q_morph Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Zdarec lidi neveděl by někdo kde sehnat zámky na 605??? Nějak mi to nejde otvirat klicem a když se mi náhodou po*ere centrál tak to je v háji. Citovat
Marcel505 Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Pokud ti to ještě jde odemknout, možná by bylo levnější dát zámek do nějaké dílničky na klíče, ať ti zámek pročistí a případně sestaví líp na klíč... Někdy stačí to něčím prostříknout... Konkorem apod... Citovat
pastorek Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Tiež by som sa asi priklonil k údržbe ako k výmene. Vymontovať zámky, prečistiť, premazať, tak isto vložky zámkov a uvidíš že to bude podstatne lepšie. Ak sa dlho používa diaľkové tak ten mechanizmus dosť zatuhne. Teraz som si všimol že neviem či píšeš iba o vložke zámku alebo o celom mechanizme dverného zámku. Citovat
q_morph Odesláno 12. červen 2008 Autor Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Pokud ti to ještě jde odemknout, možná by bylo levnější dát zámek do nějaké dílničky na klíče, ať ti zámek pročistí a případně sestaví líp na klíč... Někdy stačí to něčím prostříknout... Konkorem apod... Já jsem to už tak koupil že to nejde nejde ani otočit s kličem jako kdyby byl uplně jinej tak teda nevim. Citovat
Marcel505 Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: q_morph Původně zaslal: Marcel505 Pokud ti to ještě jde odemknout, možná by bylo levnější dát zámek do nějaké dílničky na klíče, ať ti zámek pročistí a případně sestaví líp na klíč... Někdy stačí to něčím prostříknout... Konkorem apod... Já jsem to už tak koupil že to nejde nejde ani otočit s kličem jako kdyby byl uplně jinej tak teda nevim. To je jedno, na těch dílnách jsou schopný to postavit přesně dle klíče... Citovat
q_morph Odesláno 17. červen 2008 Autor Odesláno 17. červen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: q_morph Původně zaslal: Marcel505 Pokud ti to ještě jde odemknout, možná by bylo levnější dát zámek do nějaké dílničky na klíče, ať ti zámek pročistí a případně sestaví líp na klíč... Někdy stačí to něčím prostříknout... Konkorem apod... Já jsem to už tak koupil že to nejde nejde ani otočit s kličem jako kdyby byl uplně jinej tak teda nevim. To je jedno, na těch dílnách jsou schopný to postavit přesně dle klíče... A na kolik to asi vyjde???? v:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.