Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kolik vam bere 1,4HDicko v 206tce kdyz tak napiste jestli HB a nebo SW ...

ja mam trvale 5,5-5,6l / 100km (89tkm najeto), pac ve stejnych podminkach mi jezdila 1,4i za 6,9l / 100km coz je pri dnesnich cenach temer vylej najel ... resp. se servisem i levneji (30tkm vs.- 20tkm HDi )

jezdim trvale mesto, prumerne 5-7km jedna cesta, jizda svizna, resp. svizna proi tuhle motorizaci

jezdi s timhle motorem nekdo za mene v podobnych podminkach ... ?

ja se realne dostal na 4,2 kdyz jsem jezdil jak s hnojem, rozjizdel se pomalu a mel prevazne mimomestke trasy po okreskach do 100km/h

Odesláno

A co by si cakal po kuskoch, v meste , sposob brzda plyn......to je este pomerne dobra spotreba...priatelka jazdi C3 1,4 Hdi po meste ,pianko, spotreba 4,8 l/100 km, priemer,,,aj v tom meste sa da urobit lepsia spotreba, a pri tom nemusis chodit ako s hnojom.... ked tu plecku natahujes, tak si to zozerie svoje.....bez debaty

Odesláno

ajsik uklidním tě já jezdím taky zhruba 5-5,7 záleží na stylu jízdy a hlavně na trase.

Já jezdím denně 45km a z toho 50%mměste 50% dálnice. Jinak jak jsi natom z EGR? máš ho zaslepený?

Jinak na detail mého ježdění a tankování se můžeš podívat v podpisu ;)

Odesláno

tak to sem klidne :D, no EGR sem na tom tak ze jsem lil nejakou dobu aditivum a je tichsi, ale nijak jsem do nej nevrtal. Takze nezaslepeny...

ale kdyz koukam na tve kola, tak ja litam na 175/65 14, ale zase kombi takze asi je to normalni.

Nejradeji bych si nejradeji pujcil nejakou oktavu s perpetum mobile 1,9 mech. TDi a zkusil za kolik bych jezdil:roker

Odesláno

na otcovom passate kombi 1,9 tdi 90 ps r.v 99 naj. 195 000,km s pneu 205/55 r16 priemerna spotreba 5,2 l/100km, 50 v meste ,50 mimo mesta...naozaj kombinovana jazda

Odesláno
Původně zaslal: ajsik

tak to sem klidne :D, no EGR sem na tom tak ze jsem lil nejakou dobu aditivum a je tichsi, ale nijak jsem do nej nevrtal. Takze nezaslepeny...

ale kdyz koukam na tve kola, tak ja litam na 175/65 14, ale zase kombi takze asi je to normalni.

Nejradeji bych si nejradeji pujcil nejakou oktavu s perpetum mobile 1,9 mech. TDi a zkusil za kolik bych jezdil:roker

rekord jsem měl v Italii 1200km na nádrž ;) zřejmě za to mohlo podnebí, kvalitní nafta a mořskej vzduch :D

jinak se podívej zde jak tady ten jezdí http://www.spritmonitor.de/en/detail/117905.html a můžeš bejt klidnej

[upravil dne 9.7.2008 KoNG]

Odesláno
Původně zaslal: třídvířko

Průměr včetně cukání se v kolonách po Praze 4,4 litru,dálka se dá jet pod 4 litry.Mám HB

to zni pro me jako z pohadky, to si nedovedu predstavit kolik bych mel spotrebu v prazskych zacpach. tuhle spotrebu mas zmerenou od plne do plne nadrze a jen mestky provoz ?

Odesláno
Původně zaslal: KoNG

Původně zaslal: ajsik

rekord jsem měl v Italii 1200km na nádrž ;) zřejmě za to mohlo podnebí, kvalitní nafta a mořskej vzduch :D

jinak se podívej zde jak tady ten jezdí http://www.spritmonitor.de/en/detail/117905.html a můžeš bejt klidnej

[upravil dne 9.7.2008 KoNG]

tak to je pohodicka :-), to sem klidne:D.

Uz sem mel taky 6,6 kratkodoby prumer , pri jizde \"cihla na plynu\" z brna ... 150-160 az do Ostravy. No koncem mesice poreferuji se spostrebou po 7000tkm tour de europe :-)

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Ladiczech

Ted jsem se vrátil z Chorvatska. Tři lidi v autě. naložena až po střechu, klima celou dobu, dálnice 140 kh/h nebo popojíždění v kolonách. Průměr 4,1 l /100 km.

no proste kraaaaaasa ;). Ja som spotrebu este neratal, PP nemam a do plna som nadrz este nikdy netankoval ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...