Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cahoj chlapy. Nevite cim to muze byt. Jel jsem zacalo se kourit z vyfuku jako by tam byl olej. Spis tam byl urcite olej. A pak rana a podfouklo se tesneni pod vykem ventilu. a vsude je olej nevite cim to muze byt?

Odesláno
Původně zaslal: Paris

Cahoj chlapy. Nevite cim to muze byt. Jel jsem zacalo se kourit z vyfuku jako by tam byl olej. Spis tam byl urcite olej. A pak rana a podfouklo se tesneni pod vykem ventilu. a vsude je olej nevite cim to muze byt?

Byla v tom motoru rána jak když něco vybouchne,nebo jak když se neco rozletí?
Odesláno

Ak to dýmenie motora pretrváva a je výrazné napríklad pri rozjazde z križovatky tak to vyzerá na zapečené piestne krúžky. Tomu by zodpovedal i ten tlak v kľukovej skrini ktorý vytlačil tesnenie spod víka. Odporúčam skontrolovať priechodnosť všetkých hadíc odvetrania kľukovej skrine. Hlavne v miestach kde sú napojené na sacie potrubie. Niektoré autá majú v týchto hadiciach i lapač olejovej hmly a ten môže byť upchatý. Ak všetky hadice budú priechodné a naďalej to bude dýmiť tak potom jedine krúžky. Pri starých motoroch by to dymenie mohli robiť i tesnenia driekov ventilov, ale to by začalo postupne a nie naraz.

Odesláno

jo mrknu se ale zda se mi divny ze tam vsude bylo hodne moc oleje pred tim frknutim. Ja vazne nevim bojim se jedny veci. A to ze to muze byt ventili a nebo hlava ale nevim.

Odesláno

diesel má odvětrávání klikovky rovnou do vzduchového filtru .. ani nechtěj vědět, jak vypadal, když jsem svého dědečka hnal hodinu 120 ku Praze :)

XS ho má jinak :)

Odesláno

Ak som to dobre pochopil tak sa ti to stalo pri rozjazde z križovatky a už to nemôžeš naštartovať?

Tak to potom máš vážny problém. To by mohol byť roztrhnutý remeň alebo niečo podobné. Každopádne rozobrať motor. Minimálne hlava dole.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...