LK7R Posted August 28, 2002 Share Posted August 28, 2002 Chtel jsem se optat. Sem takovej technickej anti-talent. Mam na moji 206 v zadu bubnovy brzdy. No a moc rad bych mel kotouce i v zadu. Mam sice jen 1.4 ale zato ji davam huste pokourit a dost casto jezdim hooodne moc rychle. Z toho vyplyva ze bych celkem rad pripadne i hooodne rychle rad zabrzdil . Tak neviiim jestli by tam sli dat dozadu nejaky kotouce popripade jak moc by to bylo narocne/nakladne hodit na cely auto jinou brzdbou soustavu - vetsi kotouce na vsechny 4 kola. Poradite? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JR Posted August 28, 2002 Share Posted August 28, 2002 Koukni treba na Brembo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LK7R Posted August 28, 2002 Author Share Posted August 28, 2002 Coz o to kouknout. Spis me zajima zda je to nejak rozumne proveditelny nebo zda je to nejakej hustej "vopich". Brembo jsou jedny z nejlepsich brzd to ja vim. Nebo mozna nejlepsi ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted August 28, 2002 Share Posted August 28, 2002 mám 206 xs a stejný problém, vzadu bubny. Taky mi přišlo, že to moc nebrzdí, mám srovnání s 306 s kotoučovkama a bohužel to potvrdily i srovnávací testy, kdy 206 měla s konkurencí dost problémy. Bohužel jediné řešení je použití kotoučovek s modelu GT, XS 16v, nebo HDI, ale zatím nevím jestli jsou shodné přední kotouče, jinak by to totiž mohlo vzadu brzdit více než vpředu a je jasné, jak by to dopadlo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LK7R Posted August 29, 2002 Author Share Posted August 29, 2002 hmm tak to je bad - celkem rad bych na to prisel ... no uvidime optam se nekde u peugeota treba poradi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts