Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: Scratch

ET 35 musi byt hovadina, to by slo kolo a vse do hajzlu, 406 ma et 25 a 28

406 má ET 18;)

no opravdu tam je ET 35 schválně to dneska vyfotím a do hajzlu mi nic nejde vzadu se mi akorát rychleji sjíždí gumy když wezu plný auto

Odesláno

S tim ET je to nejaky divny, ja mam na kolech ET 38 a daval jsem 20mm podlozky a i tak je to jen tak tak, ET 35 bez podlozek mi prijde nemozny :myslim nafot to...

Odesláno

a jste si jisti, že původním vozem před těmi tuzingovými úpravami byla skutečně 406 :myslim pokud ne, pak tam klidně ET38 mít může, třeba se z toho teprve 406 rodí :aut:aut:aut

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

a jste si jisti, že původním vozem před těmi tuzingovými úpravami byla skutečně 406 :myslim pokud ne, pak tam klidně ET38 mít může, třeba se z toho teprve 406 rodí :aut:aut:aut

Taky me napadlo, jestli to treba neni jen otuneny Mondeo :D:D:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Je to jasný. Jaký majitel, takové vozidlo. A dokonce takové názory, taková mluva i písmo.

A že tam ET35 nedostane? Pan Murphy dokázal, že možné je úplně všechno zákonem o velikosti kladiva.

Jen dodám, že P406 je natolik elegantní a pohodlné vozidlo, že mi přijde drtivá většina pokusů o nějaké změny jako cesta k horšímu. A to ne proto, že by to někdo neuměl, ale spíše proto, že to auto to nějak nechce.

[upravil dne 21.6.2008 Edison]

Odesláno

Tak jsem si dal tu práci a přečetl jsem si celé vlákno. No popravdě, majitel je podle příspěvků asi silně inteligentní:roll, za 2. takhle zkaženou 406ku jsem ještě neviděl a na lopatky mě dostala věta: \"dáme sraz v srpnu v mimoni a uwidíme. třeba moje auto budou shlížet wíckrát než sériowku.\" :D:potlesk

BTW: Takhle vysoký ET určitě nejsi bez podložek na 406ku dát. Buď tam máš podložky nebo jsi lama a neumíš číst. Ale jako automechanik by jsi mohl vědět co to ET je a kde to je napsaný. Já mám na autě kola sundyný ze 406ky a mám ET 35 + 22mm podložky;)

[upravil dne 21.6.08 Kvasky]

Odesláno

pardon ET15-20, ja si nemuzu pomoci, nelibi a nelibi, ani na tech dalsich vlaknech ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...