Neon Odesláno 7. červenec 2008 Autor Odesláno 7. červenec 2008 Palubní počítač to nemá ... bude se muset nějak dodělat ... A klávesnici to nemá (ty se snad do těch novějších nedávaly) Ferry, ty budíky mi to neudělali, ale když s tím jel dneska strejda na STK, tak mu to prý udělalo, tak na to určo kouknem, ale ve středu a čtvrtek bohužel dělám, tak asi až po Šebetově, jo - určo bych se ozval? A možná Ti i udělám kšeft v podobě zadního tlumiče výfuku (to byla jediná závada na TK a ještě ty budíky (občas problikne airbag). Jinak se divim, že na ty nápravy nic neřikali, takže se za dobré slovo ukecali ... Takže zbývá počkat na schválení dovozu (do 15.7 a je to na CZ značkách)... Citovat
Ferry Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: Neon Palubní počítač to nemá ... bude se muset nějak dodělat ... A klávesnici to nemá (ty se snad do těch novějších nedávaly) Ferry, ty budíky mi to neudělali, ale když s tím jel dneska strejda na STK, tak mu to prý udělalo, tak na to určo kouknem, ale ve středu a čtvrtek bohužel dělám, tak asi až po Šebetově, jo - určo bych se ozval? A možná Ti i udělám kšeft v podobě zadního tlumiče výfuku (to byla jediná závada na TK a ještě ty budíky (občas problikne airbag). Jinak se divim, že na ty nápravy nic neřikali, takže se za dobré slovo ukecali ... Takže zbývá počkat na schválení dovozu (do 15.7 a je to na CZ značkách)... hlavni je, ze mas velkej displej, dodelat PPC kdyz mas 3/4 hotovy je trivka, staci par dratu a je to Jasne, nechame ty budiky teda po Sebetove, ja uz v Pze koncem tydne taky nebudu. Ten vyfuck ti rezervuju a privezu pak do Phy Problikavani aribagu bude 100% v konektorech pod sedackou Citovat
Neon Odesláno 10. červenec 2008 Autor Odesláno 10. červenec 2008 Původně zaslal: Bohouš Kde já jsem tohle auto jen viděl ????? :roll:D:D:D Jako vejlet slušnej, jen tu kolonu na německý dálnici bych nemusel. Neon se chladil v klimatizovaný 406ce a já se pekl v 206ce......navíc neumí jezdit ani podle navigace :D:D:D Hele, šéfe ... Já nevim, kdo do ní zadával, kudy se má jet... Já jel jenom jako cvičená opička podle toho, jak paní poroučela ... (akorát mě furt štvala s těma hláškama POZOR! kor, když je hlásila o dost dřív, než omezení přišlo, jsem pořád myslel, že mi hlásí i policajty) Citovat
Miss Scratch Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Pekne vozitko.-))) Ted uz se tam jiste vsichni v poho vejdete.-)) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.