Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud ti to ještě jde odemknout, možná by bylo levnější dát zámek do nějaké dílničky na klíče, ať ti zámek pročistí a případně sestaví líp na klíč...

Někdy stačí to něčím prostříknout... Konkorem apod...

Odesláno

Tiež by som sa asi priklonil k údržbe ako k výmene. Vymontovať zámky, prečistiť, premazať, tak isto vložky zámkov a uvidíš že to bude podstatne lepšie. Ak sa dlho používa diaľkové tak ten mechanizmus dosť zatuhne.

Teraz som si všimol že neviem či píšeš iba o vložke zámku alebo o celom mechanizme dverného zámku.

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Pokud ti to ještě jde odemknout, možná by bylo levnější dát zámek do nějaké dílničky na klíče, ať ti zámek pročistí a případně sestaví líp na klíč...

Já jsem to už tak koupil že to nejde nejde ani otočit s kličem jako kdyby byl uplně jinej tak teda nevim.:bojim

Odesláno
Původně zaslal: q_morph

Já jsem to už tak koupil že to nejde nejde ani otočit s kličem jako kdyby byl uplně jinej tak teda nevim.:bojim

To je jedno, na těch dílnách jsou schopný to postavit přesně dle klíče...

Odesláno

Původně zaslal: q_morph

To je jedno, na těch dílnách jsou schopný to postavit přesně dle klíče...

A na kolik to asi vyjde???? v:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...