Zdenda-406 Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Ahoj Peugeotáci potřeboval bych radu ohledně vody v autě.Nějak se mi přelívá voda někde v autě a já vubec nevím kde to mam hledat:myslimVždycky když zabrzdím tak se mi přeleje někde pod autem,ale nedokažu řict jestli v předu nebo vzadu jelikož je to dost hlasitý a ja to nepoznám.Nejdřív sem si myslel že je to benzín v nádrži,ale to je blbost.-tak nevím,ale je to dost hlasitý ta voda.Poradte prosím.Děkuji. Citovat
Guest servisman Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 nejsem si jist,ale někdo zde psal že měl vodu v prahu a ne málo našel jsem [upravil dne 6/7/08 honza406] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Jj, je to tak, byla voda v prahu, stačilo to prošťouchnout a postavit z kopce, pak to vyteklo. Máš tam i fotky kde píchnout;) Citovat
Zdenda-406 Odesláno 6. červenec 2008 Autor Odesláno 6. červenec 2008 No asi je to určitě možný,ale problem je ten že vážně nevím kde to mam hledat protože se to rozeznívá po celým autě no prostě hruza no musel bys to slyšet,je to dost hlasitý.No podle hlasitosti usuzuju že to je tak 10-20l vody.Ale zní to po celym autě. Citovat
Zdenda-406 Odesláno 6. červenec 2008 Autor Odesláno 6. červenec 2008 No teda jestli je to ono tak to bude super.Hned zitra to propíchnu a uvidím.Kluci mockrát děkuji. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Původně zaslal: Zdenda-406 No asi je to určitě možný,ale problem je ten že vážně nevím kde to mam hledat protože se to rozeznívá po celým autě no prostě hruza no musel bys to slyšet,je to dost hlasitý.No podle hlasitosti usuzuju že to je tak 10-20l vody.Ale zní to po celym autě. No mě vytekl asi menší kbelík, nevim přesně teklo to na cestu. Chce to slabej šroubovák nebo něco podobnýho na prošťouchnutí, tak 3 mm, silnější tam asi nedostaneš [upravil dne 6/7/08 Radek Hurvajz] Citovat
thomas007 Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 zdravím Vás, mám dotaz. Jak teď byly ty obrovský lijáky tak se mi u řuduče objevily asi 2-3cm vody, prostě soukromý koupaliště. Zjistil jsem, že mi to dovnitř teče někudy zpředu neboť se mi udělal takovej \"pramínek\" tam kde jsou uchycený dveře u řidiče hned pod palubkou a zaboha nemužu přijít na to odkud to je. A hlavně už dva dny vysoušim a vždycky když to vysušim tak za cca dvacet minut mam na kobeci a na tom gumovym prevítu pod pedálama zas loužičku a přitom už to dovnitř neteče.... Nenapadá někoho co nebo kde hledat? Během dvou let co to auto mam se mi to ještě nestalo.... Koukal jsem na foru, ale na podobnej problem sem tu nenarazil... Citovat
thomas007 Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 šíbr mam, ale tudy tam neteče... to už mi kdysi teklo... ani už nevim jak sem to opravil ale opravil... stejně jako mi zatejkalo kolem anténky a tudma už to taky mam spravený... Citovat
thomas007 Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 to nevim, čet sem tu myslim že to dělalo někomu s klimoškou a tu ja nemam. všade je sucho. sloupky suchý, dveře vevnitř suchý, za pedálama suchý, šíbr i anténa suchá... jen u řidiče voda. Citovat
oddie Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 Pokud je to skutečně šíbr - tj. el. odjížděcí, tak máš ucpané odtokové hadičky, které vedou z rohu šíbru sloupky dolů. Citovat
ozzy56 Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 taky bych opatrně pročisti třeba drátem (dělal jsem to drátem z c\'očka,na konci zahnutém)--zkus do otvorů odtoku nahoře na šíbru vstříknout injekč. stříkačkou vodu,uvidíš zda voda vyteče pod auto,nebo na podlahu u řidiče Citovat
wein Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 také jsem měl vodu v rezervě a u spolujezdce v předu.. demontoval jsem kvůli tomu celé auto.. nakonec komplet šíbr a u nasazených koncovkách u šíbru na které se nasouvají hadičky jsem to zasilikonoval.. a musím říct zatím klid.. ale operace úžasná.. hlvaně vyndání tapecu střechy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.