švejk Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 ja ho neurazim kvuli jeho autu, spis kvuli jeho projevu jakym se zde prezentuje. Nerikam, ze ja jsem dokonalost sama, ale psat \"w\" namisto \"v\", \"g\" misto \"k\" a jine vice ci mene zdarile zamenovani pismen mi prijde jako vrchol ubohosti a przneni jinak hezkeho ceskeho jazyka. Jungmann by se v hrobe otocil kdyby to videl. Citovat
f3Rd@ Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: švejk ja ho neurazim kvuli jeho autu, spis kvuli jeho projevu jakym se zde prezentuje. Nerikam, ze ja jsem dokonalost sama, ale psat \"w\" namisto \"v\", \"g\" misto \"k\" a jine vice ci mene zdarile zamenovani pismen mi prijde jako vrchol ubohosti a przneni jinak hezkeho ceskeho jazyka. Jungmann by se v hrobe otocil kdyby to videl. problem je, ze lidi co pisou vsude w a g tak ani nevi kdo to Jungmann byl... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi ET 35:o:o No ty seš opravdu úžasnej, tady se debatuje o narazniku a tvý zálibě v pismenku W a ty sem plácneš nějaký nesmyslný ET:roll [upravil dne 8/6/08 Radek Hurvajz] Citovat
lumpma Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: f3Rd Původně zaslal: švejk ja ho neurazim kvuli jeho autu, spis kvuli jeho projevu jakym se zde prezentuje. Nerikam, ze ja jsem dokonalost sama, ale psat \"w\" namisto \"v\", \"g\" misto \"k\" a jine vice ci mene zdarile zamenovani pismen mi prijde jako vrchol ubohosti a przneni jinak hezkeho ceskeho jazyka. Jungmann by se v hrobe otocil kdyby to videl. problem je, ze lidi co pisou vsude w a g tak ani nevi kdo to Jungmann byl... Je to smutny ale bohuzel s tebou musim absolutne souhlasit Citovat
BoneDaddy Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: lumpma Původně zaslal: f3Rd Původně zaslal: švejk ja ho neurazim kvuli jeho autu, spis kvuli jeho projevu jakym se zde prezentuje. Nerikam, ze ja jsem dokonalost sama, ale psat \"w\" namisto \"v\", \"g\" misto \"k\" a jine vice ci mene zdarile zamenovani pismen mi prijde jako vrchol ubohosti a przneni jinak hezkeho ceskeho jazyka. Jungmann by se v hrobe otocil kdyby to videl. problem je, ze lidi co pisou vsude w a g tak ani nevi kdo to Jungmann byl... Je to smutny ale bohuzel s tebou musim absolutne souhlasit Musím taky souhlasit. Bohužel. Citovat
zzipCZ Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 :xvulno já to beru podle sebe já mám třeba velké problém psát i,y,s,z protože jsem dyslektik a na forech jsem si docela užil když se do mě někdo navážel tak nemám rád když to dělá někdo druhej pokud toho dotyčnýho nezná [upravil dne 8/6/08 zzipCZ] Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: zzipCZ :xvulno já to beru podle sebe já mám třeba velké problém psát i,y,s,z protože jsem dyslektik a na forech jsem si docela užil když se do mě někdo navážel tak nemám rád když to dělá někdo druhej pokud toho dotyčnýho nezná [upravil dne 8/6/08 zzipCZ] ja mám taky problemy i,y,s,z, a dyslektik nejsem , na forech sem si toho taky dost užil , ale neřešim to Velká omluva panu Jugmanovi , ale lepším se. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: zzipCZ :xvulno já to beru podle sebe já mám třeba velké problém psát i,y,s,z protože jsem dyslektik a na forech jsem si docela užil když se do mě někdo navážel tak nemám rád když to dělá někdo druhej pokud toho dotyčnýho nezná [upravil dne 8/6/08 zzipCZ] No pěkný, hájiš někoho kdo tak píše umyslně a ne z duvodu nějaké poruchy jako je dyslexie. A pak Dislexie je vývojová porucha čtení a ne psaní, ale to je fuk Citovat
Nojmi Odesláno 8. červen 2008 Autor Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: čakom Nojmi: Ty 18\" co prodáváš jaký mají ET a jak jsou ty disky široký? ET 35 Citovat
švejk Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: zzipCZ :xvulno já to beru podle sebe já mám třeba velké problém psát i,y,s,z protože jsem dyslektik a na forech jsem si docela užil když se do mě někdo navážel tak nemám rád když to dělá někdo druhej pokud toho dotyčnýho nezná [upravil dne 8/6/08 zzipCZ] na to, ze mas v podpisu novi (pise se novy) tu nikdo nerek ani slovo kuprikladu. O to tady vazne nejde. To posledni co bych delal je, ze bych shazoval cloveka, proti kteremu nic nemam. Tady skutecne nejde o to zda clovek pise i,y,s,z me osobne to taky obcas dela problem a i par minut premysleni ale o tom kde se pise \'v\', kde \'w\' a kde je zas dobry pouzivat \'k\' a kde \'g\' maji jasno snad vsichni, vcetne libovolnych dys* ale tohle bych rekl ze je na zcela jine vlakno (btw z moji cestinych rekl bych, ze se lide z NO v hrobech neobraceji, ale rotuji ) timto bych chtel zakoncit vyjadrovani se v tomto vlakne co se pravopisu tyce [upravil dne 9.6.2008 švejk] Citovat
čakom Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: zzipCZ :xvulno já to beru podle sebe já mám třeba velké problém psát i,y,s,z protože jsem dyslektik a na forech jsem si docela užil když se do mě někdo navážel tak nemám rád když to dělá někdo druhej pokud toho dotyčnýho nezná [upravil dne 8/6/08 zzipCZ] ja mám taky problemy i,y,s,z, a dyslektik nejsem , na forech sem si toho taky dost užil , ale neřešim to Velká omluva panu Jugmanovi , ale lepším se. Taky se hlásím k nějakému tomu dys:( i, y, s, z je to boj Původně zaslal: Nojmi Původně zaslal: čakom Nojmi: Ty 18\" co prodáváš jaký mají ET a jak jsou ty disky široký? ET 35 Jaký tam máš podložky? [upravil dne 8.6.2008 čakom] Citovat
čakom Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi nemám tam ještě žádný podložky ET 35 tam bez podložek nedostaneš. Citovat
Nojmi Odesláno 9. červen 2008 Autor Odesláno 9. červen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Nojmi nemám tam ještě žádný podložky ET 35 tam bez podložek nedostaneš. sou tam fakt věřmi se přijeď podívat ale přední podběh se trochu odřel Citovat
BoneDaddy Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi sou tam fakt věřmi se přijeď podívat ale přední podběh se trochu odřel Jaké jsou rozměry disku? Citovat
čakom Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Nojmi nemám tam ještě žádný podložky ET 35 tam bez podložek nedostaneš. sou tam fakt věřmi se přijeď podívat ale přední podběh se trochu odřel zajimavý Nejsou ty kola moc utopený? Citovat
Nojmi Odesláno 9. červen 2008 Autor Odesláno 9. červen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Nojmi Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Nojmi nemám tam ještě žádný podložky ET 35 tam bez podložek nedostaneš. sou tam fakt věřmi se přijeď podívat ale přední podběh se trochu odřel zajimavý Nejsou ty kola moc utopený? ale jen trošku říkám podložky ještě mno Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 ET 35 musi byt hovadina, to by slo kolo a vse do hajzlu, 406 ma et 25 a 28 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.