Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o pomoc mám 406 1.9TD a problém je v tom že pokud chci nastartovat auto ráno když je chladnno tak je to o.k. ale stačí aby stálo na slunci a pak už ho nemůžu nastartovat nebo dojedu do obchodu 20 min jízdy jdu nakoupit po 20 min přijdu a také problém s nastartováním už jsem nechal vyměnit i žhavící svíčky a problém stále trvá na diagnostice se objevilo \"závada na čidle zdvihu jehly

\" v servise mi řekli nevíme čím to je prosím o radu - jakoukoli zdali to má souvislost se zdvihem jehly nebo je to jinde kdyz stačí aby auto stálo na slunci

Děkuji za radu

Odesláno

Ja by som najprv skusil do nadrze naliat nejake aditivum, neviem aku naftu pouzivas mozno mas tu ihlu znecistenu a drhne alebo skus natankovat najlepsiu naftu u shell tym urcite nic nepokazis.

Původně zaslal: myhal

Prosím o pomoc mám 406 1.9TD a problém je v tom že pokud chci nastartovat auto ráno když je chladnno tak je to o.k. ale stačí aby stálo na slunci a pak už ho nemůžu nastartovat nebo dojedu do obchodu 20 min jízdy jdu nakoupit po 20 min přijdu a také problém s nastartováním už jsem nechal vyměnit i žhavící svíčky a problém stále trvá na diagnostice se objevilo \"závada na čidle zdvihu jehly

\" v servise mi řekli nevíme čím to je prosím o radu - jakoukoli zdali to má souvislost se zdvihem jehly nebo je to jinde kdyz stačí aby auto stálo na slunci

Děkuji za radu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...