Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Byl bych rád kdybyste se někdo zúčastnili hlasování na této stránce

a dali hlas malé slečně Kataríně Brenkusové. Je to moje sestřenice a taky je to její první velká soutěž :super

Díky všem, kteří se zúčastní :potlesk:papa

Odesláno

Sotva desetiletý holčičky nalíčený jako jejich čtyřicetileté úspěšné matky se ucházejí o přízeň uživatelů internetu. :bojim

Odesláno
Původně zaslal: sucram®

Byl bych rád kdybyste se někdo zúčastnili hlasování na této stránce

a dali hlas malé slečně Kataríně Brenkusové. Je to moje sestřenice a taky je to její první velká soutěž :super

Díky všem, kteří se zúčastní :potlesk:papa

vzhledem k tomu že působí dosti sympaticky, a nejspíš bych jí dal hlas i bez upozornění na ní... tak sem zahlasoval O:) upřímně...

Odesláno

...no ta tvoje Kačka vypadá přesně jako jedna moje panenka z dětství.... dala jsem jí hlas, i proto, že narozdíl od některých vypadá jako normální dítě... ne jak některé - nalíčené, načesané, s pózou dvacetiletých modelek... svoje dítě bych takhle vymóděné nikdy nevystavovala... asi jsem ze starý školy...

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

...no ta tvoje Kačka vypadá přesně jako jedna moje panenka z dětství.... dala jsem jí hlas, i proto, že narozdíl od některých vypadá jako normální dítě... ne jak některé - nalíčené, načesané, s pózou dvacetiletých modelek... svoje dítě bych takhle vymóděné nikdy nevystavovala... asi jsem ze starý školy...

s tim souhlasim...

ad panenka - segra ji taky mela :D:mrk

Odesláno

No, tak od Neona má taky hlas...

Sestřenice je pěkná a vyroste z ní pěkná kočka, ale obecně nejsem sympatizant těchto soutěží, kde jsou malé děti jako modelky. Především na to mají ještě dost času, působí to nepřirozeně a ještě ke všemu je to podle mě hrozná lákarna pro pedofily a podobný živly ...:nevim

Dej pak vědět, jak dopadla;)

Odesláno
Původně zaslal: Neon

No, tak od Neona má taky hlas...

Sestřenice je pěkná a vyroste z ní pěkná kočka, ale obecně nejsem sympatizant těchto soutěží, kde jsou malé děti jako modelky. Především na to mají ještě dost času, působí to nepřirozeně a ještě ke všemu je to podle mě hrozná lákarna pro pedofily a podobný živly ...:nevim

Dej pak vědět, jak dopadla;)

to mas celkem pravdu ze je to nekdy zbytecny ale kdyz je to v rozumnejch mezich tak nevidim problem, kdyz to nejde az k nejakejm dietam spesl strave, nebere to moc z bezstarostnyho detskyho zivota... pedofilove se nevim jak to rict mozna podivaj alenicemu neuskodej nez kdyz tropej horsi veci... tezko soudit... zas na tom ze je hezky oblecena sice na svuj vek mozna brzo nalicena ale uchylnuho na tom nic neni kdyz se to neprezene...

Odesláno

jn tak já vím no .. nevypadají všechyn jako \"pravé\" děti :) dělám to jen pro to, aby měla radost :) a jde do první třídy po prázdninách takže 10 let ještě dáááleko :)

díky všem :super:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...