Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte..

včera se mi při cestě z chaty začala ozývat kladka na rozvodech - při volnoběhu semtam zakvičela.. dneska sem po cestě do práce myslel že to někde odstavím a dojdu pěšky, jakej rámus to začlo dělat.. mám strach s tím autem odjet dom aby se nezadřela úplně.. tak se chci zeptat, dájí se na 405tce vyměnit kladky bez toho aby se sundával řemeň? předchozí majitel vyměnil akorát řemen, a kladky nechal starý.. :/ máte s tím někdo zkušenosti? za každou radu budu vděčnej

Odesláno

to každopádně chcu.. kolik jich tam je, jedna nebo dvě? v katalogu sem našel akorát napínací kladku... jinak budu muset spustit motor? koukal sem že by se na to dalo dostat z podběhu když bych oddělal to plastový nadkolí..

jo a ještě jedna věc - ta kladka je tam napevno, nebo se s ní dá nějak hýbat a štelovat tím napnutí řemenu? když jo, tak jak asi má bejt ten řemen napnutej?

[upravil dne 16.6.2008 Martin.405]

Odesláno

řemen sice sundat nemusíš,ale jinak je to úplně stejné-povolíš ho a vačka se ti pootočí-pokud ji nezajistíš.takže pokud si netroufáš na výměnu rozvodů -tak věz,že vyměnit jen tu kladku je úplně stejné jako měnit rozvody....

Odesláno

tak hotovo, kladka vyměněná - je to ducha povznášející činnost..

jinak sem zjistil že kýženej zvuk nevydávala ona kladka ale alternátor.. takže sem si po výměně kladky střihl ještě výměnu ložisek v alternátoru :D útěchou mi budiž to, že ta kladka už taky snesla vyměnit (i když uplně ko ještě nebyla)

Odesláno
Původně zaslal: Martin.405

tak hotovo, kladka vyměněná - je to ducha povznášející činnost..

jinak sem zjistil že kýženej zvuk nevydávala ona kladka ale alternátor.. takže sem si po výměně kladky střihl ještě výměnu ložisek v alternátoru :D útěchou mi budiž to, že ta kladka už taky snesla vyměnit (i když uplně ko ještě nebyla)

:super:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...