elton Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 co dodat http://www.mojevideo.sk/video/676/vodic_kamionu.html Citovat
Berkoff Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 rumunsko nebo yugoska, uz to tady bylo .. Citovat
Medvěd Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 Ano, opravdu to tu již bylo a je to myslím někde v Srbsku - každopádně hustý to opravdu je a nechtěl bych tuto situaci zažít ai náhodou. Btw. Včera jsem se vracel odpoledne z Kralup do Prahy po D8 a po vystoupání na kopec jsem se dostal do husté písečné mlhy (viditelnost z ničeho nic místy cca 5 m !!!, jen jsem se modlil, aby to v levém nikdo prudce nezastavil, páč bychom byli opravdu v řiti - naštěstí se nic nestalo). Šok jsem zažil, když jsem po cca 1,5 km jízdy v hustší - řidší písečné bouři zjistil příčinu - to jen naši dálniční opraváři zbrousili na cca 1 km úseku vyjeté koleje a díry pak vylili novým asfaltem a jak je dobrým zvykem vše zasypali jemnou štěrkovou drtí - o zbytek povyražení se už postaral silný vítr. P.S. Zapomněl jsem dodat, že po cca 500 m v onom hustém něčím, jsem v pravém pruhu postřehl takovou tu silničářskou blikající směrovku a dále už mezi pruhy byly kužely - směrovka ale byla vidět maximálně na 50 m, spíš míň, takže jet v pravém pruhu, měl bych asi hodně starostí. Citovat
vix Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 Medvěde: hele, co přizpůsobit styl a rychlost jízdy aktuálnímu stavu počasí, povětrnostním podmínkám a stavu komunikace ? (písečnou bouři na české dálnici z toho nevyjímaje) Citovat
Medvěd Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 Pokud jedeš cca 140 a najednou je kolem Tebe bílá tma, tak máš dvě varianty a) zastavit a čekat, kdo do Tebe vlítne b) postupně zpomalovat a doufat že před Tebou nikdo neprovede variantu a) a hlídat si v zrcátku, co se děje za Tebou Já volil variantu b), tzn. že má rychlost se postupně snižovala - k zastavení jsem prostě nenašel dostatek odvahy, i když ta bílá tma byla opravdu na zastavení zralá Citovat
vix Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 A zničeho nic, přijelo neviditelné auto, odřelo mi bok a zase neviditelně odjelo Citovat
Guest M-A-X Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 Tohle nam pousteli jako odstrasujici pripad v autoskole kdyz sme delali profesak Citovat
Marcel505 Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 Snad to už bylo kdysi na Nově, každopádně je to video zrychlený. Citovat
Kurt Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 Takovýhle jelito jsem dneska potkal na výjezdu z Rosic nad Labem směrem na Hradec Králové. Tmavě modrý Opel Combo. Je tam čtyřproudovka a on se zkrátka vydal doleva, ačkoliv auta jezdila tak nějak proti. . Byl jsem opravdu rád, že jsem si jej všiml na vzdálenost cca 100m, moc času nebylo. Zastavovat nemá cenu, akorát bych způsobil ještě větší zmatek. Tak jsem si zopakoval mně známé vulgarismy a utřel pot... Polehčující okolností mu může být, že je tam po cca 200 metrech ten jeden pruh zavřený, takže se dostal zase tam, kde měl původně být. Citovat
corsair.cz Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 neměli by kamión řídit profíci? Ty by měli být proškolení o tom co může způsobit otáčející se kamión na dálnici, pomineme-li že tím porušuje minimálně 4 pravidla tak především ohrožuje všechny okolo kromě sebe, že, protože o váží krapet víc než třeba mů drobek..... a propos k podobnému videu (nebo ke stejnému) jsem slyšel že takhle se ujíždělo před nějakou celní kontrolou- vážení nebo něco takového, dali si echo na rádiu, a pak couvali jako jeden muž. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 Tak vis jak to je na slovensku a v cechach so spedickami ... A celkovo, jak to je s kamionistami. Sou plateny od toho, aby niekde prisli vsa, a aby sa vratili vcas. Castokrat sa stretavam s tym, ze preto, aby prisli na cas, su schopny urobit cokolvek (video) a zabudaju na to, ze tych par tisic ktore by im sef strhnul z vyplaty za to nestoji ... Citovat
corsair.cz Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 Původně zaslal: Lubk0 Tak vis jak to je na slovensku a v cechach so spedickami ... A celkovo, jak to je s kamionistami. Sou plateny od toho, aby niekde prisli vsa, a aby sa vratili vcas. Castokrat sa stretavam s tym, ze preto, aby prisli na cas, su schopny urobit cokolvek (video) a zabudaju na to, ze tych par tisic ktore by im sef strhnul z vyplaty za to nestoji ... já jsem tím fakt znechucenej, vím že jsou honěný deadlinem ale i když já spěchám tak tak abych neohrozil ostatní, kamion není hračka.... jo prej je dobrej byznys dovoz řidičů ze zahraničí, mluvil jsem s jedním člověkem co dováží řidiče z ukrajiny a rumunska, domluví jim džob, dostane pěkný lowe od firmy a už si to může vesele drandit ... Citovat
Fusion Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 Už to video tady jednou bylo a bylo k tomu stejná bezvýsledná debata. Takový věci se prostě běžně nedějou. Řidiči si nedovolí ani jet ve 12t pruhu na pražským okruhu, natož se otáčet do protisměru. Samozřejmě že sou magoři, ale ve všech vozech (viz 206 v protisměru v Brně včera, 1 mrtvej). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.