Paris Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 Cahoj chlapy. Nevite cim to muze byt. Jel jsem zacalo se kourit z vyfuku jako by tam byl olej. Spis tam byl urcite olej. A pak rana a podfouklo se tesneni pod vykem ventilu. a vsude je olej nevite cim to muze byt? Citovat
Mitja Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 Neskodilo by pridat treba informace o tom jaky mas motor.. jinak to zni asi jako: Vcera jsem spadl ze schodu, nevite nekdo proč?? Citovat
ozzy56 Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 Co?Spadl ze schodů??? Byl ožralý ,néééé? :D:D Citovat
Paris Odesláno 31. květen 2008 Autor Odesláno 31. květen 2008 tak vite nekdo co stim muze byt? Citovat
EXI.60 Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 Původně zaslal: Paris Cahoj chlapy. Nevite cim to muze byt. Jel jsem zacalo se kourit z vyfuku jako by tam byl olej. Spis tam byl urcite olej. A pak rana a podfouklo se tesneni pod vykem ventilu. a vsude je olej nevite cim to muze byt? Byla v tom motoru rána jak když něco vybouchne,nebo jak když se neco rozletí? Citovat
Paris Odesláno 31. květen 2008 Autor Odesláno 31. květen 2008 je pres hadici spojeny s necim u toho vika. takovy pluf. nic vic. Citovat
vix Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 zkus se mrknout na průchodnost té hadice Citovat
pastorek Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 Ak to dýmenie motora pretrváva a je výrazné napríklad pri rozjazde z križovatky tak to vyzerá na zapečené piestne krúžky. Tomu by zodpovedal i ten tlak v kľukovej skrini ktorý vytlačil tesnenie spod víka. Odporúčam skontrolovať priechodnosť všetkých hadíc odvetrania kľukovej skrine. Hlavne v miestach kde sú napojené na sacie potrubie. Niektoré autá majú v týchto hadiciach i lapač olejovej hmly a ten môže byť upchatý. Ak všetky hadice budú priechodné a naďalej to bude dýmiť tak potom jedine krúžky. Pri starých motoroch by to dymenie mohli robiť i tesnenia driekov ventilov, ale to by začalo postupne a nie naraz. Citovat
Paris Odesláno 31. květen 2008 Autor Odesláno 31. květen 2008 jo mrknu se ale zda se mi divny ze tam vsude bylo hodne moc oleje pred tim frknutim. Ja vazne nevim bojim se jedny veci. A to ze to muze byt ventili a nebo hlava ale nevim. Citovat
Paris Odesláno 31. květen 2008 Autor Odesláno 31. květen 2008 ale me to uz nechytlo stalo se mi to pri rozjedu z krizovatky Citovat
vix Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 diesel má odvětrávání klikovky rovnou do vzduchového filtru .. ani nechtěj vědět, jak vypadal, když jsem svého dědečka hnal hodinu 120 ku Praze XS ho má jinak Citovat
pastorek Odesláno 31. květen 2008 Odesláno 31. květen 2008 Ak som to dobre pochopil tak sa ti to stalo pri rozjazde z križovatky a už to nemôžeš naštartovať? Tak to potom máš vážny problém. To by mohol byť roztrhnutý remeň alebo niečo podobné. Každopádne rozobrať motor. Minimálne hlava dole. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.