siskin Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Zdravim, rad by som sa spytal ci ste niekto nemali problem s funkcnostou autoradia v 307 sw. Pred par dnami som kupil P. 307 sw / 2004. Chcel som si naladit radio, ale ked dam automaticky vyhladavat stanice tak mi ziadne nenajde. Skusal som to aj manualne, ale tiez nic. Skusal som aj CD prehravac, ale nenacita mi ziadne CD. Viete mi niekto poradit v com by mohl byt problem ? Ci sa to da v domacich podmienkach nejako opravit ? Alebo sa mam radsej obratit na servis ? Citovat
robozv Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Tie CD mas origo alebo napalovane? niekedy moze byt problem aj v tom ze s napalovane CD ti prehravac nemusi zobrat. Ja som mal problem ze mi ostalo CD v radiu a nechcelo mi ho visunut ane spustit tak mi radio menili v servise kus za kus v ramci zaruky (inak nove radio origo stoji cca 15 000sk:bojim) a s tym radiom ti neviem poradit skus servis co ti povedia (podla mojich skusenosti ti povedia !!VYMENA!! Citovat
siskin Odesláno 4. červenec 2008 Autor Odesláno 4. červenec 2008 origi. CD som zatial neskusal,.... dnes to skusim. Ale to radio ma stve. Nechiti ziadnu stanicu ,... sajze. Mozno tam treba len nieco prepnut A tych 15 litrov za radio je riadny brutus Citovat
destiny Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Nemáš někde odpojenou od rádia anténu? Citovat
siskin Odesláno 4. červenec 2008 Autor Odesláno 4. červenec 2008 Hmmm, je to jedno z moznych rieseni. Len ako dostanem radio z panelu ? Citovat
Guest servisman Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 po stranách jsou dírky 2 +2 vložit dráty /hřebíky či jiné / do nich a tím se odjistí západky a pak se vysune více zde [upravil dne 4/7/08 honza406] Citovat
siskin Odesláno 4. červenec 2008 Autor Odesláno 4. červenec 2008 No super, ked pridem domov hned to vyskusam,... Este by som sa rad spytal ci sa tu nenajde aj nejaky navod na demontaz stredovych vetracich otvorov. Potrebujem popravit miezky na ovladanie smeru prudu vzduchu. Predchadzjuci majitel tam mal drziak na mobil a cele je to porozpadavane,.... Citovat
siskin Odesláno 5. červenec 2008 Autor Odesláno 5. červenec 2008 ..., tak som skusal vybrat to radio pomocov drotov, ale zial sa mi to nepodarilo. Islo mi vytiahnut len cca o 1 cm aj to dost tazko. Ako keby ho tam este nieco drzalo Citovat
jirii Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 pod radiem by mela byt volna prihradka (na cd menic) tu vysunout a dostanes se pod radio potom uvolnit dratem radio a uvidis co tam jeste drzi ale asi nic........ Citovat
siskin Odesláno 7. červenec 2008 Autor Odesláno 7. červenec 2008 ano, cez tu priehradku som sa dostal do zadu k auto radiu. A zistil som, ze je tam dolamany konektor na antenu. Opravil som to takze radio mi teraz uz ide. Ale stale mi nejde CD. Asi tam bude zodraty laser. Chcel by som ho vymenit len budem musiet dostat to radio von. Skusim sa cez zrkadielko pozriet ako je to tam zakliknute,... Citovat
DanculD Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Zodraty laser...??? Skor bude zaprasena sosovka. Tiez mi zacalo cd \"preskakovat\", tak som radio vytiahol, vycistil sosovku a odvtedy vsetko OK. Dokonca zacalo citat aj CD-RW. Citovat
siskin Odesláno 7. červenec 2008 Autor Odesláno 7. červenec 2008 No hej, veru \"zodraty\",... Aj laser ma svoju zivotnost, nevydrzi vecne,... pomalicky sa opotrebovava. Ale tiez najprv skusim vycistit sosovku a pokial to nepomoze tak ho vimenim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.