Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

nema renault taky neco jako servicebox ? tam by se to dalo zjistit

Ferry, a nenašel by si mě prosím original číslo alespoň z té 607 v serviceboxu? Já samotné lízátko nějak nemůžu najít.:(

Už jsem to našel: oe čislo 7414 KR- cena 1493Kč. :(

[upravil dne 27/6/08 BoneDaddy]

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

nema renault taky neco jako servicebox ? tam by se to dalo zjistit

Myslím že nemá.

Jinak ten nárazník s těma dírama jak si dával obrázek je určitě z laguny -98, to lízatko co má blizzard, je z nárazníku z laguny 99-. Alespoň podle mě.

Stejně jsem nikde nenašel žádný na prodej tak je to jedno. :D

cece tak jsi mel pravdu, u laguny evo I byl maly facelift (ted si uvedomuju, ze dostaly napriklad cirou optiku apod. ) delaly se od 7/98 do 1/01

a predni naraznik vypadal takhle http://www.aci.cz/img.asp?stiid=21387 , takze to lizatko je fakt z nej

Odesláno

cece tak jsi mel pravdu, u laguny evo I byl maly facelift (ted si uvedomuju, ze dostaly napriklad cirou optiku apod. ) delaly se od 7/98 do 1/01

a predni naraznik vypadal takhle http://www.aci.cz/img.asp?stiid=21387 , takze to lizatko je fakt z nej

Jo to je vončo. :super Ale asi jen s nárazníkem co? No hold to vidím na vrakáč. :D

Na to ze 607 si nechám zajít chuť. :D

[upravil dne 27/6/08 BoneDaddy]

Odesláno

Původně zaslal: čakom

Na to ze 607 si nechám zajít chuť. :D

:cool:

Tak za tu cifru.:o:D

Já vím...

To moje sem sehnal z bouračky. Problém je v tom že těch bouraných 607 není moc.

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Já vím...

To moje sem sehnal z bouračky. Problém je v tom že těch bouraných 607 není moc.

Má to někdo kliku.

Ba ne, já se poohlídnu po tom z laguny, nebo tam možná nechám to co mám. Origo 406.:cool:

Guest servisman
Odesláno

Ferry Lagunu jsem měl ale ještě ten první model ,kde nebyla čirá optika.Pod nárazníkem byla taková podobná guma jako má Blizzard na obr .

zde je fotka jak to vypadalo na krajích malé oválné otvory

[upravil dne 27/6/08 honza406]

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Ferry Lagunu jsem měl ale ještě ten první model ,kde nebyla čirá optika.Pod nárazníkem byla taková podobná guma jako má Blizzard na obr .

zde je fotka jak to vypadalo na krajích malé oválné otvory

[upravil dne 27/6/08 honza406]

mno prave ze u tehle starsi laguny r.v. 94-98 jsou ty ovalne otvory a ty tam Blizzard na fotce nema, takze to bude z Laguny vyrobene mezi roky 98-01 jeste nez prisla Laguna II

Odesláno

laguna 1 před faceliftem měla v půdorysu spodek nárazníku hranatější než po faceliftu.

brácha právě říkal že na laguna klubu řešili že nejsou záměnný (L1 před s L1 po)

... ale možná že by se to na 406 taky dalo s horkovzduškou napasovat. To by chtělo zkusit.

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

teď už potřebuju jenom vytáhnout promáčklej práh, duplexy a to nízký origo křídlo a budu spokojenej :)

[upravil dne 26.6.2008 Blizzard]

a svuj nick už máš na autě ? :)

Odesláno

Tak pánové, abych vás rozsoudil, tak je to přesně tak jak už tu pár lidí psalo. Od roku 94-98 se dělala laguna 1 s tím lízátkem s dírama, na 406ku ale nepude. rok 98 byla meziverze a 99-01 byla laguna 1 po faceliftu, pak byla L2, L3 atd... Psal už jsem i na náš klub pro Paul Jana jestli to někdo namá doma, ale nikdo se zatim neozval. :nevim

Uvidíte mě ale na srazu v šebetově. :papa

Odesláno

Rico1 - az se ti ozvou, tak si taky 1 rezervuju, aby to nemeli jenom kuci plzensky :-)

Guest servisman
Odesláno

jeden na něco přijde a pak to jde jak kulový blesk to neznáš??

Odesláno

klasika :-) jinak paul jane, vcera jsem videl tvoji bejvalku :-) sluselo ji to ?:-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...