Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

peugeot406

Recommended Posts

Guest pavlínka
Odesláno

prosím o radu

mám peugeot 406 1.8 16V..rv.1998,problém je v tom ze se pořád točí vrtule na chlazení.čidla jsou v pořádku.vozidlo jsem měla na diagnostice a žádná závada.pořád svití kontrolka stop a nikdo nedokáže pomoci.děkuji za radu.PS.prosím o zaslání schéma el.připojení klimatizace....díky

Odesláno

pokud je zaplá klima tak se vrtule točí pořád i při studeném motoru. Je tam jeden nebo dva větráky? Možná bych to schéma měl z knížky \"jak na to\"

co může v tomto případě znamenat ta STOPka netuším

[upravil dne 7.7.2008 jaragi]

Odesláno
Původně zaslal: pavlínka

prosím o radu

mám peugeot 406 1.8 16V..rv.1998,problém je v tom ze se pořád točí vrtule na chlazení.čidla jsou v pořádku.vozidlo jsem měla na diagnostice a žádná závada.pořád svití kontrolka stop a nikdo nedokáže pomoci.děkuji za radu.PS.prosím o zaslání schéma el.připojení klimatizace....díky

odkud jsi ? vidim to na špatne čidlo teploty

Guest pavlínka
Odesláno

já jsem z Č.Budějovic..ty vrule se točí i když je klima vyplá...jsou tam 2 vrtule..

Odesláno

bud spatne cidlo s hnedym konektorem na domecku termostatu a nebo spatna jednotka ( rezave kontakty, nebo spatna elektronika ) rizeni ventilatoru v levem podbehu, pod predni casti plastoveho nadkoli

Odesláno
Původně zaslal: MrVain

nemože byť zlepene relatko vpredu pred chladičom:myslim

to by nesvitila ta STOPka, pac STOP kontrolku rozsvecuje ta BITRON jednotka, podle udaju co dostava z cidla na termostatu ( cili bud spatne udaje z cidla - spatne cidlo a nebo spatna samotna jednotka rizeni )

Guest pavlínka
Odesláno

už jsem zkoušela odpojit i čidla a ventilátory se pořád točí...autíčko je pohoda ale tahle závada je fakt šílená..a hlavně že svítí ta sopka ..asi to bude souviset s těma ventilátorama..

Odesláno

kdyz odpojis cidlo tak to nepomuze v tom okamziku se roztoci naplno vetraky i v pripade ze je vse v poradku, jediny co me napada, jak jednoduse vyzkouset, jestli je to jen tim cidlem, sehnat to hnede cidlo ( bud na vrakovisti, nebo nove v prodejne ND - vetsinou kdyz to cidlo nenamontujes a nepotrebujes ho pak muzes vratit a vrati ti penize ) a pripojit ho na ten odpojeny hnedy konektor, pokud se vetraky zastavi, je jednoznacne chyba v cidlu a staci ho vymenit, pokud to bude dal blbnout zbyva uz jen ta ridici jednotka v tom levem podbehu predniho kola

Odesláno

zajed do Autobenexu

České Budějovice

Novohradská 1290/21

PSČ: 370 01

Otvírací doba.: Po-Pá: 8-17

Telefon: +420 387 715 345

Fax: +420 387 715 344

Mobil: +420 606 639 305

GPS: 48°57\'21.634\"N

14°29\'42.948\"E

a chtej cidlo s objednacim cislem KW530308 ( originalni cislo peugeot je 1338 55) stoji necelych 500Kc

Odesláno
Původně zaslal: pavlínka

fakt netuším ale děkuju všem kdo napíšou...

rikam, pujc si to cidlo v tom autobenexu a pripoj ho na hnedy konektor ktery odpojis od cidla co mas na termostatu - obrazek kde ho najdes je zde

pokud se po pripojeni toho noveho cidla vetraky zastavi, je to tim cidlem

[upravil dne 8/7/08 Ferry]

Guest pavlínka
Odesláno

pokud to nebude tím čidlem ozvu se a mužem se na to společně mrknout:potlesk:potlesk:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...