ajsik Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 kolik vam bere 1,4HDicko v 206tce kdyz tak napiste jestli HB a nebo SW ... ja mam trvale 5,5-5,6l / 100km (89tkm najeto), pac ve stejnych podminkach mi jezdila 1,4i za 6,9l / 100km coz je pri dnesnich cenach temer vylej najel ... resp. se servisem i levneji (30tkm vs.- 20tkm HDi ) jezdim trvale mesto, prumerne 5-7km jedna cesta, jizda svizna, resp. svizna proi tuhle motorizaci jezdi s timhle motorem nekdo za mene v podobnych podminkach ... ? ja se realne dostal na 4,2 kdyz jsem jezdil jak s hnojem, rozjizdel se pomalu a mel prevazne mimomestke trasy po okreskach do 100km/h Citovat
marisw Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 A co by si cakal po kuskoch, v meste , sposob brzda plyn......to je este pomerne dobra spotreba...priatelka jazdi C3 1,4 Hdi po meste ,pianko, spotreba 4,8 l/100 km, priemer,,,aj v tom meste sa da urobit lepsia spotreba, a pri tom nemusis chodit ako s hnojom.... ked tu plecku natahujes, tak si to zozerie svoje.....bez debaty Citovat
KoNG Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 ajsik uklidním tě já jezdím taky zhruba 5-5,7 záleží na stylu jízdy a hlavně na trase. Já jezdím denně 45km a z toho 50%mměste 50% dálnice. Jinak jak jsi natom z EGR? máš ho zaslepený? Jinak na detail mého ježdění a tankování se můžeš podívat v podpisu Citovat
ajsik Odesláno 8. červenec 2008 Autor Odesláno 8. červenec 2008 tak to sem klidne , no EGR sem na tom tak ze jsem lil nejakou dobu aditivum a je tichsi, ale nijak jsem do nej nevrtal. Takze nezaslepeny... ale kdyz koukam na tve kola, tak ja litam na 175/65 14, ale zase kombi takze asi je to normalni. Nejradeji bych si nejradeji pujcil nejakou oktavu s perpetum mobile 1,9 mech. TDi a zkusil za kolik bych jezdil:roker Citovat
marisw Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 na otcovom passate kombi 1,9 tdi 90 ps r.v 99 naj. 195 000,km s pneu 205/55 r16 priemerna spotreba 5,2 l/100km, 50 v meste ,50 mimo mesta...naozaj kombinovana jazda Citovat
vix Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 marisw: dobrý, gratuluju (otci) k povozu VW, ale Máš data k 1.4 HDI ? Naozaj ! Citovat
KoNG Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Původně zaslal: ajsik tak to sem klidne , no EGR sem na tom tak ze jsem lil nejakou dobu aditivum a je tichsi, ale nijak jsem do nej nevrtal. Takze nezaslepeny... ale kdyz koukam na tve kola, tak ja litam na 175/65 14, ale zase kombi takze asi je to normalni. Nejradeji bych si nejradeji pujcil nejakou oktavu s perpetum mobile 1,9 mech. TDi a zkusil za kolik bych jezdil:roker rekord jsem měl v Italii 1200km na nádrž zřejmě za to mohlo podnebí, kvalitní nafta a mořskej vzduch jinak se podívej zde jak tady ten jezdí http://www.spritmonitor.de/en/detail/117905.html a můžeš bejt klidnej [upravil dne 9.7.2008 KoNG] Citovat
třídvířko Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Průměr včetně cukání se v kolonách po Praze 4,4 litru,dálka se dá jet pod 4 litry.Mám HB Citovat
ajsik Odesláno 10. červenec 2008 Autor Odesláno 10. červenec 2008 Původně zaslal: třídvířko Průměr včetně cukání se v kolonách po Praze 4,4 litru,dálka se dá jet pod 4 litry.Mám HB to zni pro me jako z pohadky, to si nedovedu predstavit kolik bych mel spotrebu v prazskych zacpach. tuhle spotrebu mas zmerenou od plne do plne nadrze a jen mestky provoz ? Citovat
ajsik Odesláno 10. červenec 2008 Autor Odesláno 10. červenec 2008 Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: ajsik tak to sem klidne , no EGR sem na tom tak ze jsem lil nejakou dobu aditivum a je tichsi, ale nijak jsem do nej nevrtal. Takze nezaslepeny... ale kdyz koukam na tve kola, tak ja litam na 175/65 14, ale zase kombi takze asi je to normalni. Nejradeji bych si nejradeji pujcil nejakou oktavu s perpetum mobile 1,9 mech. TDi a zkusil za kolik bych jezdil:roker rekord jsem měl v Italii 1200km na nádrž zřejmě za to mohlo podnebí, kvalitní nafta a mořskej vzduch jinak se podívej zde jak tady ten jezdí http://www.spritmonitor.de/en/detail/117905.html a můžeš bejt klidnej [upravil dne 9.7.2008 KoNG] tak to je pohodicka :-), to sem klidne:D. Uz sem mel taky 6,6 kratkodoby prumer , pri jizde \"cihla na plynu\" z brna ... 150-160 az do Ostravy. No koncem mesice poreferuji se spostrebou po 7000tkm tour de europe :-) Citovat
Ladiczech Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Ted jsem se vrátil z Chorvatska. Tři lidi v autě. naložena až po střechu, klima celou dobu, dálnice 140 kh/h nebo popojíždění v kolonách. Průměr 4,1 l /100 km. Citovat
xbarney Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Původně zaslal: Ladiczech Ted jsem se vrátil z Chorvatska. Tři lidi v autě. naložena až po střechu, klima celou dobu, dálnice 140 kh/h nebo popojíždění v kolonách. Průměr 4,1 l /100 km. no proste kraaaaaasa . Ja som spotrebu este neratal, PP nemam a do plna som nadrz este nikdy netankoval Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.