Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

NEONové nové přibližovadlo IV

Recommended Posts

Odesláno

Palubní počítač to nemá ... bude se muset nějak dodělat ... ;) A klávesnici to nemá (ty se snad do těch novějších nedávaly):myslim

Ferry, ty budíky mi to neudělali, ale když s tím jel dneska strejda na STK, tak mu to prý udělalo, tak na to určo kouknem, ale ve středu a čtvrtek bohužel dělám, tak asi až po Šebetově, jo - určo bych se ozval? A možná Ti i udělám kšeft v podobě zadního tlumiče výfuku (to byla jediná závada na TK a ještě ty budíky (občas problikne airbag). Jinak se divim, že na ty nápravy nic neřikali, takže se za dobré slovo ukecali ... ;) Takže zbývá počkat na schválení dovozu (do 15.7 a je to na CZ značkách)...

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Palubní počítač to nemá ... bude se muset nějak dodělat ... ;) A klávesnici to nemá (ty se snad do těch novějších nedávaly):myslim

Ferry, ty budíky mi to neudělali, ale když s tím jel dneska strejda na STK, tak mu to prý udělalo, tak na to určo kouknem, ale ve středu a čtvrtek bohužel dělám, tak asi až po Šebetově, jo - určo bych se ozval? A možná Ti i udělám kšeft v podobě zadního tlumiče výfuku (to byla jediná závada na TK a ještě ty budíky (občas problikne airbag). Jinak se divim, že na ty nápravy nic neřikali, takže se za dobré slovo ukecali ... ;) Takže zbývá počkat na schválení dovozu (do 15.7 a je to na CZ značkách)...

hlavni je, ze mas velkej displej, dodelat PPC kdyz mas 3/4 hotovy je trivka, staci par dratu a je to :) Jasne, nechame ty budiky teda po Sebetove, ja uz v Pze koncem tydne taky nebudu. Ten vyfuck ti rezervuju a privezu pak do Phy

Problikavani aribagu bude 100% v konektorech pod sedackou

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Kde já jsem tohle auto jen viděl ????? :roll:roll:D:D:D

Jako vejlet slušnej, jen tu kolonu na německý dálnici bych nemusel. Neon se chladil v klimatizovaný 406ce a já se pekl v 206ce......navíc neumí jezdit ani podle navigace :D:D:D:D

Hele, šéfe ... :nevim Já nevim, kdo do ní zadával, kudy se má jet... :D Já jel jenom jako cvičená opička podle toho, jak paní poroučela ... (akorát mě furt štvala s těma hláškama POZOR! kor, když je hlásila o dost dřív, než omezení přišlo, jsem pořád myslel, že mi hlásí i policajty) ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...