Čeněk Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Zdravíčko ve spolek. Mám otázku. Zdá se mi výkon mé 406 slabý, je to benzín ale nechce jít v tahu do otáček, čekal bych větší zrychlení a při zapnuté klimě je znát dost úbytek výkonu. Poraďte na co se kouknout ( no jasně na motor ), co zkontrolovat. Může být na vině lambda nebo katalizátor? Když to například srovnám o Oktávií zdá se taková živější. Dík za rady Nebo už jsem zmlsaný výkonem a potřebuji větší:myslim Citovat
Ferry Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 muze byt pricpany kat, me kdyz se vysypal, nedostla jsem z toho vic jak 130 a do otacek se tomu taky nechtelo Citovat
genzer Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 kamosoj to delalalo taky,po vymene vzduch. filtru ok. Citovat
Neon Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Tyjo, to může být spousta věcí, jestli máš někde možnost, zajel bych zprvu na diagnostiku, neukáže-li něco ... Jinak bych zkontroloval lambdu, vzduch filtry, katalizátor, brzdy, svíčky ... Je to jedno z druhym. Ale obecně 2.0i není zádnej závoďák, tak už třeba můžeš i bejt zmlsanej ... Je to 16V, takže do otáček jde ochotněji od těch vyšších ... Citovat
Čeněk Odesláno 1. červenec 2008 Autor Odesláno 1. červenec 2008 Mám starší model 97kW. Mám podezření na katalizátor, protože mi něco pod autem drnčí. Spotřebu mám cca 8.2l/100km. Citovat
Čeněk Odesláno 1. červenec 2008 Autor Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: genzer kamosoj to delalalo taky,po vymene vzduch. filtru ok. Mám po výměně a navíc sportovní kónus Citovat
Ferry Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Čeněk Původně zaslal: genzer kamosoj to delalalo taky,po vymene vzduch. filtru ok. Mám po výměně a navíc sportovní kónus jestli mas ten konus jen primo na sani bez stineni, tak ti to saje teplej vzduch aproto to nejede, mel jsem to samy na moji 1.8 16V v horku to auto proste nejelo, vykon mizernej, odstinil jsem filtr a zlepsilo se to vyrazne Citovat
Čeněk Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Čeněk Původně zaslal: genzer kamosoj to delalalo taky,po vymene vzduch. filtru ok. Mám po výměně a navíc sportovní kónus jestli mas ten konus jen primo na sani bez stineni, tak ti to saje teplej vzduch aproto to nejede, mel jsem to samy na moji 1.8 16V v horku to auto proste nejelo, vykon mizernej, odstinil jsem filtr a zlepsilo se to vyrazne Mám to tak od předchozího majitele, mám dojem že to bude asi ono, není to odstíněné. Zkusím sehnat na vrakovišti originál box a vyzkouším. Díky Citovat
Ferry Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Čeněk Mám to tak od předchozího majitele, mám dojem že to bude asi ono, není to odstíněné. Zkusím sehnat na vrakovišti originál box a vyzkouším. Díky jeden volnej origo airbox bych mel naprodej jinak ja to mel puvodne takhle, ale jak jsem psal jakmile se motor trochu ohral prestalo to tahnout, takze jsem to predelal viz druha fotka ( nechtelo se mi kupovat bavlnenou vlozku o rozmerech originalniho filtru, ale zase jsem se nechtel vzdat bavlneneho filtru ) Ten filtr konicky v boxu je normalne zakrytovan ( pri foceni bylo sundan horni kryt airboxu ) [upravil dne 2/7/08 Ferry] Citovat
Berkoff Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Neon Tyjo, to může být spousta věcí, jestli máš někde možnost, zajel bych zprvu na diagnostiku, neukáže-li něco ... Jinak bych zkontroloval lambdu, vzduch filtry, katalizátor, brzdy, svíčky ... Je to jedno z druhym. Ale obecně 2.0i není zádnej závoďák, tak už třeba můžeš i bejt zmlsanej ... Je to 16V, takže do otáček jde ochotněji od těch vyšších ... bich se hadal ze 2.0 16V neni zadnej zavodak Citovat
P607Olda Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Teď jsme to po dvou letech vyřešili na 406 2,0 16V. Bylo tam vadné čidlo vzduchu v sacím potrubí (nevím přesný název). Výměna asi za 2000, teď jede mnohem líp a žere o litr míň. Citovat
Čeněk Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: P607Olda Teď jsme to po dvou letech vyřešili na 406 2,0 16V. Bylo tam vadné čidlo vzduchu v sacím potrubí (nevím přesný název). Výměna asi za 2000, teď jede mnohem líp a žere o litr míň. Myslíš čidlo blízko motorku volnoběhu? Nevíte někdo jak se jmenuje? Nebo nějaký obrázek? [upravil dne 2.7.08 Čeněk] Citovat
Čeněk Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Čeněk Mám to tak od předchozího majitele, mám dojem že to bude asi ono, není to odstíněné. Zkusím sehnat na vrakovišti originál box a vyzkouším. Díky jeden volnej origo airbox bych mel naprodej jinak ja to mel puvodne takhle, ale jak jsem psal jakmile se motor trochu ohral prestalo to tahnout, takze jsem to predelal viz druha fotka ( nechtelo se mi kupovat bavlnenou vlozku o rozmerech originalniho filtru, ale zase jsem se nechtel vzdat bavlneneho filtru ) Ten filtr konicky v boxu je normalne zakrytovan ( pri foceni bylo sundan horni kryt airboxu ) [upravil dne 2/7/08 Ferry] Pokud bude možnost zaslat poštou určitě beru. Chtěl jsem pro něj jít na vrakáč. Kdyžtak mi napiš na SZ kolik za něj. Díky Citovat
holomraz Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Čeněk Mám starší model 97kW. Mám podezření na katalizátor, protože mi něco pod autem drnčí. Spotřebu mám cca 8.2l/100km. Me to taky pod autem drcelo a myslel jsem ze je to kat ale kde pak.Drcelo me to jen pri 2000-2400 ot/min byl to vrchni silenblok.Mozna ze budes mit stejny problem Citovat
VIP3R Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: Čeněk Původně zaslal: P607Olda Teď jsme to po dvou letech vyřešili na 406 2,0 16V. Bylo tam vadné čidlo vzduchu v sacím potrubí (nevím přesný název). Výměna asi za 2000, teď jede mnohem líp a žere o litr míň. Myslíš čidlo blízko motorku volnoběhu? Nevíte někdo jak se jmenuje? Nebo nějaký obrázek? Jmenuje se to MAP senzor - čidlo tlaku vzduchu v sání, doma mám jeden navíc, kdyby byl zájem (koupil jsem ho když jsem bádal nad svým motorem, ale bylo to něčím jiným)... Citovat
Čeněk Odesláno 10. červenec 2008 Autor Odesláno 10. červenec 2008 Původně zaslal: VIP3R Původně zaslal: Čeněk Původně zaslal: P607Olda Teď jsme to po dvou letech vyřešili na 406 2,0 16V. Bylo tam vadné čidlo vzduchu v sacím potrubí (nevím přesný název). Výměna asi za 2000, teď jede mnohem líp a žere o litr míň. Myslíš čidlo blízko motorku volnoběhu? Nevíte někdo jak se jmenuje? Nebo nějaký obrázek? Jmenuje se to MAP senzor - čidlo tlaku vzduchu v sání, doma mám jeden navíc, kdyby byl zájem (koupil jsem ho když jsem bádal nad svým motorem, ale bylo to něčím jiným)... Napiš nebo pošli SZ kolik za něj, díky [upravil dne 10.7.08 Čeněk] [upravil dne 10.7.08 Čeněk] Citovat
Neon Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Původně zaslal: Berkoff bich se hadal ze 2.0 16V neni zadnej zavodak Klidně, hádej, ale není ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.