Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chcete v sobotu na srazu pyžamový ples s živou hudbou??? (prosím o reakce pouze účastníky srazu a to nejpozději do 20. 7. !!!)

Chcete v sobotu na srazu pyžamový ples s živou hudbou??? (prosím o reakce pouze účastníky srazu a to nejpozději do 20. 7. !!!)  

1. 1. Chcete v sobotu na srazu pyžamový ples s živou hudbou??? (prosím o reakce pouze účastníky srazu a to nejpozději do 20. 7. !!!)

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Když jsem byl dnes zajišťovat podzimní sraz, dostal jsem od provozovatele nabídku prý bezvadné rockové kapely. Údajně hráli před měsícem na srazu Ford Scorpio klubu a bylo to absolutně SUPER (včetně pyžamáku).

Ptám se, byl-li by mezi námi o něco podobného zájem - abych třeba kapelu neodmítl a nebyl za to hozen oblečený do bazénu (nebo naopak, aby kapela nehrála naprázdno a my se před ní spíš neschovávali)

[upravil dne 6/7/2008 Medvěd]

Odesláno

Pyžamový ples bych brala, ale jelikož nemám pyžamko, tak z toho nic nebude :( . A v tom, v čem spím, tam rozhodně chodit nebudu :D :D .

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Pyžamový ples bych brala, ale jelikož nemám pyžamko, tak z toho nic nebude :( . A v tom, v čem spím, tam rozhodně chodit nebudu :D :D .

no já hambatej tam taky lítat nebudu , zřejm zvolím něco po dědovi :D

Odesláno

Ale to je škodááááá nééé? :D

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Ale to je škodááááá nééé? :D

No nevím :myslim, by všichni s hrůzou utekli a bylo by po plese :aut

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

No jo,ale já ted spávám nahéj!!:mad: No to si asi budu muset ňáký pyjamo koupit...:myslim

Koukám že tam budem všichni nahatý, navrhuju to jen přejmenovat na ples nahatejch:D:D:D Asi si budu muset sehnat od Křemílka tu jeho noční košili:D
Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Takže když nemáte \"pyžama\", co třeba maškarní ve stylu \"opačných pohlaví\" ???

mě je blbě:D

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Takže když nemáte \"pyžama\", co třeba maškarní ve stylu \"opačných pohlaví\" ???

Takže ženský jen v pánskejch slipečkách?:super:D

:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno

Pyžamovou párty už máme s 1Maza za sebou, bylo to naprosto super, každý vytáhl pyžamko po dědovi a hurá na parket....rozhodně se přikláníme k tomuto zážitku....

díky předsedo:super:super

:papa:papa

Odesláno

Taky nevim jestli se zůčastním, páč jak již psali ostatní, spím na Adama, nebo maxiálně nějaký triko, ale Kryštofa zapojíme, to není problém a baby to budou mít povinný ...:aut

Takhle: hlasuji pro možnost NE, ale bude-li to odklepnuto, že akce bude, přidám se ...:roker

Odesláno

baby budou mit povinne adama? To beru :-) v tom pripade ale hlasuji ano :-D

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

Mno ... dobře, raději EVU ... Ať v tom máme jasno ... :cool::D

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Původně zaslal: Scratch

Mno ... dobře, raději EVU ... Ať v tom máme jasno ... :cool::D

Pro tohle jsem samozřejmě pro.Jinak ten nápad je dobrej a pokud to projde tak na takovou party jsem moc zvědavej. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...