Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

super práce,ještě tak umět francouzky.......,ale díky za info pošlu to tetce oni na ebay celkem hodně kupují tak budou vědět co a jak,díky :super

tak posláno,uvidíme co z toho vzejde,jestli ještě budou k mání.....

[upravil dne 8/6/08 Burisek]

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: genzer

a co jich na aukru byvalo

no to by mě pravě zajimalo kam zmizeli , ja znam jen 5 aut s těmito světly:myslim

no to nevím,to jsem ještě asi neměl tenhle super kočár...... ,a kdybych měl tak už mám ! Jako mlhovky s denním svícením to bude asi dobře vypadat,ještě jednou díky za info kde sehnat....

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

no to by mě pravě zajimalo kam zmizeli , ja znam jen 5 aut s těmito světly:myslim

no to nevím,to jsem ještě asi neměl tenhle super kočár...... ,a kdybych měl tak už mám ! Jako mlhovky s denním svícením to bude asi dobře vypadat,ještě jednou díky za info kde sehnat....

myslim když okusíš zač je toho loket svítit v noci 4 mi dálkovými světly tak budeš rvát denní světla jinam :D:D:D

Odesláno

U nás v Holicích jezdí taky jedna 406 s tímhle vylepšením. Jinak ten člověk co je prodával na aukru jich prý měl docela dost k mání, ale vykradli ho nebo co. :(

Taky jsem je od něj kupoval ještě dřív než jsem vůbec znal aukro.

On toho na aukru prodává na peugeoty mnohem víc. Vše origo a skoro za poloviční ceny. Těžko říct kde na to chodí. :myslim

2Burisek: montáž je velmi snadná, hlavně pokud už tam máš nějakou přípravu. Já se jen zadrhnul na tom řezání do nárazníku. Měl jsem dilema \"řezat či neřezat\" :)

[upravil dne 8/6/08 Dave_k]

Odesláno

U nas ich ma jeden bordovy kombik...

Odesláno

myslim když okusíš zač je toho loket svítit v noci 4 mi dálkovými světly tak budeš rvát denní světla jinam :D:D:D

Jo takhle to máš promakaný,a já vůl myslel na denní světla,njn taky to je řešení,a co to je vím,ale když jedeš se Scanií Topline a na rampě takových světel máš 6 tak to jsou dálkový..... :D:D:D:D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Jo takhle to máš promakaný,a já vůl myslel na denní světla,njn taky to je řešení,a co to je vím,ale když jedeš se Scanií Topline a na rampě takových světel máš 6 tak to jsou dálkový..... :D:D:D:D

Tak to ma nenapadlo. Zajtra idem kupit SCANIU :D :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...