VIP3R Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi 21 něco proti?? dědku?? a smajlíci proto že mám posranej net a neaktualizuje se mi to. chápeš?? Aha, díky za vysvětlení. My hloupí dědci používáme klávesu F5 pro refresh a nezasíráme fórum... Citovat
čakom Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Nojmi 1996 a má necelej 130 koupil sem za 90 první majitel v čr a takowejch 80 už sem do toho nacpal i s tím aby to jezdilo jak má ještě chybí krokowej motůrek a o wíkendu new swětla Krokáč jsem taky měnil. Jaký s větla? z novýho modelu? jj z nowýho modelu pouprawit láminát. nárazník obrousit kapotu a mělo by to jít Ještě by se asi měla upravit sahara. Někde to tady bylo zkusím najít. Citovat
Gargamell Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: VIP3R Původně zaslal: Nojmi Hele, drahokame, kolik ti proboha je, že polovinu postů máš jen z debilních smajlíků? To mi pobavilo... Hele, drahokame ... Mě spíše vytáčí psaní W místo V. To je móda 15ti letých. Řekl bych... Citovat
Nojmi Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 to wůbec už newíš co bys na mě hledal jen si rejpej dál ty dědku spisownej:potlesk:potlesk Citovat
Nojmi Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: honza406 asi myslíš toto?? ale šlo to sice malým nasilím ale bylo tam fakt by to asi chtělo ještě protáhnout kapotu Citovat
čakom Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi Původně zaslal: honza406 asi myslíš toto?? ale šlo to sice malým nasilím ale bylo tam fakt by to asi chtělo ještě protáhnout kapotu Budeš muset upravit spojler. Ty světla jsou asi o 4 cm delší. Citovat
Nojmi Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Nojmi Původně zaslal: honza406 asi myslíš toto?? ale šlo to sice malým nasilím ale bylo tam fakt by to asi chtělo ještě protáhnout kapotu Budeš muset upravit spojler. Ty světla jsou asi o 4 cm delší. to wím že sou delší musím skrátit spojlej o 3 cm aby zapadli akorát. za spoilerem je dost místa myslím že s tou kabeláží by neměl být tak welký problém spíš natáhnout tu kapotu tak jak by se mělo Citovat
Nojmi Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 a někomu už se to podařilo nebo to byla jen zkouška?? Citovat
čakom Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Nojmi Původně zaslal: honza406 asi myslíš toto?? ale šlo to sice malým nasilím ale bylo tam fakt by to asi chtělo ještě protáhnout kapotu Budeš muset upravit spojler. Ty světla jsou asi o 4 cm delší. to wím že sou delší musím skrátit spojlej o 3 cm aby zapadli akorát. za spoilerem je dost místa myslím že s tou kabeláží by neměl být tak welký problém spíš natáhnout tu kapotu tak jak by se mělo A co přední znak? Budeš tam dávat ze 407? Citovat
čakom Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 V čr to někdo dělal byl i tu na foru ale nevim kdo a už jsem to i viděl v realu někde na parkovišti. Koukni sem tam jsou nějaký němci co to dělali Citovat
Nojmi Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 když už sem tam před tím měl čirou vzadu ze 406 tu oblejší taky sem ji musel spasowat tak musí jít i ty přední Citovat
Nojmi Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 má něgdo zkušenost s rezonátorem?? u 406?? Citovat
čakom Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 A co se stalo s tou kapotou že je dotukaná? Citovat
Nojmi Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: čakom A co se stalo s tou kapotou že je dotukaná? )jak doťukaná?? jako zadni?? Citovat
čakom Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi Původně zaslal: čakom A co se stalo s tou kapotou že je dotukaná? )jak doťukaná?? jako zadni?? jj zadní. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.