Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

PŮJČOVNA: Zapůjčení sedaček, nosičů a jiného příslušenství


Shemik

Recommended Posts

Zdravím majitele P807 a měl bych na Vás dotázek. Byli byste pro, abychom si tady také zřídili půjčovnu příslušenství? Občas by se nekomu z nás mohlo šiknout půjčit sedačku/y do třetí řady vozu, nebo střešní nosič, rakev, cyklonosič nebo jiné příslušenství. Většina z nás takové věci potřebuje jen jednou, dvakrát za rok či dva a pak je pochopitelné, že se člověku nechce vynakládat za tyto věci velké peníze při jejich nákupu.

Vzhledem k tomu, že jsem bývalým majitelem Sharana, tak s takovýmto půjčováním mám zkušenost. Zde: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=50&t=46602 se můžete podívat jak funguje půjčovna zmíněného příslušenství ve VW-Clubu mezi majiteli vozů Sharan, Alhambra a Galaxy. Myslíte, že bychom si zde, my majitele P807 dokázali také takto vyjít vstříc a vzájemně si pomáhat? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...

Shemiku, jsem tu úplně nový, přečetl jsem si všechny příspěvky (dalo mi to docela zabrat), ale jako nový majitel 3roční 807 2.0 16 V jsem zaznamenal hodně pozitivních rad. Tento nápad si občas něco půjčit docela vítám a hned i nabízím zapůjčení zadních sedadel do třetí řady. (mám jednotlivá sedadla, ne trojlavici). Dále jednoho originálního nosiče kola do vozidla (montuje se do lyžin v podlaze po vyndané sedačce - originál příslušenství).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...

ahoj,

Objevil jsem toto fórum a je to úžasná věc:

koupil jsem tohle \"obrauto\" teprve nedávno - je to sice jen bratr 807: Citroen C8 ale podobné fórum na citroenklubu je úplně v plenkách, nesrovnatelné s tím tady.

moc rád bych někdy využil zapůjčení 6. a 7. sedačky, klidně dám nějaký peníz. na oplátku nevím co bych nabídnul, možná třeba střešní nosič (pokud je kompatibilní a pokud se dá jednoduše sundat= nezkoušel jsem)

každopádně dík za tenhle nápad...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Shemik: pokouším se zavézt toto téma i na Citroen-fóru pro C8-čkáře, víc lidí dá víc možností.

dovolil bych si použít tvůj animovaný obrázek interiéru, pokud proti tomu nic nemáš...

http://www.citroen-club.cz/msgboard_posts.php?topic_id=12893

BTW: upřímnou soustrast pro ty nabouraný dveře, takový syčáky bych střílel... :bacha

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jakobe, obrazek klidne pouzij :)

Jinak neni problem casem to treba i spojit s C8ckarema. Stejne jsme to udelali kdysi na VW klubu (kdyz jsem mel Sharana) a dost se to tam tem klukum vyplaci. Oni si tam pujcuji uplne vsechno a prakticky vdy zdarma, je tam hodne dobra parta. Ono pak i takovych 50 vozu SAG v jedne kolone na srazu, to uz je poradna palba :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 měsíců později...

Zdravím kolegy , jsem taky nováček s tímto vozem . . .řeším sedačky třetí řadu . . .Asi teda blbej dotaz , ale do třetí řady můžu dát dvě samostatně , nebo lavici . . tři samostatné sedačky předpokládám dozadu nedám - jsou tam jen dvě kolejnice ... já jen že tady teda hezkej gif obrázek se sedačkama vypadá jak když třetí řada jde na tři díly . .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen drobné upozornění - koukni se do TP na kolik míst máš auto otypované. Mám pocit, že byly i některé 807y prodávané jako N1 s odpočtem DPH a u nich byl snížený počet sedaček na 5. Pokud bys do takové dokoupil třetí řadu, podle mě by byl velký problém se zvednutím obsaditelnosti - snižovat lze snadno, nahoru se ale úředníkům moc povolovat nechce. Pokud by došlo k nějaké nehodě a došlo ke zranění osob sedících na neschválených sedačkách, nechtěl bych být v kůži řidiče.

Možná jen zbytečně straším, ale raději bych si to na Tvém místě před koupí sedaček ověřil. Má zkušenost pramení z doby, kdy jsem měl VW T4, který měl v českém TP 6 míst. Následně jsem požádal u VW o zvýšení míst na 9 s tím, že bych vyřízl boční plech a usadil okno a zastoupením VW ČR mi bylo sděleno, že v tom ve vlastním zájmu nemám vrtat a jezdit jen po ČR, páč v originále podle VIN se jedná o DVOUMÍSTNOU!!! dodávku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak doporučuji vrakáč u Kutný Hory . . .vesnice Smrk !!!

Byl jsem fakt nadšenej . . koupil jsem si lavici, pár blbůstek (záclonku,šuplík . . .) .

Pochopil jsem že začínaj a zaměřili se na naše 807 :potlesk

Nikdo se prý nemusíme strachovat o náhr. díly , budou pravidelně vozit další a další . . .:super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...