Pe.Tr Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 V čechách už nejsou ale objevil jsem je třeba zde Citovat
čakom Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Já našel něco tady http://www.super-bazar.cz/inzerat/60/95472/nahradni-dily/peugeot-406-mlhovky ale je to docela starý. Pe.Tr: Když se dává čtyřoko řeže se nárazník? [upravil dne 8.6.2008 čakom] Citovat
Burisek Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 super práce,ještě tak umět francouzky.......,ale díky za info pošlu to tetce oni na ebay celkem hodně kupují tak budou vědět co a jak,díky tak posláno,uvidíme co z toho vzejde,jestli ještě budou k mání..... [upravil dne 8/6/08 Burisek] Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červen 2008 Autor Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: čakom Já našel něco tady http://www.super-bazar.cz/inzerat/60/95472/nahradni-dily/peugeot-406-mlhovky ale je to docela starý. Pe.Tr: Když se dává čtyřoko řeže se nárazník? [upravil dne 8.6.2008 čakom] bez komentáře Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červen 2008 Autor Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: genzer a co jich na aukru byvalo no to by mě pravě zajimalo kam zmizeli , ja znam jen 5 aut s těmito světly:myslim Citovat
Burisek Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: genzer a co jich na aukru byvalo no to by mě pravě zajimalo kam zmizeli , ja znam jen 5 aut s těmito světly:myslim no to nevím,to jsem ještě asi neměl tenhle super kočár...... ,a kdybych měl tak už mám ! Jako mlhovky s denním svícením to bude asi dobře vypadat,ještě jednou díky za info kde sehnat.... Citovat
Burisek Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 akorát koukám ta prácička s tím bude mrsk,to abych koupil tak demižón zelený až jestli budou ještě k mání ,a pojedu za kamarádem to montovat..... Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červen 2008 Autor Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: čakom Tady jsou čtyři patej je zeleny sedan co jezdí okolo Říčan u Prahy. Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červen 2008 Autor Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Burisek Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: genzer a co jich na aukru byvalo no to by mě pravě zajimalo kam zmizeli , ja znam jen 5 aut s těmito světly:myslim no to nevím,to jsem ještě asi neměl tenhle super kočár...... ,a kdybych měl tak už mám ! Jako mlhovky s denním svícením to bude asi dobře vypadat,ještě jednou díky za info kde sehnat.... myslim když okusíš zač je toho loket svítit v noci 4 mi dálkovými světly tak budeš rvát denní světla jinam :D:D Citovat
Dave_k Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: genzer a co jich na aukru byvalo no to by mě pravě zajimalo kam zmizeli , ja znam jen 5 aut s těmito světly:myslim U nás v Holicích jezdí taky jedna 406 s tímhle vylepšením. Jinak ten člověk co je prodával na aukru jich prý měl docela dost k mání, ale vykradli ho nebo co. Taky jsem je od něj kupoval ještě dřív než jsem vůbec znal aukro. On toho na aukru prodává na peugeoty mnohem víc. Vše origo a skoro za poloviční ceny. Těžko říct kde na to chodí. 2Burisek: montáž je velmi snadná, hlavně pokud už tam máš nějakou přípravu. Já se jen zadrhnul na tom řezání do nárazníku. Měl jsem dilema \"řezat či neřezat\" [upravil dne 8/6/08 Dave_k] Citovat
mi16 Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: genzer a co jich na aukru byvalo no to by mě pravě zajimalo kam zmizeli , ja znam jen 5 aut s těmito světly:myslim U nas ich ma jeden bordovy kombik... Citovat
Burisek Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Burisek Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: genzer a co jich na aukru byvalo no to by mě pravě zajimalo kam zmizeli , ja znam jen 5 aut s těmito světly:myslim no to nevím,to jsem ještě asi neměl tenhle super kočár...... ,a kdybych měl tak už mám ! Jako mlhovky s denním svícením to bude asi dobře vypadat,ještě jednou díky za info kde sehnat.... myslim když okusíš zač je toho loket svítit v noci 4 mi dálkovými světly tak budeš rvát denní světla jinam :D:D Jo takhle to máš promakaný,a já vůl myslel na denní světla,njn taky to je řešení,a co to je vím,ale když jedeš se Scanií Topline a na rampě takových světel máš 6 tak to jsou dálkový..... :D:D:D Citovat
Burisek Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 tak to má už v rukách strejc a snad zítra se dozvím výsledek..... Citovat
Burisek Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 tak bohužel,už i tady ty jsou prodané...... Citovat
foxo Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: Burisek Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Burisek Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: genzer a co jich na aukru byvalo no to by mě pravě zajimalo kam zmizeli , ja znam jen 5 aut s těmito světly:myslim no to nevím,to jsem ještě asi neměl tenhle super kočár...... ,a kdybych měl tak už mám ! Jako mlhovky s denním svícením to bude asi dobře vypadat,ještě jednou díky za info kde sehnat.... myslim když okusíš zač je toho loket svítit v noci 4 mi dálkovými světly tak budeš rvát denní světla jinam :D:D Jo takhle to máš promakaný,a já vůl myslel na denní světla,njn taky to je řešení,a co to je vím,ale když jedeš se Scanií Topline a na rampě takových světel máš 6 tak to jsou dálkový..... :D:D:D Tak to ma nenapadlo. Zajtra idem kupit SCANIU :D Citovat
bumbrlicekk Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 kdyz musis rezat naraznik tak to de i na novej model? to by vypadalo super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.