myers Posted August 27, 2002 Share Posted August 27, 2002 Čaues!Prosím scháním spoilery na 405 muže to bejt i maxi tuning!Nemohu na netu vůbec sehnat adresu,kde by jsem mohl toto koupit!Doufám,že mě pomužete chci si svého miláčka pořádně vytunit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted August 27, 2002 Share Posted August 27, 2002 zkus http://www.ecosse-peugeot.co.uk/ ,ale pokud nemas tucne konto tak na to zapomen.. stejne jako ja jsem zapomnel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted August 27, 2002 Share Posted August 27, 2002 těším se na speciální nabídku Gutmanna, má mít opravdu dobré ceny a hlavně umí tunit motory, tak i exteriér. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted August 28, 2002 Share Posted August 28, 2002 Robert: mam pocit, ze se na ni tesis uz asi pul roku, ale porad se nemuzes dockat.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted August 28, 2002 Share Posted August 28, 2002 já už jsem se dočkal před půl rokem, ale měl jsem spíš na mysli členy, protože ta nabídka se teď týká hlavně 309, 405 a 205. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted August 29, 2002 Share Posted August 29, 2002 Tak jenom tak nemluv a rekni nebo rovnou ukaz, co ten Gutmann nabizi...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted September 4, 2002 Share Posted September 4, 2002 už jsem dal kontakt na zástupce Gutmanna Michalovi O., tak snad to pro členy clubu bude co nejdřív k dispozici, já mám bohužel jen tištěný katalog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted September 4, 2002 Share Posted September 4, 2002 A nesel by ten tisteny katalog aspon nascanovat? A hodit to nekam na net? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted September 5, 2002 Share Posted September 5, 2002 ten katalog je skoro stejný jako má Gutmann své stránky, ale jak píše Michal v novinkách, tak se brzy dočkáte nějaké konkrétní nabídky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal 206 Posted September 5, 2002 Share Posted September 5, 2002 vostik asi chodi jen na ty stranky kde to zavani smirem a olejem, vid vostajz :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor Posted November 25, 2002 Share Posted November 25, 2002 Pred pár dňami som zablúdil na stránky jednej tuningovej firmy z Rokycan, ale bohužiaµ jej adresu momentálne nemám. Skús to nájs? na nete - seznam.cz. Sú schopní urobi? všetko, podµa solventnosti zákazníka. Celý exteriér (spojleri, krídlo, prahy) sú schopní urobi? za cca 20 000 Kč. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor Posted November 25, 2002 Share Posted November 25, 2002 Už mám názov tej firmy - JK Design Rokycany a majú aj svoje stránky - hµadaj na www.seznam.cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.A.T. Posted November 26, 2002 Share Posted November 26, 2002 Já občas pomáhám u jedný takový tunnigový firmičky a mám k těm katalogům přístup.Je to ale docela ranec.Jen za přední spojler chtěl skoro desítku.Podle mě je lepší nechat si to vyrobit na zakázku.Vyjde to rozhodně levnějc!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts