auta do kempu.

Doporučujeme vzít si sebou více párů obuvi, abyste ev. nemuseli chodit v promočených botách. Berte to jako dobře míněnou radu, určitě Vás nepovažujeme za malé děti, kterým je potřeba stále něco připomínat.

Těšte se na orientažní závod. Obě etapy budou o trošku náročnější, než v minulých letech, ale vše se dá zvládnout.

Moc se na Vás všechny těšíme.

Odesláno

My se taky těšíme ... A ad. počasí: myslim, že bude hezky, protože ještě nepamatuju sraz, kde by nám lilo ... Takže v to pevně doufám:roker;)

A v pátek :papa

Odesláno
Původně zaslal: aka

no neonku, prselo treba ted na Seci :) a i na jednom sebetove nebylo uplne slunecno :) ale nevadi :) ja dest neuznavam :)

Od pátku ne-e a na Šebe budu teprve narozdíl od nějakých \"KD\" po třetí, takže jsem v podstatě nováček ... :mad:

Odesláno

Doufejme, že nebude pršet (na pátek hlásí polojasno a 27°C a na so 32°C) a budeme moct parkovat na trávě. Nerad bych nechával svoje auto někde daleko a nehlídané :bojim

Odesláno
Původně zaslal: bumbrlicek406

to chcete rict ze tam neni parkovani a ze bumbrlik bude stat nekde kde na neho neuvidim uplne nekdee v p...li!!!

Parkování tam je, jen je možný kdyby lilo tak že nebudem moct stát na tý rozmoklý trávě. Ale myslim že když nebudem jezdit sem a tam že to tak hrozný nebude, dlouho bylo sucho a aby se to rozmočilo tak že na tom nebude možný projet a zaparkovat tak by muselo pršet týden v kuse;)
Odesláno

já mám sice pažouta starého a v dětskám vydání, tedy pro případ krádeže jdou vaše první, ale obejít korunou je může někdo všechny. Lidé jsou různí.

Odesláno

kazdopadne drzim palce, at mate pekne, a kdyztak v sobotu odpoledne to zkusim tam nahore vyridit a pripadne rozehnat mraky :aut

koukejte v sobotu v osm dvacet vecer nahoru, budu vam mavat :papa (no dobre, polohova svetla aspon uvidte :aut )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...