Ferry Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi to já wím wiď znám spoustu lidí co maj plyn ale je to taky tak žiwý??? jak benzín?? nemysli si že bych nepoznal sem automechanik a díru na lpg máš stějně na pravý straně??? toho bych si asi newšiml:papa:papa rozdil ve vykonu fakt znat neni jinak treba se nekdy potkame v Jihlave, obcas tam jezdim, mne poznas no a ja tebe 100% [upravil dne 4/6/08 Ferry] Citovat
čakom Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 A jakej rozměr gum chceš dávat na ty 16\"? Citovat
Nojmi Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Nojmi Původně zaslal: čakom Nojmi: Zkusím to ještě jednou:D Ty 18\" co prodáváš jaký mají ET a jak jsou ty disky široký? ježiš tak to newím nějak podrobně sem se o ně nezajímal koupil za 7 prodáwám za sedm. sou celkem těžky ale peckowý omlouwám se rozměry gum jsou 225/45RZ18 a abych zjistil ET bych musel to kolo sundat a to se mi nechce jelikož du za chwíli do práce až o wíkendu se kouknu stačí?? a o kolik se teda sníží auto těma twýma pružinama?? Stačí až o vikendu;) Citovat
Nojmi Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: čakom A jakej rozměr gum chceš dávat na ty 16\"? žádnej nízkej profil Citovat
Nojmi Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 a nechal z vás někdo čipowat 406??? Citovat
Nojmi Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: čakom Ferry: Pěkná barva:D a dobrá SPZ:o jak barva?? značka protekční Citovat
čakom Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi a nechal z vás někdo čipowat 406??? O nikom nevim že by chipoval benzina. chpujou tady jen samí HDI-čka. [upravil dne 4.6.2008 čakom] Citovat
Nojmi Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 já to chtěl skusit ale nebylo mi to doporučeno od lidí co čipujou. hlavní otázka zněla na jak dlouho widí žiwotnost mého drahokamu a tak sem si to hodně rychle rozmyslel bylo mi nabídnuto jen to wyzkoušet tak sem to radši nechal bejt Citovat
čakom Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Kolik to tvoje má nalítaný a jakej je to rok? Citovat
VIP3R Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi Hele, drahokame, kolik ti proboha je, že polovinu postů máš jen z debilních smajlíků? Citovat
Nojmi Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 1996 a má necelej 130 koupil sem za 90 první majitel v čr a takowejch 80 už sem do toho nacpal i s tím aby to jezdilo jak má ještě chybí krokowej motůrek a o wíkendu new swětla Citovat
Nojmi Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 21 něco proti?? dědku?? a smajlíci proto že mám posranej net a neaktualizuje se mi to. chápeš?? Citovat
čakom Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi 1996 a má necelej 130 koupil sem za 90 první majitel v čr a takowejch 80 už sem do toho nacpal i s tím aby to jezdilo jak má ještě chybí krokowej motůrek a o wíkendu new swětla Krokáč jsem taky měnil. Jaký s větla? z novýho modelu? Citovat
čakom Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: VIP3R Původně zaslal: Nojmi Hele, drahokame, kolik ti proboha je, že polovinu postů máš jen z debilních smajlíků? Tak se zbírají příspěvky;) Citovat
Nojmi Odesláno 4. červen 2008 Autor Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Nojmi 1996 a má necelej 130 koupil sem za 90 první majitel v čr a takowejch 80 už sem do toho nacpal i s tím aby to jezdilo jak má ještě chybí krokowej motůrek a o wíkendu new swětla Krokáč jsem taky měnil. Jaký s větla? z novýho modelu? jj z nowýho modelu pouprawit láminát. nárazník obrousit kapotu a mělo by to jít Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.