Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Čím víc odkazů sem dáváš, tím víc si říkám, jak je 406 nádherný auto v sérii a jakýkoli lepení čehokoli na ni je hovězina. :(:aut

Jsou tam i pěkný kousky.

Třeba se tam jednou objeví i moje 406:aut

Odesláno

Čím víc odkazů sem dáváš, tím víc si říkám, jak je 406 nádherný auto v sérii a jakýkoli lepení čehokoli na ni je hovězina. :(:aut

podle miho na ni staci dat hezky kola,vejfuk,nejake malinke detajli zmenit a moznaaa ji malinko snizit...a to vse...je to proste povedeny kousek co i v serii vypada dobre...hodne lidi je ze 406 vedle...od te doby co ji mam si ji v mem okoli poridilo 5lidi...proste jsem je navnadil:D

Odesláno
Původně zaslal: Free-style

podle miho na ni staci dat hezky kola,vejfuk,nejake malinke detajli zmenit a moznaaa ji malinko snizit...a to vse...je to proste povedeny kousek co i v serii vypada dobre...hodne lidi je ze 406 vedle...od te doby co ji mam si ji v mem okoli poridilo 5lidi...proste jsem je navnadil:D

Jo. Kola, snížit, výfuk a pár drobností.:super

Jinak u nás ve vesnici mám 406 já, můj strejda (viz podpis) a přítel mé sestry (starý model). Jinak naštěstí nikdo.:roker

Odesláno

Ale čirá světla na starý model 406 nejsou:(:(:(

Odesláno

Jo. Kola, snížit, výfuk a pár drobností.:super

Jinak u nás ve vesnici mám 406 já, můj strejda (viz podpis) a přítel mé sestry (starý model). Jinak naštěstí nikdo.:roker

takze to zustava jen v rodine...:D to je spravny...jak ji mas dlouho?

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Ale čirá světla na starý model 406 nejsou:(:(:(

nejsou nenašel jsem je ani ve Francii.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...