myhal Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Prosím o pomoc mám 406 1.9TD a problém je v tom že pokud chci nastartovat auto ráno když je chladnno tak je to o.k. ale stačí aby stálo na slunci a pak už ho nemůžu nastartovat nebo dojedu do obchodu 20 min jízdy jdu nakoupit po 20 min přijdu a také problém s nastartováním už jsem nechal vyměnit i žhavící svíčky a problém stále trvá na diagnostice se objevilo \"závada na čidle zdvihu jehly \" v servise mi řekli nevíme čím to je prosím o radu - jakoukoli zdali to má souvislost se zdvihem jehly nebo je to jinde kdyz stačí aby auto stálo na slunci Děkuji za radu Citovat
kamen22 Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Ja by som najprv skusil do nadrze naliat nejake aditivum, neviem aku naftu pouzivas mozno mas tu ihlu znecistenu a drhne alebo skus natankovat najlepsiu naftu u shell tym urcite nic nepokazis. Původně zaslal: myhal Prosím o pomoc mám 406 1.9TD a problém je v tom že pokud chci nastartovat auto ráno když je chladnno tak je to o.k. ale stačí aby stálo na slunci a pak už ho nemůžu nastartovat nebo dojedu do obchodu 20 min jízdy jdu nakoupit po 20 min přijdu a také problém s nastartováním už jsem nechal vyměnit i žhavící svíčky a problém stále trvá na diagnostice se objevilo \"závada na čidle zdvihu jehly \" v servise mi řekli nevíme čím to je prosím o radu - jakoukoli zdali to má souvislost se zdvihem jehly nebo je to jinde kdyz stačí aby auto stálo na slunci Děkuji za radu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.