Fusion Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 No čuměl sem na to nevěřícně, to je teda haluz. První obrázky v televizi ukázaly jak se tam ten stroj probhrabuje pískem a teď tohle Buďte první kdo to vidí!! Doporučuju mít zapnutej zvuk! 5 minutové video vše ukáže, necenzurováno - SONDA PHOENIX NAŠLA LIDSKÝ ŽIVOT NA MARSU Citovat
Honza z Nera Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Ano, je to opravdu fantastické . . . malý krok pro člověka, ale pro to lidstvo :D:D Citovat
Majar Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Původně zaslal: Fusion No čuměl sem na to nevěřícně, to je teda haluz. První obrázky v televizi ukázaly jak se tam ten stroj probhrabuje pískem a teď tohle Buďte první kdo to vidí!! Doporučuju mít zapnutej zvuk! 5 minutové video vše ukáže, necenzurováno - SONDA PHOENIX NAŠLA LIDSKÝ ŽIVOT NA MARSU [/quoteŽivot tam viditelně je ale spíš organického původu!? :D:myslim:D Citovat
Bohumil Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Proti gustu ..... Zkrátka taky kultura. Mě jen stačí, když vidím chování mládeže, která jede odpoledne ze školy při nastupování do busu. :bacha:bacha Zajímavý je, že ráno se necpou. :mrk:mrk Citovat
Netopýrka Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 zajímavý tip na sraz: budeme poslouchat řecké písně a válet se v bahně Citovat
.mycTD Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Původně zaslal: Netopýrka zajímavý tip na sraz: budeme poslouchat řecké písně a válet se v bahně ok, kdo bude zpivat? Citovat
Péťa Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Je mi smutno... Jen bych chtěl připomenout jedno téma: Citovat
Kurt Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Péťo, některá témata je lepší nepřipomínat. Citovat
Béďa Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 tak tohle je mazec.. ale tak hlavne ze je to bavi ze.. Citovat
Neon Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Žijóó ... co k tomu dodat? Snad jenom, že jsem rád, že jsem jen a pouze \"ČLOVĚK\" díky bohu ne nějaká lidská bytost (z Marsu) Jenom pevně doufám, že Kryštof se nevydá cestou lidských bytostí a že se raději potatí a bude rebelovat jiným způsobem ... Citovat
Fusion Odesláno 14. červen 2008 Autor Odesláno 14. červen 2008 Mmch. kdo jede na Creamfields tentokrát na ultrajihu? Citovat
destiny Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Ani se nedivím, že je tenkrát ti poliši zlískali. Já bych jim taky naložil, co by se do nich vešlo! Citovat
destiny Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 No, každopádně je toto důvod k tomu, pořídit si důchodové pojištění! Při představě, že tahle verběš bude jednou vydělávat na můj důchod, tak mi není zrovna do smíchu. Radši se pojistit na klidné stáří. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.