Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

To já 10x plus Brno. A to jsem prošustroval Budapešť 88 a Londýn 92, což mě zpětně štve.

Co se týče Queen, tak nedávno jsem pořídil starý krásný raritní press LP Jazz 1978 s 

velkým plakátem hanbatých cyklistek. Co se týče kvalitního zvuku, tak doporučuju 

Queen Greatest Video Hits 1+2, 4dvd klipů, zvuk premixovaný z původních pásů do DTS 5.1.

Ale to asi znáš.

https://m.youtube.com/watch?v=xt0V0_1MS0Q&list=RDxt0V0_1MS0Q&start_radio=1&pp=ygUScXVlZW4gYmljeWNsZSByYWNloAcB

• O 4 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Zacal jsem ujizdet na particce magoru z Reichu, co si rikaji Electric Callboy, zase mi z Riftera malem opadaly plasty a vypadla okna...  :D   ...kombinace disco, elektra a metal-core ... ..to by me fakt v zivote nenapadlo..... :D  ....volume doprava.. ale bacha... :D

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno
V 1. 12. 2025 at 16:18, BubakGS napsal:

Zacal jsem ujizdet na particce magoru z Reichu, co si rikaji Electric Callboy, zase mi z Riftera malem opadaly plasty a vypadla okna...  :D   ...kombinace disco, elektra a metal-core ... ..to by me fakt v zivote nenapadlo..... :D  ....volume doprava.. ale bacha... :D

Až teď jsem měl čas si ty palby pořádně vychutnat a minimálně ty dvě první jsou převzaté. :myslim Ale dobré. :super :papa

Odesláno (upraveno)

@davidse  ... sice nejsem velkej fanda Misi Klaksona.. ale muzikant to byl dobrej...... skoda ze nedelal  hard & heavy ... ..ale to jsem rikal i o Gotakovi  - ze by rock taky umel... 

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno (upraveno)

Jsem velký fanda M. Jacksona už od roku 1987 kdy mi rodiče koupily v při dovolené ve Polsku Album Thriller na kazetě

Upraveno uživatelem pavelu96
Upraven formát vložení textu
Odesláno

@pavelu96Za mě pěkná světelná show. Ke starým písničkám prostě patří Koller, ať si kdo chce co chce říká. Dyk nezpívá špatně, ale jeho hlas ke starým hitům ve mě evokuje vesnickou zábavu i nás v sokolovně. :D Neodcházel jsem nadšený, ani uražený. Lucie je moje srdcovka, třeba Šrouby do hlavy padly, tak jsem byl spokojen. Zůza už míň, na ní to bylo moc nahlas a vadily ji stroboskop efekty. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...