Free-style Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 tak tady jsou dalsi kousky 406 a v co vse se da promenit... Citovat
Free-style Odesláno 17. červen 2008 Autor Odesláno 17. červen 2008 a jeste neco malo na vic vic... Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Čím víc odkazů sem dáváš, tím víc si říkám, jak je 406 nádherný auto v sérii a jakýkoli lepení čehokoli na ni je hovězina. Citovat
čakom Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Čím víc odkazů sem dáváš, tím víc si říkám, jak je 406 nádherný auto v sérii a jakýkoli lepení čehokoli na ni je hovězina. Jsou tam i pěkný kousky. Třeba se tam jednou objeví i moje 406:aut Citovat
Free-style Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Čím víc odkazů sem dáváš, tím víc si říkám, jak je 406 nádherný auto v sérii a jakýkoli lepení čehokoli na ni je hovězina. podle miho na ni staci dat hezky kola,vejfuk,nejake malinke detajli zmenit a moznaaa ji malinko snizit...a to vse...je to proste povedeny kousek co i v serii vypada dobre...hodne lidi je ze 406 vedle...od te doby co ji mam si ji v mem okoli poridilo 5lidi...proste jsem je navnadil:D Citovat
BoneDaddy Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Původně zaslal: Free-style podle miho na ni staci dat hezky kola,vejfuk,nejake malinke detajli zmenit a moznaaa ji malinko snizit...a to vse...je to proste povedeny kousek co i v serii vypada dobre...hodne lidi je ze 406 vedle...od te doby co ji mam si ji v mem okoli poridilo 5lidi...proste jsem je navnadil:D Jo. Kola, snížit, výfuk a pár drobností. Jinak u nás ve vesnici mám 406 já, můj strejda (viz podpis) a přítel mé sestry (starý model). Jinak naštěstí nikdo. Citovat
OK406 Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Čím víc odkazů sem dáváš, tím víc si říkám, jak je 406 nádherný auto v sérii a jakýkoli lepení čehokoli na ni je hovězina. Ale čirá světla na starý model 406 nejsou:(:( Citovat
Free-style Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 Ale čirá světla na starý model 406 nejsou:(:( fakt nejsou? mam pocit,ze jsem je nekde videl...zkusim se po nich kouknout... Citovat
Free-style Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 Jo. Kola, snížit, výfuk a pár drobností. Jinak u nás ve vesnici mám 406 já, můj strejda (viz podpis) a přítel mé sestry (starý model). Jinak naštěstí nikdo. takze to zustava jen v rodine... to je spravny...jak ji mas dlouho? Citovat
Free-style Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 Ale čirá světla na starý model 406 nejsou:(:( [/quote zkus se mrknout na http://www.cztuning.cz/index.php?action=detail&back=view&zboid=1914 Citovat
Free-style Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 Ale čirá světla na starý model 406 nejsou:(:( zkus se mrknout na http://www.cztuning.cz/index.php?action=detail&back=view&zboid=1914 Citovat
čakom Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: BoneDaddy Čím víc odkazů sem dáváš, tím víc si říkám, jak je 406 nádherný auto v sérii a jakýkoli lepení čehokoli na ni je hovězina. Ale čirá světla na starý model 406 nejsou:(:( nejsou nenašel jsem je ani ve Francii. Citovat
BoneDaddy Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Já jí mám druhým měsícem. Ale toužil jsem po ní dva roky. zkus se mrknout na http://www.cztuning.cz/index.php?action=detail&back=view&zboid=1914 OK406 nejspíš myslel přední. Dozadu jich je hromada a vesměs jsou ošklivý. Citovat
Free-style Odesláno 19. červen 2008 Autor Odesláno 19. červen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Já jí mám druhým měsícem. Ale toužil jsem po ní dva roky. zkus se mrknout na http://www.cztuning.cz/index.php?action=detail&back=view&zboid=1914 OK406 nejspíš myslel přední. Dozadu jich je hromada a vesměs jsou ošklivý. asi mel na mysli predni... tak to ji mas hodne kratce...takze teprve zajizdis a zjistujes:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.