Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Nojmi

to já wím wiď znám spoustu lidí co maj plyn ale je to taky tak žiwý??? jak benzín?? nemysli si že bych nepoznal sem automechanik a díru na lpg máš stějně na pravý straně??? toho bych si asi newšiml:papa:papa

rozdil ve vykonu fakt znat neni

jinak treba se nekdy potkame v Jihlave, obcas tam jezdim, mne poznas no a ja tebe 100% :D

960_13.jpg

[upravil dne 4/6/08 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Nojmi: Zkusím to ještě jednou:D Ty 18\" co prodáváš jaký mají ET a jak jsou ty disky široký?

ježiš tak to newím nějak podrobně sem se o ně nezajímal koupil za 7 prodáwám za sedm. sou celkem těžky ale peckowý omlouwám se rozměry gum jsou 225/45RZ18 a abych zjistil ET bych musel to kolo sundat a to se mi nechce jelikož du za chwíli do práce až o wíkendu se kouknu stačí??

a o kolik se teda sníží auto těma twýma pružinama??

Stačí až o vikendu;)

Odesláno

a nechal z vás někdo čipowat 406???

O nikom nevim že by chipoval benzina. chpujou tady jen samí HDI-čka.

[upravil dne 4.6.2008 čakom]

Odesláno

já to chtěl skusit ale nebylo mi to doporučeno od lidí co čipujou. hlavní otázka zněla na jak dlouho widí žiwotnost mého drahokamu a tak sem si to hodně rychle rozmyslel bylo mi nabídnuto jen to wyzkoušet tak sem to radši nechal bejt

Odesláno

1996 a má necelej 130 koupil sem za 90 první majitel v čr a takowejch 80 už sem do toho nacpal i s tím aby to jezdilo jak má ještě chybí krokowej motůrek a o wíkendu new swětla

Odesláno

1996 a má necelej 130 koupil sem za 90 první majitel v čr a takowejch 80 už sem do toho nacpal i s tím aby to jezdilo jak má ještě chybí krokowej motůrek a o wíkendu new swětla

Krokáč jsem taky měnil. Jaký s větla? z novýho modelu?

Odesláno
Původně zaslal: VIP3R

:super

Hele, drahokame, kolik ti proboha je, že polovinu postů máš jen z debilních smajlíků? :D

Tak se zbírají příspěvky;)

Odesláno

Krokáč jsem taky měnil. Jaký s větla? z novýho modelu?

jj z nowýho modelu pouprawit láminát. nárazník obrousit kapotu a mělo by to jít

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...